Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 600
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Май няма да я предлага Кибрит тази кутия и ще си я продават само в групата „без(опасна) красота“. Иначе е хубава кутията. И Колагена са добри, и  за Skeyndor също отзивите са положителни .

# 527
Май няма да я предлага Кибрит тази кутия и ще си я продават само в групата „без(опасна) красота“. Иначе е хубава кутията. И Колагена са добри, и  за Skeyndor също отзивите са положителни .
Да, няма да е на Кибрит.

# 528
  • Варна
Кутията с ORPHEUS още е налична, а вие се тревожехте, че щяла да свърши бързо Laughing

# 529
Кутията с ORPHEUS още е налична, а вие се тревожехте, че щяла да свърши бързо Laughing

И аз все се подхилквам като ми излиза  безброй пъти реклама за “последните 30 кутийки”…

Всеки път се чудя дали въобще са продали 30 бр… Но маркетингът никога не е гарантирал истината, даже напротив.

# 530
Приятелка се излъгала да си купи Орфеус кутията, днес я е взела. Бясна е, не заради цената, а заради опаковките. Били безумно евтинджос, тя се надявала да са като на Фенти Скин и да имат рефилъри за тези пари. Свещта миришела на ароматизатор на кола от евтините, тип лавандула. Определено не е за нея Орфеус преживяването......А Кибрит имат договор, както и за рекламите. Изпълняват го и си посипват главите с пепел, че са се забъркали в това.

# 531
Мен още ме е яд за тази кутия, защото от много време ги натискам Кибрит в анкетите за Orpheus, но се оляха с цената. Ако бяха сложили серума с който станаха известни вероятно щях да я купя, но за тези 3 продукта просто не си струва.

# 532
Знае ли се какво ще има в декемврийския ГБ? Дали ще се разпродаде? Много се чудя дали да я поръчам…

# 533
В една група вчера беше качено съдържанието на Prettybox:
Скрит текст:
Пафюма на Cllc
Душ гел Elfeya канела и портокал (същия като в кутията на Без(опасна) красота)
Крем за ръце Snb
Sheet маска

# 534
  • SF
Аз не я виждам тази кутия на сайта им.

# 535

Ето я и Hey Bea Box декември. Изобщо не съм впечатлена, а и нищо не ми е нужно от нея🤷🏻♀

# 536
На мен пък Hey Bea много ми харесва и изобщо не съжалявам, че си я поръчах. Днес ще си я взема Heart

# 537
"Съгреших" с една кутия на (без)Опасна красота. Нито Кибрит ме съблазнява за декември, нито Гуудбокс от разкритите продукти.

# 538
"Съгреших" с една кутия на (без)Опасна красота. Нито Кибрит ме съблазнява за декември, нито Гуудбокс от разкритите продукти.
От къде я поръчахте? Може ли линк?

# 539
От къде я поръчахте? Може ли линк?
Във фейсбук страницата на без(опасна) красота има линк към кутията, ако днес се поръча и плати с карта доставката е безплатна казва Нели във видеото, но мисля, че важи само за днес.

Общи условия

Активация на акаунт