Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 55 720
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, някоя получила ли е месечната на Lady box и какво е съдържанието?
Тази не е ли за декември? Ако е така, в началото на месеца разпращат кутиите.

# 271
Момичета, някоя получила ли е месечната на Lady box и какво е съдържанието?
Тази не е ли за декември? Ако е така, в началото на месеца разпращат кутиите.
Благодаря!☺
Тогава започвам да се чудя тази или последната добавена Gift Box с 12-те мини изненадки.😁😁😁

# 272
Кибрит публикува това преди малко:

✨ Ритуал, вдъхновен от трансформиращите сили на #орфеевото цвете... Готова ли си за най-магичната и неповторима ORPHEUS кутия? 💜

💫 Ще запазим съдържанието ѝ в тайна още мъничко, защото искаме изненадата да е повече от вълнуваща.!

⌛ Остават броени дни до разкриването на това мечтано издание, а нетърпението расте с всяка изминала минута…

# 273
Това мечтано издание направо на пъпа ни излезе, а още не сме го видели и май съдейки по бройките няма и да го видим Grinning

# 274
Това мечтано издание направо на пъпа ни излезе, а още не сме го видели и май съдейки по бройките няма и да го видим Grinning
[/quote

Няма да го видим, сигурна съм. Искам я много тази кутия и за това няма и да я получа.

# 275

Няма да го видим, сигурна съм. Искам я много тази кутия и за това няма и да я получа.

Аз вече даже не я искам толкова.

# 276
Да и аз в началото много се вълнувах за Орфеус,  но след толкова чакане и намеци, изгубих търпение... Особено предвид факта, че я загатват от половин година, знаят, че има много желаещи и накрая обявяват нищожни бройки...

# 277
Ще им гръмне в лицето... след броени дни Joy
Голяма реклама, голямо чакане, никакви наличности.. ще има доста изнервени клиенти. Да се чудиш за чий им е, след като не могат да осигурят количество?

# 278
Бих се зарадвала повече на кутия пълна със Skon или Saff, а не за нещо, за което да се избием.

# 279
Ще им гръмне в лицето... след броени дни Joy
Голяма реклама, голямо чакане, никакви наличности.. ще има доста изнервени клиенти. Да се чудиш за чий им е, след като не могат да осигурят количество?
Точно това си мислех сега. Ако бяха пуснали бройки за всички желаещи, хората щяха наистина да чакат с нетърпение. Накрая ще има много недоволни, особено редовни потребители на кутията.

# 280
Аз също я искам кутията Орфеус, но се утешавам с коледната, ако не успея да се вредя. В Мазилото също я има тази съставка –орфеево цвете, така че ще го видим какво чудо е. Шимани също отдавна искам да опитам, защото имам колежки, които ги ползват  и много добре изглеждат. Ще се похвалите, ако успеете да си вземете и дали са толкова добри.

# 281
  • София
Започвам да си мисля, че все още нямат нищо налично. Затова  изненада, ала бала. Да не стане така, че най-вече цената да ни изненада.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 08:31 от Алекс :)

# 282
надявам се продуктите в Goodbox да са https://cllcgn.com/product/winter-aoud-eau-de-parfum/
Другите неща от коледната серия миришат на ябълков пай

и или околоочен или крем за лице от Dr H

# 283
  • SF
Никак не харесвам козметка, която мирише на храна, освен някои плодови аромати, но не мога да дам пример. Евентуално някои шампоани, сапуни, душгелове, ако ухаят на плодове, но има къде-къде по-сполучливи аромати за моя нос.
А миризмата на ябълка определено не я понасям.

# 284
Prettybox имат такъв парфм този месец

Общи условия

Активация на акаунт