Гобленарска седянка - 149

• 76 526
  • 939
  •   1
Отговори
# 540
И моят етап.

# 541
  • София
Ехаа, днес е голяма активност. Отдавна не се бях наслаждавала така. Чудесни неща творите. Hug
Аз също ще се похваля с един бебешки, вече подарен.

И етап от поредното коледно ботушче

# 542
Теди, дай снимка какъв ще е готовият ботуш, моля.Имам голяма слабост към тях.

# 543
Нещо не ми се получава паралелното бродиране. Засега само Драконовото око напредва.

# 544
Ехаа, днес е голяма активност. Отдавна не се бях наслаждавала така. Чудесни неща творите. Hug

Много сладък гоблен. На коя фирма е?

# 545
  • София
Теди, дай снимка какъв ще е готовият ботуш, моля.Имам голяма слабост към тях.
Ето това трябва да се получи

А бебешкия е от Etsy - https://www.etsy.com/uk/listing/880103710/cross-stitch-pattern-baby-with-knitted
Ших го с розова пижамка, но задължително със синя шапка (малката госпожица щяла да е левскарка) JoyJoyJoy

# 546

Много сладък гоблен. На коя фирма е?

Това е на дизайнера Jackie Beau, схемите се продават онлайн в Etsy. Плащаш и я получаваш веднага.

# 547
Здравейте, искам да си поръчам гоблен на Солария. Харесала съм “Българка” или “Добруджанка”. Ще ви бъда благодарна за мнение за гоблените на фирмата, ако някой е шил. И при тези портрети кое е по-добре според вас -1:4 или 1:1?
Благодаря предварително.

# 548
На Солария са доста сложни ,с много цветове.Аз придпочитам 1:1,защото при 1:4 сават на пиксели.
Смятам ,че ще сте доволни от Солария.
Сега да се оплача,очите ми се влошават все повече и ми е трудно да шия.Много ми е тъжно!

# 549
  • sf
Малко фон и е готов. Жалко, че няма други 🥺
Скрит текст:

# 550
Здравейте, искам да си поръчам гоблен на Солария. Харесала съм “Българка” или “Добруджанка”. Ще ви бъда благодарна за мнение за гоблените на фирмата, ако някой е шил. И при тези портрети кое е по-добре според вас -1:4 или 1:1?
Благодаря предварително.

Добри са им разработките, шила съм само икони, но и другите съм виждала ушити и са хубави. Относно избора на бод категорично 1:1, пред 1:4

Шила съм тази икона два пъти  1:1

Сега тази си я шия с кръстче

# 551
  • Бургас
Благодаря предварително.
Наистина , разработките им са много сполучливи. Авторката  е майсторка. Като започнец конец , спокойно можеш да си го завършиш, без да правиш някакви гигантски скокове. Образите са прекрасни, независимо дали са икони или някакви обикновено човечни.Шила съм и съм виждала ушити - всички 1:1.

# 552
Благодаря ви, момичета. Много ми помогнахте. Ще поръчам 1:1. Дори с паричките, което съм отделила ще си купя 2 😜 Два пъти до сега съм шила портрети и все са били 1:1, но тук предлагат и 1:4. Това ме обърка.

# 553
  • София
Солария могат да направят и преизчисление на своите модели. Например на мен българската панама ми е много ситна и предпочитам да шия на 14-ти или 16-ти каунт, за да не си натоварвам твърде много очите. Съответно си харесах модел на Солария и те ми го комплектоваха с панама 14-ка и необходимите конци за шиене с кръстче. Още не съм започнала да го шия, тъй като имам още малко да си довърша сегашния гоблен, но останах очарована от обслужването.

# 554
Здравейте, искам да си купя гоблен "Живой огонь"  ЛП-023 , на Золотое Руно.
Някой знае ли дали може да се намери на бг пазара?

Общи условия

Активация на акаунт