Абитуриентски страсти 2023-2024

• 215 361
  • 2 145
  •   1
Отговори
# 285
Да се консултирам и с вас - какви бижута биха подхождали на зелена рокля с камчета? Тъй като тя самата изглежда като бижу, си представям да са съвсем изчистени, но засега не намирам такива, които хем да изглеждат стилно, хем да не са прекалени в комбинация.

# 286
  • софия
Въпреки че е трудно без да се знае модела - изчистени обеци, може и по-естравагантни като големина и форма и гривна/пръстен. Гладки.

# 287
  • София
О, в този сайт има много хубави рокли, вкл. и сини.

# 288
Въпреки че е трудно без да се знае модела - изчистени обеци, може и по-естравагантни като големина и форма и гривна/пръстен. Гладки.

Да, със сигурност не си ги представям малки. Целта ми е препоръка за конкретен магазин/сайт където се предлагат елегантни бижута без камъни.

# 289
  • софия
Не прочетох подобно питане в първия пост.
Например в този сайт има хубави.
тук
тук
Ако сте от София следете хенд мейд фестовете. Там има страхотни артисти на бижута. Могат да се видят, пробват, евентуално поръча. На 11 и 12 февруари има в Ларгото, след това на Славейков.

Последна редакция: чт, 09 фев 2023, 14:24 от zvаnchе

# 290
запазила съм си този сайт от миналогодишната тема (така мисля). Не съм поръчвала от него, но може да е от помощ на някой. Има и селекция "+ size".
Някой поръчвал ли е от този сайт? Надежден ли е? Качествени ли са дрехите? Наистина има интересни модели на добри цени.

# 291
Не прочетох подобно питане в първия пост.
Например в този сайт има хубави.
тук
тук
Ако сте от София следете хенд мейд фестовете. Там има страхотни артисти на бижута. Могат да се видят, пробват, евентуално поръча. На 11 и 12 февруари има в Ларгото, след това на Славейков.

Чудесно, благодаря! За фестовете е добра идея.

# 292
Има много красиви и интересни рокли в посочените сайтове, но рисковано ми се струва без да се мери роклята да се купува... Не ми се занимава после с връщане.

# 293
  • София
Всъщност проблемът е, че няма обратна връзка от реални клиенти в сайта.

# 294
При проверка в гугъл излиза мнение в мамата още от преди години, че на живо не изглеждат по същия начин, като в сайта.

# 295
  • Варна
Всъщност проблемът е, че няма обратна връзка от реални клиенти в сайта.

Има модели с реални снимки от клиенти това примерно и това
Има и други модели с реални снимки.
Аз съм си ги отбелязала, защото големи размери трудно се намират по сайтовете.

# 296
Специално загледах миналогодишните абитуриентки за бижутата. 90% бяха само с тънко , нежно синджирче с някаква мини висулка. Без пръстени, без гривни и обеци.

# 297
  • София
Изборът на бижута винаги зависи от роклята. За мен една изчистена рокля ще бледнее без ярки бижута и обратното, блестяща, лъскава рокля с много орнаменти, няма нужда от големи бижута. Индивидуално е.

# 298
  • софия
За мен, ако нямаш вътрешен усет и идея, е добре да се гледат моделите от сайтовете с рокли или в Пинтерест, а не реални момичета, защото при тях е отражение на собствения стил, независимо дали го имат или не. В сайтовете стилист е направил цялостния вид.

# 299
Това е тенденция, която се наблюдава не само на абитуриентските балове- минимализъм. В Пинтерест няма ли я?Wink  Новостите се налагат от популярните личности и младите хора. Иначе с Клер съм съгласна.

Общи условия

Активация на акаунт