Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 737
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
И аз ползвах серума и коремчето от ноември ската Good Box, усещам кожата си добре, за сега не виждам кофти реакция(дано и няма де). Основата за грим не съм ползвала.
Кремът за тяло при мен не мирише, само като го мажа около митута и после нищо.

# 226
Мен ме е страх да пробвам продуктите на Fig&Rouge от ноемврийската на ГБ. 😁 Имам подозрения, че няма да реагират добре на кожата ми, затова и още не съм ги отворила. Ще поизчакам.

Лосионът за тяло и при мен мирише само в началото, даже има една леко неприятна нотка, както миришат някои лосиони за тяло, на химикали някакси.

Но съм много доволна от почистващата пяна за лице! Кожата ми по принцип е суха и претенциозна, а знам, че пенливите продукти по принцип са изсушаващи, но реших да я пробвам, вече два пъти се мия с нея и не ме изсушава. Даже напротив, усещам кожата си мека и хидратирана след ползване. Няма силен аромат и това също е плюс 👍 Така че мисля да си я ползвам.

Много се вълнувам да пробвам гъбата за лице, още не съм, но чета из интернет хубави отзиви за този тип гъби.

# 227
Добреммм, много благодаря за отзивите,  пъпките може да са само от Фигс&Руж. Като минат ще пробвам само с крема да видим как ще е.

# 228
Момичета, Кибрит добавиха към подсказките продукт на dr H, който мисля, че ще е маска с хиалурон. Другите подсказани продукти според мен ще са серум за коса на Миланеси и пачове за очи на skinchemist.
https://skinchemists.com/products/skinchemists-vitamin-d-vitamin … gel-eye-treatment

https://skinchemists.com/products/dr-h-hyaluronic-acid-mask

https://milanesiskincare.com/products/everyday-hair-elixir?fbcli … PyxqLrvJwR7Iqi6RU

# 229
  • Видин
Така ми се иска да спра за известно време с кутиите, ама какккк 🤬 Кибрит декември звучи много приятно...

# 230
И нея я поръчах и ако се добера до Orpheus и това последно за тази година. 😁😁😁

# 231
❄️ SNEAK PEEK ❄️ През Декември BelleBox ти поднася ПЕТ грим и козметични продукта на стойност 153 лв. 👈🏽 Твои само за 24.99 лв. 🤩🥳 В тази очарователна кутия се крие cruelty-free палитрата на @pixibeauty на стойност 31 лв., предлагаща комбинация от четири супер дълготрайни и практични сенки, които можеш да използваш едновременно като руж, хайлайтър и сенки за очи ✨ Бъди готова да посрещнеш празничния сезон и с подходящия за всяка кожа измивен гел за лице на @elfeya.cosmetics.official на стойност 24 лв., чиято 100% натурална формула премахва както замърсяванията и излишния себум, така и всички следи от грим, дори водоустойчив 💦

#SpoilerAlert🚨 Освен многофункционалната палитра и дегримиращия измивен гел, в декемврийската BelleBox те очакват и 👇

🌻 Веган продукт за тяло с масла от сладък бадем, морков, слънчоглед и шеа

😍 Веган грижа за очите с хиалуронова киселина, масло от шеа и органично какаово масло

💕 Луксозен, хипоалергенен и антибактериален, веган и cruelty-free грим аксесоар, подходящ дори и за чувствителна кожа

Доставките стартират на 28.11. 🚚

Ако все още не си се абонирала, можеш да го направиш през нашия сайт и да получиш първата си кутия през Декември 🎅🏼

# 232
Някоя от вас ползвала ли е палитра на пикси? Наситени ли са цветовете или не? От палитрите, които до сега сме имали в Белбокс визирам bellapierre въобще не съм доволна нито си личи като си сложа, нито са дълготрайни

# 233
О, не, пак хайлътър и руж! 😆😆😆 Добре, че е измивният гел, имам нужда, като гледам и ще е пълноразмерен(100мл). Аз от Bellapierre съм много доволна, коректорите, руж палитрата и сенките, всички стоят много добре, освен това не ми предизвикват дразнене, а съм със супер чувствителни кожа и очи.

# 234
Взех си кутията на гудбокс за първи път и проверих срока на годност на всичко. На матиращата основа за грим на гърба пише "B180822". Това срока на годност ли е или датата на производство на партидата?... "

И аз имам същара чуденка. Изясни ли въпроса?
За гъбата пише да се съхранява в многократната торбичка и като се изтрие надписът да се подмени. На гъбата няма надпис, торбичка също няма🤔

# 235
Взех си кутията на гудбокс за първи път и проверих срока на годност на всичко. На матиращата основа за грим на гърба пише "B180822". Това срока на годност ли е или датата на производство на партидата?... "

И аз имам същара чуденка. Изясни ли въпроса?
За гъбата пише да се съхранява в многократната торбичка и като се изтрие надписът да се подмени. На гъбата няма надпис, торбичка също няма🤔

Не се изясни. И между другото се оказа, че на другия крем от Figs&Rouge  пише В051220. От една страна ми се вижда трудно за вярване, че наложила се фирма ще пробутва кремове със срок на годност, минал преди 2 години, но от друга виждам, че някой вече се е изринал от продуктите. Ще пратя на гудбокс един имейл, и ще видим какво ще кажат.

# 236
И моята гъба няма надпис 😔

# 237
Поръчах декемврийският кибрит ,дано да излезе нещо използваемо...

# 238
Декемврийския Кибрит изглежда добре за мен. До колкото разбирам ще има един Коледен и един с Орфеус, нали така? Или се бъркам..

# 239
Декемврийския Кибрит изглежда добре за мен. До колкото разбирам ще има един Коледен и един с Орфеус, нали така? Или се бъркам..
Да, чакаме да ги обявят.

Общи условия

Активация на акаунт