Гобленарска седянка - 149

• 74 685
  • 939
  •   1
Отговори
# 855
Вижте какво взех днес от рамки

# 856
  • Пловдив
Хайде и аз да се похваля с нещо завършено - BAD:

# 857
И аз не спирам...

# 858
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Писах, писах... Изчезна.
Да си имам бързите пръсти!

Мери, всичките ти бебешки семплери ми харесвар. И оформлението също.
Нямам толкова бебета наоколо, иначе бих нападнала моделчетата ти.

А завърших одеалото на щерката и започнах едно дребно. За нероден Петко. по-добре нероден Питър, че е  ингилизин. Wink

# 859
  • София
Най-после завърших и нещо планирано за свекървата:
За първи път има толкова голяма разлика между картинката и изпълнението:
Не, че не ми харесва в по-лилав вариант, но прозрачността на цветята някак се губи и прегъването на листенцата не е така ясно.

# 860
  • София
И аз да покажа, не мислете че мързелувам, но чаках да минат събитията

# 861
Започвам нова шевица -"Момина сълза"

# 862
Здравейте!Бих искала да си купя гоблен готова комплектовка,но не знам към кои да се насоча.Бихте ли ми препоръчали ? Благодаря

# 863
  • София
janna_788, препоръчвам да си избереш гоблен от голям производител. Моите предпочитани такива са Dimenstions, Janlynn, Риолис, Фервако, Lanarte. Не знам какво ти се шие - цветя, животни, пейзаж, портрет, друго... Разгледай и виж какво ще харесаш.

# 864
Здравейте!Бих искала да си купя гоблен готова комплектовка,но не знам към кои да се насоча.Бихте ли ми препоръчали ? Благодаря
Къде живееш, може би колежки от същия град ще те посъветват за физически магазини.
Другият вариант е онлайн, но трябва да си подбереш модела според възможностите,  също и какъв бод предпочиш да шиеш.
 Ако си начинаещ да не вземеш нещо сложно да те уплаши . Иначе Lanarte, Vervaco, Luka-S, RTO, Riolis, Dimensions, Leti Stitch, Merejka, Гоблени  Стефи имат прекрасни модели.

# 865
Начинаещ съм .Най лесно ми е гобленов бод 1:1.Имам три ушити гоблена ,но преди 25 години.Живея в малък град и нямаме магазин от който мога да купя.Ако може да ме насочите към сайт ще съм много благодарна.Благодаря на всички за помощта.

# 866
Аз поръчвам онлайн от Чудният свят на бродериите - Гоблени и още нещо. Така се казва страницата във фейсбук. През определено време правят поръчки от всички голями фирми и гоблените са с доста голяма отстъпка, защото ги поръчват на едро. Сега последно поръчах на фирма Риолис гоблена Анджелик и тези дни ще го почна, че моя го завърших вчера. Опитах се да кача готовия гоблен, но ми дава, че е много голям файла.

# 867
Начинаещ съм .Най лесно ми е гобленов бод 1:1.Имам три ушити гоблена ,но преди 25 години.Живея в малък град и нямаме магазин от който мога да купя.Ако може да ме насочите към сайт ще съм много благодарна.Благодаря на всички за помощта.

Аз поръчвам от Аксиома. Но всички тези фирми, които са цитирани по-нагоре правят гоблените с основен бод кръстче. Ако искате да е гобленов бод трябва да се насочите към Милена стил - те на мен не ми допадат откъм подбор и изпълнение. На Солария са гобленов бод и са много хубави. Други май не се сещам в момента с гобленов бод. Преди години съм шила такива, ама си ги купувах от магазинчета в София.

# 868
Аксиома а и други търговци продават гоблени на Luca - S. Те освен с кръстче имат и с гобленов бод, но не знам колко такива модели зареждат нашите, защото истината е че все по-малко хора шият такъв бод. Иначе да Милена стил и Солария са другата опция.

# 869
Завърших си  шевицата "Момина сълза"

Общи условия

Активация на акаунт