Абонаментни кутии в България - Тема 26

• 54 260
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
В средата на миналия месец бях много притеснена, че ми предстоят 5 кутии през Декември. Bellebox, Кибрит Декември и коледна, Orpheus и Goodbox Декември.
Orpheus и Кибрит Коледа ме отказаха с цена 😅 И за двете таван ми беше 100лв.
Bellebox не ми допадна като съдържание и отказах.
Кибрит Декември се оказа, че ще е подарък от приятелки 🎄
Сега като останах с 1 кутийка от джоба чак се замислям за Bgbox да пробвам, че много ми допадна. Не съм поръчвала от тях и ще се радвам на вашето мнение ❤
Днес си получих месечните на кибрит и goodbox и съм меко казано влюбена ! ❤❄✨

# 631
Между другото спешно трябва да мисля нов подарък за мама и за свекито Grinning
Ако сте се спрели на козметика, по-добре им вземете нещо подходящо за възрастта. Кремовете и серумите по кутиите са за по-млада кожа.

# 632
  • София
След тези цени,  нищо чудно месечните на кибрит да  започнат  се въртят около 100 лв. 

# 633
Аз си помислих абсолютно същото Алекс Simple Smile. Нищо чудно от януари да сме изненадани.

# 634
Като видях 49 нови мнения и веднага се сетих, че Кибрит са пуснали коледната кутия на висока цена. Не, мерси. Парите ще ги дам за парфюмче на Шанел 😁

# 635
Serenity__bg вземи им нещо на Nuxe от сериите за тяхната кожа. Майка ми ги обожава.

# 636
или някой комплект на Estee lauder …. anti- age серума им е с топ качество , там няма как да сбъркаш

# 637
На мен ми е ок като цена -качество....почти всички продукти са луксозни и ми трябват -ясно,че за подарък не става заради цената ,но за мен си е ок -предпочитам една скъпа кутия наведнъж ,отколкото 3 месечни на парче
Иначе миналата коледна кутия нямаше нищо в нея ,едно олио на wooden spoon и някакви пълнежи+шоколад ...

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:42 от No_frame bitch

# 638
Ами поръчах още две коледни кутии на Good box. На фона на Кибрит, тяхната кутия е супер.  Някой питаше за подарък за по-възрастна жена. Аз поръчах за моята майка кутията на Еолия, те са основно с масла и мисля, че са подходящи и за по-зряла кожа. Майка ми ползваше гръцката Апивита, серията Wine elixir   и доста й допадаше, а на мен двата бранда ми се струват сходни като концепция и състав.

# 639
Моя гел от Хей Беа също беше с нар.
С Bgbox аз съм имала страхотни попадения в месечните кутии, мен също не изкушава коледната им. Имаше една кутия с маслен почистващ продукт на Saffre- уникална беше! Друга една с продукти на SNB- бих си я подържала постоянно, ако беше налична. Лятната също им беше много хубава. Харесвам ги като цяло. Много ми допада, че има изненадващи неща в кутията, които не бих се сетила да си купя, а се оказват страхотни. В декемврийската има едно масло от див здравец- нещо като sos крем е- уникално е! Топи се като масло и ми оправи зачервения и болезнен от хрема нос само с едно мазане.  Колебая се между месечната Кибрит и Бг Бокс. В BgBox ме блазни почти всичко, особено ботокс серума и миста за лице.

# 640
Не е нечувано и невиждано малка, тип гаражна компания да се самозабрави и да направи скок с цените си, докато качеството си стои горе-долу същото.

Предполагам скоро ще разберем дали не са решили да сменят клиентелата с по-платежоспособна. По-малко клиенти, по-малък брой кутии, по-малък обем работа, но по-високи цени, за да компенсират.

За мен, с последните си кутии, излизат от разбиранията ми за мистери кутиите, и при толкова много конкуренция, не се чудя как ще процедирам...

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 15:56 от Elunaria

# 641
Като споменах есте се замислих…. преди известно време си купих немска кутия за 18 евро пълна с два пълноразмерни продукта на есте лаудер , малък серум който ползвах повече от месец и разни аксесоари … пак казвам 18 евро за доказана марка и продукти известни в цял свят. Сега виждам кутия с някакви продукти които аз лично за първи път чувам ( признавам че български продукти не купувам и не им вярвам особено , така че съм невежа по въпроса) , с имена от сорта на мазило, дървена лъжица и подобни за цена от 140 лв. и има хора които купуват. Безгранична е алчността на някои българи и се чувстват длъжни да се пробват , колко точно могат да спечелят.

# 642
За 140 лв не само добър парфюм, но и козметичен комплект на доказана марка се купува.

# 643
Е, Кибрит се оляха с цените. За тази цена трябваше да има серия от продукти на една марка, плюс още 5-6 продукта на други марки. За 140 лв може да си купиш 4-5 други кутии.

# 644
139.90 и аз не бих дала за тази кутия, не, защото не е хубава, а, защото не сме ползвали повечето марки.
Нека да бъдем честни - като цяло съотношението между продукти, като количество, презентация, тематика и цена е доста по-добро от това на Орфеус. Просто, едва ли някой би дал повече от 109.90 за специално БГ издание.
Като цяло суровините и продуктите, които се произвеждат в страната би следвало да са на по-ниски цени, от тези в чужбина, но типично по български цените са надути. Супер реклама щеше да им бъде да я пуснат по-изгодно, но не - "алчността" ще погуби човекът са казали хората. До края на седмицата, сигурно, изданието ще бъде продадено/подарено на инфлуенсъри и ще ни надуват главата с него.

Подозирам, че е възможно коледното издание и да е било по-скъпо замислено, но заради Орфеус, в последният момент да са смъкнали цената до минималната на която са се съгласили всички брандове.

Серумчето Majestic Drop мисля, че всички го пробвахме и дори в 4 мл. е предостатъчно да се пробва, поради бързо изтичащият му срок на годност.

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 16:55 от vanya.pavlova

Общи условия

Активация на акаунт