Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 523
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Аз съм супер доволна от Goodbox получих Коледа в кутийка 😍

# 616

Някое от тези ще се пада в кутията на случаен принцип, пише отдолу. Но пак не печелят никого така.

# 617
Благодаря Ви, Кибрит, че ми спестихте още пари. 😀 Миналата година беше около 60-70 лв коледната им кутия, тази е......без думи. Взех си аз кутията на Нели от (без)Опасна красота и си използвам продуктите с кеф.

# 618
Голяма инфлация ги удари Кибрит от 50 лв. миналогодишната кутия, сега 140 лв.
Бях се замислила дали да не я взема, но светкавично ме отказаха 😁

# 619
Аз я поръчах кибрита -трябва ми крем,серум и околоочен....скъпа е ,но на свободният пазар няма по-евтино да ми излезе ,дано да ми се падне готин бонус продукт....

# 620
От “Кибрит” доста си повярваха.

# 621
  • Пловдив
И отново "ограничени 500 бройки" - ами нормално, че ще е ограничено количество, като знаят, че наплив просто няма да има. 😂😂😂

# 622
На мен ми харесва много кутията, но 140лв в никакъв случай няма да дам . Allies of skin имаха по- добри цени около ЧП. За тази бих дала до 70лв множе би, иначе продуктите са ми много интересни. А и моментът с подарък на случаен принцип никак не ми допада. По принцип много мразя в кутиите да има различни продукти на случаен принцип. Винаги има разочаровани и останали с чувството, че са прецакани.

# 623
Нищо съществено интересно не видях в тази кутия. Goodbox ми харесва много повече , да не говорим че цената е в пъти по-ниска. Вече видях кибрита и мога да поръчам спокойно goodbox😂
Точно това направих току-що Joy
За пръв път поръчвам кутия, да видим Simple Smile

# 624
  • Видин
Не че се бях залетяла да я поръчвам, но определено с цената ме отказаха. Сега Орфеуса изглежда даже евтина в сравнение с коледната им кутия 😁😁😁
Взех Лейди бокс. Само солите за вана няма да ми влязат в употреба, освен ако не си организирам вана в леген😂😂😂

# 625
Аз съм много доволна от декемврийската на ГБ. Кибрит ми спестиха пари и на мен, доста ме разочароваха с цените на последните 2 кутии.
Ще чакам януарския ГБ, мисля че пак ще се постараят както беше и тази година.

# 626
И на мен ми хареса декемврийската на ГБ,определено продукти,които бих ползвала,обожавам коледните аромати

# 627
На мен ми харесва много кутията, но 140лв в никакъв случай няма да дам . Allies of skin имаха по- добри цени около ЧП. За тази бих дала до 70лв множе би, иначе продуктите са ми много интересни. А и моментът с подарък на случаен принцип никак не ми допада. По принцип много мразя в кутиите да има различни продукти на случаен принцип. Винаги има разочаровани и останали с чувството, че са прецакани.
Това беше първото, което си помислих- ще има разочаровани и от подаръка:) На мен не всичко ми е интересно в кутията, затова не бих дала 140лв. Олио за тяло не ми трябва, а от другите продукти съм ползвала само тези на wooden spoon. Разочарована съм. Чаках и тази кутия с нетърпение. Миналогодишната беше много приятна.

# 628
Какво да кажа, вече не знам?
Кибрит тотално се излагат с тези цени, като не могат да предложат нормални цени на клиентите си, просто да не правят такива кутии. Не изглеждат лоши продуктите, но 140лв за експерименти не бих дала никога.

Не знам, преди Кибрит ми носеха приятна емоция, сега честно казано ме дразнят на макс. Дъно.

# 629
  • София
Аз съм в ступор! Исках да похарча пари за коледна кутия за мен и за подаръци....ама НЕ! Не е проблем да дам доста пари за козметика, но ако ще е за 140лв, предпочитам да ида в някое мол-че , да тествам някой продукт и ако ми хареса, тогава да ги дам тия пари. Кибрит много ги харесвах, но вече ми дойдоха в повече с последните 2 кутии. Официално се отказвам от тях, дори и да ми хареса нещо от разкритите продукти, няма да поръчам. Въпрос на принципи.
Между другото спешно трябва да мисля нов подарък за мама и за свекито Grinning

Иначе кутията на HeyBea доста ми хареса, само не знам защо моя гел е с нар (а пък на листовката е друг, син).

Общи условия

Активация на акаунт