Гобленарска седянка - 149

• 74 540
  • 939
  •   1
Отговори
# 885
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а ключодържателчета? или са твърде големи?
имах такива идеи, но съм твърде заета с новото одеало Simple Smile Simple Smile

# 886
  • София
Здравейте, може ли да ми кажете дали този гоблен се бродира с бод 1x1? И като цяло с какъв бод е? Искам да го взема за подарък (сега ми се струва на добра цена в амазон). https://www.amazon.co.uk/dp/B001QBR9FG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Питам защото човека за който го взимам не иска да бродира гоблени с бод 1:4 Simple Smile

# 887
  • София
Този гоблен се шие с кръстат бод на Аида. Не е на българска панама и не е с гобленов бод. т.е. 1:1 е, не е 1:4, но все пак проверете дали кръстат бод е ок.

# 888
  • Пловдив
Здравейте, може ли да ми кажете дали този гоблен се бродира с бод 1x1? И като цяло с какъв бод е? Искам да го взема за подарък (сега ми се струва на добра цена в амазон). https://www.amazon.co.uk/dp/B001QBR9FG?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1

Питам защото човека за който го взимам не иска да бродира гоблени с бод 1:4 Simple Smile
В този модел има почти всички  видове бод без 1:4 Simple Smile

# 889
  • София
Благодаря за бързите отговори. Кръстатия бод не е проблем, надявам се тогава да е добър вариант щом и 1:4 бод няма Simple Smile Иначе търсех нещо не много просто за бродиране, защото вече се търсят предизвикателста и този ми се стори добър, а и цената му е ок сега.

# 890
Подготвям коледен базар аз Simple Smile

# 891
Гоблена на Дименшънс е прекрасен,бодовете не са проблем,обяснени са в легендата,само ,че има доста контур.Но това е красотата на тези гоблени.

# 892
И три мишчици добавих снощи

# 893
  • Карлово
Привет дами! Доста време не съм се появявала. Даже се учудих на 60-тата страница Stuck Out Tongue Winking Eye, ама явно правилата са променени.

Малка подготовка за празниците и от мен. И напредъкът  ми на Слънчева Гърция.

Последна редакция: нд, 17 ное 2024, 21:32 от тихерула

# 894
На мен вече ми звънят коледни звънчета в главата

# 895
  • Бургас
Нещо и от мен . Остава да го рамкирам .

# 896
Много красива тази червенокоска, но и убийствен контур виждам...
Аз си взех и днешната доза коледни красоти

# 897
Мери,
Много хубави са коледните ти творения.
Покажи, ако ти е възможно крайното оформление.
Благодаря!

# 898
Четвъртъчен етап.

# 899
  • shumen
Здравейте, да попитам по осведомените гобленарки,чувала съм ,че има гоблени носещи нещастие...може ли някой да каже кои са...благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт