Гобленарска седянка - 149

• 76 513
  • 939
  •   1
Отговори
# 555
  • Карлово
Добро слънчево утро, дами! Готов е за рамкиране.

# 556
Здравейте, искам да си купя гоблен "Живой огонь"  ЛП-023 , на Золотое Руно.
Някой знае ли дали може да се намери на бг пазара?

Видях, че има гоблен на Залатое руно в он лайн магазина "Е Гоблени Хера". Не е този, който търсите, но може да попитате дали могат да ви го доставят. Има телефон и Фейсбук страница. Дамата, която отговаря е много отзивчива. Друго което се сещам е да попитате във Фейсбук групата Гоблени. В нея членуват няколко дами, които правят доставки и ще ви отговорят дали могат да го намерят.

# 557
Много благодаря за полезната информация!

# 558
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тихерула, страхотен с класическа визия.
Simple Smile и не мога да не се възхитя на мерките Simple Smile

донсиииии, "попътува" си ти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

бързи иглички на всички.

# 559
  • Карлово
Благодаря, st. Dobri ! За първескиня добре се представи племеницата ми Heart
От мен етапче на черния гоблен.

# 560
Ето как рамкирах тези гобленчета, които ви показах миналата седмица. Голямо чудене беше какви рамки да сложа, накрая избрах тези.

# 561
Моят напредък

# 562
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мери, идеални рамки си избрала.

Тихерула, оня ден показа една чертичка, днес половин гоблен..много си бърза. Simple Smile спорна да е работата ти.

Ан, и ти напредваш бързичко. Simple Smile давай, че ей къде е Коледа 2024.

# 563
Добър вечер!
преди:
Скрит текст:

сега:
Скрит текст:

# 564
В края на отчетния ден, етап и от мен.

# 565
  • София
Четвъртък мина,  но все пак да покажа напредък. Бързо върви и ми харесва Sunglasses

# 566
Още едно бебешко, което рамкирах. Ще отива за чужбина.

# 567
По-нагоре бях писала за Солария. Поръчах си два гоблена, но вече цяла седмица ни вест, ни кост от тях. Писах им, звънях им и нищо. Да не би да не работят вече?

# 568
По-нагоре бях писала за Солария. Поръчах си два гоблена, но вече цяла седмица ни вест, ни кост от тях. Писах им, звънях им и нищо. Да не би да не работят вече?

Това е профила във ФБ на дизайнерката, пишете й ако искате https://www.facebook.com/stoyanka.ivanova

# 569

Това е профила във ФБ на дизайнерката, пишете й ако искате https://www.facebook.com/stoyanka.ivanova
Благодаря Ви много❤

Общи условия

Активация на акаунт