Гобленарска седянка - 149

• 74 704
  • 939
  •   1
Отговори
# 840
Момичета, някой дали може да ми услужи със снимка на ключа коне на водопой на Казанлък. Отдавна съм го почнала, а сега мисля да го довърша, но съм изгубила листчето .Ще бъда много благодарна!
Шила съм го , но много отдавна. Нямаше номера на конци, защото беше с Мулине, но имам мострички, които мога да снимам ако ви вършат работа.

# 841
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Момичета, някой дали може да ми услужи със снимка на ключа коне на водопой на Казанлък. Отдавна съм го почнала, а сега мисля да го довърша, но съм изгубила листчето .Ще бъда много благодарна!
Здрасти Фифи.
Забранила си си личните съобщения.
Прати и-мейл адрес и я получаваш схемата с ключ.

# 842
Съботно-неделните ми занимавки за две сестричета

# 843
Момичета, търся схема на зъб. Някога съм шила за подарък, но нито снимка имам, нито схема пазя.
Или някаква друга схема подходяща за зъболекар.

# 844
  • Варна
Момичета, поръчвали ли сте конци от Шехерезада? Поръчах на 3.10, пратили са имейл за потвърждение на поръчката и толкова. Работят само във вторник, четвъртък и петък. И не си вдигат телефоните. Чудя се дали ще изпълнят поръчката или не?

# 845
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета, търся схема на зъб. Някога съм шила за подарък, но нито снимка имам, нито схема пазя.
Или някаква друга схема подходяща за зъболекар.

тук https://www.cross-stitch-pattern.net/Tooth-14-269-Free-Design.aspx

това мисля, че може да стане от екран

това е по-детско

https://www.my-cross-stitch-patterns.com/tooth_fairy_free_cross_ … itch_pattern.html

# 846
Благодаря, Добри!

# 847
Пак шия за бебе. Снимка преди и след контура

# 848
Четвъртъчно да покажа етап докъде го докарах с румънския гоблен. В действителност цветовете са по-хубави.

# 849
Мери, засрами се! Няма нито едно, дето да не ни се е приискало да започна и то веднага.
Много сладко живафче.

Ан, не успявам да го увелича и да го разгледам. Готов ми изглежда.
Чудесен за ловец. Simple Smile

# 850
st. Dobri за съжаление не е готов - супер дребен е и едвам го шия. Останали са ми дърветата, небето и тревата. Иначе ще е подарък за ММ.

# 851
Мери, засрами се! Няма нито едно, дето да не ни се е приискало да започна и то веднага.
Много сладко живафче.

Добри, някак си искам да се засрамя, ама не мога Wink

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 10:46 от mery 79

# 852
HeartHeartHeart

Отсрамвате цялата гобленарска дружинка, а най-много мен.
Не знам кога за последно съм хващала гоблен.

Плета температурно одеало и се забавлявам с него.
Това ми е оправданието.

Hug

# 853
Подарък за още едно бебе

# 854
Здравейте момичета,
случайно някой да знае номер 422 DMC  и номер 3024 DMC на кой номер отговарят на Dimensions? Търсих много във всякакви таблици, но никъде не открих.

Общи условия

Активация на акаунт