Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 628
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Сега ми излезе реклама във фейса на Кибрит и са писали, че са останали последни 30 бройки на кутията Орфеус. Значи или ни будалкат или будалите като Деа, Меа са взели кутии.
Има достатъчно жени за 200 кутии. Инфлуенсърките, които следя, получават продуктите на Orpheus като подарък директно от Щатите.

# 481
Не лъжат, ще се продаде – колко са 200 бройки. Поръчват и от чужбина. Моят шеф казва, че жена му също купува кутии, а тя може да си купи козметична компания, ако реши.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 19:17 от MilaNina

# 482
Сега ми излезе реклама във фейса на Кибрит и са писали, че са останали последни 30 бройки на кутията Орфеус. Значи или ни будалкат или будалите като Деа, Меа са взели кутии.

Е чак пък будали. Аз си признавам няма да взема. Козметика си купих, исках предимно за подаръци и евентуално да пробвам на по-късен етап, но това не значи, че няма кой да купи 200 бр. Реално това са много малко кутии, дори и за българския пазар.

# 483
  • Асеновград
Днес си взех белебокса, хареса ми, макар че ще ползвам само 3 от 5 продукта, но пък другите са добре дошли за коледни подаръци!😁

# 484
Какво има вътре в Белебокса? 👀

# 485
  • Бургас
Аз съм си на абонамент за месечните Кибрити. Разкритите продукти засега не ме впечатляват кой знае колко, но са ок. Ако не бях на абонамент не знам дали бих поръчала…
Чакам да видим специалната декемврийска каква ще е и съм склонна да я поръчам
Аз отказах декемврийската.
И аз се водя на безсрочен абонамент, но им писах и казаха, че декемврийска няма да изпращат.

# 486
Някой знае ли какво става с кутията на (без) опасна красота,  кога ще бъде пусната?

# 487
Пропускам 200 лв за кутията на Кибрит, пропускам и Гуудбокс. Имах нощния крем на Dr.H- консистенцията му беше гъста, но икономична; миришеше божествено; хидратираше като никой друг. На сутринта кожата ми беше кадифе, но след почти 2 седмици използвана цялата ми брадичка се опъпчи. Спрях го и намаляха. Започнах го пак и пъпките се върнаха с пълна сила.
Продадох го и трета седмица още се боря с пъпките.

# 488
  • Бургас
Наистина хидратира както никой друг.
И е много икономичен.
Вече се замислям и за дневния.
Все пак може да поръчам good box.
Една кутия за декември.
Много неща ми се натрупаха от кутии.

# 489
Така като ви чета...май за първи път няма да поръчвам декември 🙄

# 490
Поръчах декемврийската Goodbox на майка ми за подарък.

# 491
  • Асеновград
Какво има вътре в Белебокса? 👀
После ще снимам, но освен палитрата на пикси която пробвах и мниго ми хареса, и измивния гел за лице, има четка за сенки плоска на nire наистина изглежда луксозна, и нея пробвах, супер е, околоочен крем забравих марката, добре ми се вижда, и лосион за тяло на kueshi.

# 492
Поради някаква причина, много хора си бяха получили белбокс още преди няколко дни (доставки след 6-ти Дек. пише на сайта им), и имаше снимки във фейсбук. Добре, че имах време да откажа абонамента, изобщо не ми допадна кутията, мисля, че е слабо изпълнение, като за декемврийска кутия. Не знам дали ще предложат Коледна.

Снимка от ФБ:

Скрит текст:

# 493
Аз съм от тези, които щяха да дадат 200 лв за кутията на Орфеус, но поръчвам и от щатите и от Англия, имам сигурно 10 пълноразмерни крема чак се чудя какво ще ги правя вече... Това ме спира и от Гудбокс Декември и коледната и в двете има дневен крем.
А пък много искам лосионите за тяло.
Гудбокс кога пращат кутиите? Да видя другите продукти преди да реша дали ще поръчам окончателно.
За мен Бели не е слаба. Pixi са хубава и качествена марка. Палитрата обаче вече я имам.

# 494
Да де, но палитрата Пикси в тази кутия, не е точно продукт като тоника им. Ноемврийската им беше страхотна, даже поръчах две, но тази... не.
И то дори не ми е палитрата проблема, тя си беше обявена още в началото. Но другите неща... просто не си струва. За мен.

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 09:23 от Elunaria

Общи условия

Активация на акаунт