Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 570
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
Моята ме чака в офиса, но ще отида следобяда. Интересно ми е какво има вътре 😄🫣
Цитат
Кутията на Goodbox Декември ще бъде утре в офис на Еконт. Вие получихте ли съобщение?

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 10:32 от Christina_1

# 556
Беопасната красота кога ще ги пращат? Поръчах още преди обяд първия ден.
Искам да поръчам и Кибрит Декември, но е изчерпана на сайта. Ако някой се откаже от кутийката си, моля да ми пише да му дам данни за пренасочване на пратката. Благодаря предварително.

# 557
  • София
Кутията на Goodbox Декември ще бъде утре в офис на Еконт. Вие получихте ли съобщение?
Нали от 7-ми бяха доставките 😊

Може би има значение офиса. При мен пишеше, че ще дойде днес, но и утре да е няма голямо значение. Интересно ми е кои са другите неразкрити продукти.

# 558
Goodbox започват от утре. Днес е дошъл Кибрит 🥰

# 559
Кибрит декември
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 08:50 от bubanka

# 560
Моята ме чака в офиса, но ще отида следобяда. Интересно ми е какво има вътре 😄🫣
Цитат

Кристина, може ли да ни покажете съдържанието следобеда? Аз моята ще взема утре и нямам търпение да видя какво са ни подготвили.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 11:46 от С.Г.19

# 561
Интересна ми е кутията на Кибрит като марки, но няма да я взема, ако е над 100лв.

# 562
Изпуснах Кибрит декември и сега ме е яд. За пръв път от месеци толкова ми харесва кутия.

# 563
И аз имам известие от Еконт за гб май моята още пътува,пуснете скрит текст да видим кутията

# 564
  • Видин
Аз пък нещо не съм впечатлена от Кибрит. Сигурно защото се затрупах с продукти за години напред 😁 Спирам абонамента на всичко, освен на сладката кутия. Може чат-пат да поръчам по някоя кутия заради определен продукт, но ще е по-нататък.

# 565
  • София
Аз си взимам кутия  само ако ми  харесат представените продукти. И  без това съм пълна с кутийки, тубички и шишенца, въпреки че подарявам на мама, свеки и леля. Има неща които ми харесват, но са толкова много отворените, че не мога да ги употребя в срока им на годност. Исках Орфеус ама не за тези пари. След това се насочих към корейската кутия, но едно момиче тук ми разубеди, като ми препоръча за същите пари да си купя продукти които ми харесват на намаленията които често правят. Чакам да видя какво ще предложат Кибрит да видя дали ще има нещо което да ме грабне.

# 566
Ето я кутията.  

https://www.facebook.com/groups/145303837461853/permalink/548887657103467/

Снимката е от фб групата. И аз не я взех и съжалявам. Писах на Кибрит да ми пратят кутия, ако се освободи и ми казаха, че е възможно да имат нови наличности от нея в края на следващата седмица.
А някой пробва ли маската? Едно момиче в групата сподели, че мирише странно.

# 567
Някой снимка може ли да пусне, че аз нямам Фейсбук? 😊 За Гуудбокс де, ако има!

# 568
Някой снимка може ли да пусне, че аз нямам Фейсбук? 😊 За Гуудбокс де, ако има!
Гууд бокс още не е пристигнала. За Кибрит е поста.
А ето и моите Лейди бокс. Много съм доволна! Страхотни са! Ароматите са уникални и кутиите са много празнични🎄Супер са за подарък!🎁

# 569
Бях в офиса на еконт за goodbox, но имали проблем с буса и няма пратка….

Общи условия

Активация на акаунт