Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 566
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Писах им. Това е отговора :

Благодаря, че споделихте съдържанието, не са лоши продукти, просто не са ми нужни, поръчах заради двата разкрити, но другото не ме устройва.

# 601
Аз пък не обичам продукти с коледни аромати. Втръсва ми от тях точно за две седмици.  И аз изчаквам да видя Кибрит и Dr. Derm. Искам да купя няколко кутии за по-близки жени и приятелки и ще ми е определяща цената по всяка вероятност.

# 602
Не мога да разбера Кибрит нарочно ли бавят тази кутия днес или имат някакъв технически проблем.  Ако е първото е доста изнервящо,  особено ако и цената надхвърли разумната такава. Не си ли взеха забележка с предната им специална кутия и голямото чакане за нея или искат да откажат още повече техни клиенти. Иначе чакам кутията на (без)опасна красота, поръчана е в събота , но нямам още известие за доставка. Има ли някой, поръчал в събота и още да не я е получил?

# 603
Деня преполови вече, а Кибрит още не са пуснали кутията. Усещам, че пак са сложили висока цена и сега ги е страх да я пуснат:))))

# 604
Пуснаха я,140 лв.

# 605
Тея изплискаха легена вече. Grinning

# 606
Какъв е изводът? Българските брандове не желаят да правят големи отстъпки за сънародниците си. Ще помисля дали да взема кутията, но по-скоро не.

# 607
Нищо съществено интересно не видях в тази кутия. Goodbox ми харесва много повече , да не говорим че цената е в пъти по-ниска. Вече видях кибрита и мога да поръчам спокойно goodbox😂

# 608
Иначе продукта изненада е интересно, ако е олиото на Мазило, другите неща някак не.

# 609
Не мога да разбера Кибрит нарочно ли бавят тази кутия днес или имат някакъв технически проблем.  Ако е първото е доста изнервящо,  особено ако и цената надхвърли разумната такава. Не си ли взеха забележка с предната им специална кутия и голямото чакане за нея или искат да откажат още повече техни клиенти. Иначе чакам кутията на (без)опасна красота, поръчана е в събота , но нямам още известие за доставка. Има ли някой, поръчал в събота и още да не я е получил?

Аз също чакам (без)опасна красота. Поръчах в първия ден когато я пуснаха.

# 610
Изложиха се Кибрит тази година!!!

# 611
Иначе продукта изненада е интересно, ако е олиото на Мазило, другите неща някак не.

Е то е показано на картинката, че е някакво масло на удън спуун

# 612
Кибрит отново се изложиха.  И то доста. Бях им фенка основно заради миналогодишната коледна кутия, която беше супер. Тогава започнах да поръчвам кутии. Вече ме изгубиха съвсем с тези цени. Вместо за Коледа да се постараят с хубави продукти на прилична цена, те съвсем го удариха на печелбарство.  Забележете и количеството на нощния еликсир на Wooden spoon...без думи 🙈

# 613
  • София
SmileСега ще излезе някоя инфлуенЦърка в коментарите да ви обясни как цената си е супер.Smile

# 614
SmileСега ще излезе някоя инфлуенЦърка в коментарите да ви обясни как цената си е супер.Smile
И колко сме бедни Sweat Smile Имаше коментари за кутията на Orpheus, че била за ценители, а масовият потребител на Кибрит е с малки финансови възможности и липса на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт