Абитуриентски страсти 2023-2024

• 211 976
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 210
И ние първо влязохме в Радичев.
Много бяха мили консултантките, но там нищо не ѝ допадна на девойката.

# 211
И ние нищо не харесахме. Понеже дъщеря ми е Л, изкараха една рокля и викат само това ще й стане. В инстаграм гледам, все пускат снимки от съвсем друга сграда. Малко ми е объркващо с него.

# 212
Аз моля за инфо за бутика в Габрово.

# 213
Evelin Boutique
Разговарях с тях по телефона. Очакват новата колекция, февруари. Казаха, че разполагат със всякакви аксесоари, на място.
Сатенена рокля с гол гръб, цена 298лв, от старата колекция.

# 214
Здравейте, и аз съм абитуриентска мама тази година и все още някак ни е лежерно... В период на избор на рокля, обувки... Търсене на заведение, фризьор, гримьор... Още нищо нямаме запазено или уточнено. И организацията май няма да е толкова лека, колкото си представяхме, за първи път ни е Gift Heart
В Асеновград има ли шанс в някой от многото магазини да мерим рокля без предварително записан час и в съботен ден?

# 215
Ние бяхме ноември и беше спокойно, само в един си бях записала час, останалите 4-5 ги минахме без час/ повече вече нямахме и желание, то цветове и модели подобни/, но се засичахме с няколко момичета и доста време се чакаше. Времето беше хубаво, та беше и приятно да повисим пред бутиците, но ако е снежно като в момента....
 Аз стигнах до фотограф, та да сверя малко инфото. За София бихте ли споделили какви цени ви предлагат/ моята ще е ангажирана минимум 3ч по нейно условие/.

Заведението е на бул. Арсеналски:)

# 216
  • Бургас
Ние все още дори визия за младежа нямаме. Миналата седмица бяхме в Андрюс и харесах цял сет. Просто го питах дали му харесва и бях готова да събличаме целия манекен. Прекрасна комбинация хем спортно, хем елегантно.  Човека ме светна, че изобщо не мисли за костюм и не знае какво иска. После се разсърди и ми обясни, че с мъжа ми щял да ходи да си избира тоалет и ме отряза тотално.
От една страна ми е притеснено, че ще търсим в последния момент, от друга, мъжа да му мисли Simple Smile

# 217
Ние все още дори визия за младежа нямаме. Миналата седмица бяхме в Андрюс и харесах цял сет. Просто го питах дали му харесва и бях готова да събличаме целия манекен. Прекрасна комбинация хем спортно, хем елегантно.  Човека ме светна, че изобщо не мисли за костюм и не знае какво иска. После се разсърди и ми обясни, че с мъжа ми щял да ходи да си избира тоалет и ме отряза тотално.
От една страна ми е притеснено, че ще търсим в последния момент, от друга, мъжа да му мисли Simple Smile
MeMyselfI, ако те успокоява има много майки в твоето положение. Аз съм една от тях. Въобще не му се говори на младежа нито за организация за бала, нито за избор на костюм. Март месец ще го мислим Simple Smile Дано останат хубави модели до тогава и за нас Simple Smile

# 218
Скрит текст:

За младежите и в Теодор разглеждат мои приятелки, имало доста добър избор.

# 219
  • Бургас
В страницата на Теодор във ФБ преди няколко дни имаше съобщение за нова абитуриентска колекция. Не съм поглеждала натам все още, за да видя какво има като новости и свежи младежки предложения.

# 220
Ние ще ходим в петък в Теодор и т.н и ще споделя после.Blush

# 221
  • София
От 01.02. до 05.02. в "Земята и хората" (в София) ще има изложение на абитуриентски облекла.
Ние ще идем - за рокля за след бала и евентуално обувки, чанта.

# 222
Здравейте! Бихте ли ме насочили към магазини/ателиета/модни къщи за официални рокли в София, моля!

# 223
Записвам се с нищо подготвено към днешна дата. Вероятно ще отидем до Одрин или Лозенград, далеч ни е , но обичаме да ходим там на пазар. Къде ще търсим магазини, бутици - не знаем. Не съм проучвала тамошни магазини.
По онлайн сайтове гледаме за чанти/рокли, но не сме се спрели на нещо. Нямаме кой знае какви претенции за скъпи изхвърляници. Не сме се вживели още, все си мислим, че има време.
 Идеи за бижута, обувки сякаш не са изкристализирали Simple Smile
За рокля - харесахме аутфита на форумско момиче от миналогодишната тема тук.
Това, което знаем със сигурност, че не търсим провокативен стил - перушина, пера, пайети, стилизирани листа на ананас или подобни стряскащи окото детайли, както и твърде много дантели и камъни. Нещо по-дискретно /семпло/ умерено бляскаво облекло.

Дъщеря ми няма планове за грим, прическа , фотограф, искала сама да се гримира, ресторантско събиране не плануваме засега. Парите отиват за нова кола, нейно решение.
Обувки с токове не е носила и ще е трудно.... да измислим компромисен вариант, има плоскостъпие и без стелка - бързо се уморява кракът, така че за токове не съм оптимист.
Дали се вълнувам - все още не, и сега се облича кокетно , макар и не с дълги рокли, и се гримира, та няма да е голяма разликата с визията на бала - така мисля.
Изборът какво и къде ще кандидатства и какви резултати ще има на матурите ни е по-приоритетно.

Последна редакция: вт, 31 яну 2023, 19:15 от *Камея

# 224
Аз също препоръчвам Одрин. На главната улица има няколко магазинчета. Говорят български, корекциите са безплатни.
Преди пандемията ходихме с приятелско семейство. За 2500 лири (250 лв) купиха уникален цялостен костюм - риза, сако, вратовръзка, колан, обувки, чорапи и панталон. Сега с инфлацията не знам как са цените. Вероятно около 3000-3500 лири вървят.

Общи условия

Активация на акаунт