Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 627
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Хора ще има ли коледен едишън на Кибрита и кога ще го пуснат -трябва ми за подаръци.....

# 496
Палитрата е страхотна, може да се ползва за лице и за очи тук на място идва и четката. Субективно кутията е слаба, защото нищо от нея не ми трябва.
Обективно е доста добра.
Въпрос на възприятие.
Някои хора се кефят повече на бяла козметика, други на грим, няма как да се угоди на всички.
Като са почнали с Pixi да вземат да вкарат в кутия и glow mist страхотен е. 2 броя вече свърших, а има и други видове.

# 497
Здравейте, реших и аз да се вклщюча, тъй като виждам, че сериозна дискусия се е развихрила.
Аз съм ползвала крема на Orpheus, спечелих го от една игра, не съм го купувала. Мога да кажа, че много ми хареса. Хидратира кожата, поддържа я добре подхранена и я изпълва с необходимите липиди през деня и нощта. Забелязах и по- здравословен тен и регенериране, което предполагам показва и борба със стареенето.
Добър крем, но съм съгласна, че е доста пари и не е за всеки джоб.
И аз все още се колебая дали да взема тази кутия, въпреки опита ми. Доста пари са, но е само на цената на крема. Има време още да помисла.
Надявам се, бях полезна.

# 498
Проблема на повечето тук не е заради джоба, а заради това, че с тази кутия, Кибрит доста се отдалечават от първоначалната си, и основна идея.
Време едва ли имаш, някой вчера спомена, че оставали 30 кутии. Сега може и да са по-малко, ако е истина.

# 499
Много добре казано 😄
На мен кутията много ми хареса: отдавна искам точно такава четка, имах нужда от палитра с огледалце, и руж, кожата ми беше свикнала с обичайния ми гел за измиване и беше време за редуване, а и маслото за тяло ще ми помогне за (първото ми някога) сериозно изсушаване на лакти и ръце. С околоочния крем, зарадвах майка ми. 😂

Палитрата е страхотна, може да се ползва за лице и за очи тук на място идва и четката. Субективно кутията е слаба, защото нищо от нея не ми трябва.
Обективно е доста добра.
Въпрос на възприятие.
Някои хора се кефят повече на бяла козметика, други на грим, няма как да се угоди на всички.
Като са почнали с Pixi да вземат да вкарат в кутия и glow mist страхотен е. 2 броя вече свърших, а има и други видове.

# 500
💫 ИЗНЕНАДА 💫 Този декември ще е още по-магичен за Dr. Derm Professional! През последните месеци работихме върху лимитирана кутия CELEBRATE BEAUTY с Dr. Derm съкровища, която е чудесният подарък “от мен за мен”, или пък за любима жена! Ще я откриете при Cosmetics Bulgaria

🤫 Издаваме само част от съдържанието ѝ:
👉🏼 Слънцезащитен крем за лице SPF50
👉🏼 Крем за очи Perfect с пептиди
👉🏼 Худратиращ крем за лице Hydro Magnet
и още..

А в кутията сме скрили и изцяло нов продукт, особено подходящ за зимните дни (или по-скоро вечери)!

Можете ли да познаете какъв е?

# 501
Къде е тази кутия? Може ли линк?

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 15:37 от bubanka

# 502
В страницата на Dr Derm е публикувано. Ще се предлага в сайта на Cosmetics Bulgaria, доколкото разбрах.

# 503
# 504
  • Видин
Пристигна ми адвент календара на Чарли. Как ще издържа до утре, за да отворя първото подаръче не знам 😁

# 505
Чудя се и аз за декемврийската на Гуудбокс. Тези Dr.H искам да ги пробвам отдавна, както и CLLC. Някой знае ли докога е срока за поръчка на тази кутия?

# 506
Чудя се и аз за декемврийската на Гуудбокс. Тези Dr.H искам да ги пробвам отдавна, както и CLLC. Някой знае ли докога е срока за поръчка на тази кутия?
Няма срок, всички кутии са до изчерпване на количествата.

# 507
Бел бокс ще разкрият утре нещо. Предполагам скоро и Кибрит ще обявят коледната, май бяха казали началото на декември.

# 508
Дано да е Коледна кутия.

# 509
Хубава кутия. Харесвам продуктите им много. Не мога да преценя до колко са чисти откъм съставки, но се отразяват добре на кожата ми. Вероятно ще я поръчам.
Чакам и Кибрит да обявят коледната кутия.

Общи условия

Активация на акаунт