Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 888
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Аз имам 1 маска на Ayan,лилава,която доста ми допада. Кутия на Ayan е нещо,което бих купила

# 721
На мен ми харесва идеята производителите сами да пускат подаръчни кутии. Аз харесах маската на Аян , но не поръчвам отново кутията Май , защото има продукти, които не ми трябват. Ще изчакам някой да покаже съдържанието и ще я поръчам. Седем продукта са си много добре за 75 лв.

# 722
На мен ми харесва идеята производителите сами да пускат подаръчни кутии. Аз харесах маската на Аян , но не поръчвам отново кутията Май , защото има продукти, които не ми трябват. Ще изчакам някой да покаже съдържанието и ще я поръчам. Седем продукта са си много добре за 75 лв.
Попитах ги на страницата, какви ще са продуктите, защото не съм ги използвала до сега и искам да имам представа, но те казаха, че в това се крие изненадата и ако има някой много желан продукт да им пиша, за да го включват, но другите ще са продукти за лице и тяло.
Но ако ми на блъскат кремове за лице или някви серуми/около очни, а аз не съм им фен на такива.

# 723
На Ayan и аз бих си поръчала, защото обичам лавандула и маската им ми хареса. Както и един скраб за тяло с лавандула на Латифолия. Обичам продукти с лавандула и 70 лв не ми се вижда много.

Бих си я купила за себе си обаче. Лавандулата не е нещо, което се харесва на всеки.

# 724
  • Пловдив
Момичета, според вас това ли ще е редовната кутия на you are worth it box за декември или тази е специална и трябва специално да се поръчва? Ако ще получим нея с редовния си абонамент ще я откажа

# 725
  • София

Това са отговорили.

# 726
  • Пловдив
Видях коментара, но отново не разбрах дали Е редовния абонамент или е коледна кутия. Ще я откажа за всеки случай. Не ми се дават 45 лв за пяна и серум

# 727
Уж все слагат серуми...Веднъж да ми свърши и в една кутия да няма 😀

# 728
  • София
Пробвах сапуна на EOLIA от кутията на GB Декември. Ароматът му е много хубав, но при мен изсуши много кожата след измиване. Направо кожата ми скърцаше и я усещах опъната. Не харесвам такъв ефект при сапуни за тяло. Не бих си купила техен сапун предвид опита ми с този. Но, за сметка на това лосионите им ги обожавам.

Балсамчето за устни ми харесва. Леко и приятно е.

Кремът за ръце, не ми мирише на коледа. Почти никакъв аромат не усещам, но прави кожата мека и ще си го измажа. Отделно опаковката е много сладка.

# 729
Аз се реших и поръчах кутията на AYAN и без това нито една Коледна кутия не ме грабна, а така ми се искаше да си взема някоя. Кибрит са ми скъпи, Гууд Бокс малко ми се повтарят с някой неща от миналата година и миста от лятото. Сега ще ги видя AYAN не съм имала нищо тяхно дали ще се разберем, но 75 лв за 7 неща си е оферта то излиза всеки продукт по 10-11 лв така. После ще снимам, ако някой има интерес.

# 730
Кутията на т.нар. Руми (рекламната снимка е патетична, продуктите сигурно не са лоши):

https://rumi.bg/specialni/celebration-box-2022/

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 02:24 от vanya.pavlova

# 731
Като цяло рядко купувам кутии, но следя с интерес темата. След многото положителни отзиви за продуктите на Eolia за тяло от миналогодишна коледна кутия, реших, ако тази година се появят в кутия, да си я взема, ако ли не - да си ги намеря сама и пробвам. Вярно, че в Good box имаше техни продукти, но не точно червените. Затова си направих собствена "коледна кутия" с червените душ гел, лосион за тяло и скраб за тяло, които поръчах оттук:
https://thebeautynaturals.com/product-category/%d1%82%d1%8f%d0%bb%d0%be/
Душ гела пробвах, наистина ухае много хубаво, дано и другите неща да ми харесат.
Еее, да бяхте казали по-рано. А аз търсих ли, търсих и накрая се отказах и поръчах друго 😁
Някоя от вас поръчвала ли е от френските кутии Frenchboxbg?

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 06:40 от AirForce

# 732
  • Свети Влас
Аз попаднах на тази кутия, но не съм използвала продуктите им.

# 733
Мернах реклама на Кибрит, пуснали са пак кутия Авант

# 734
А вижте какво имаше в сайта на Кибрит в деня, когато пуснаха коледната кутия. В първия момент помислих, че това е коледната кутия, после, като показахте другата кутия, реших, че е грешка...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт