Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 80

• 45 572
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
  • София
То много зависи и какъв ще е стилът на обзавеждане на помещението. Ако е тип industrial или нещо такова например, не би стояло зле целият портал заедно с трегера да е с декоративни тухли или декоративен камък. Обаче ако се целите в някой от онези интериори, на които им казват "изчистени", тухлите може много да натежат. За подобен интериор лично аз бих облякла колоните с етажерки и тухлите да останат само като гръб - нещо като тази. Но пък важното, в крайна сметка, е как на вас ви харесва.

# 136
Да си представим, че това е портал/врата, а не прозорец.
Факт е, обаче, че малък отвор ще стои грозно:

# 137
Компромис е ако тухличките са бели също или нещо различно от керемиден цвят.. И редени по хоризонтала само с разминаване.
Това с рафтовете е идейно, чак ми хареса.

# 138
Представям си ги нещо в тази гама,но не и керемидини.Нещо по-светличко и по модерно.

# 139
Точно в тая снимка се вижда неприятния момент с ръба за който стана дума по-нагоре.

# 140
Ще се постарая да го избегна този ръб и обезателно ще покажа

# 141
  • Велико Търново
Моля за идея колко и с какъв размер да бъдат декоративните възглавници за спалнята. Ширина на матрака 160см, височина на металната част като гръб около 40 см.
Иска ми се да стоят елегантно, не претрупано, но да се вижда и металният гръб.

# 142
За да се виждат пръчките 30x60, стандартните възглавници са 50x70. Но това си е малка възглавница - аз харесвам големите. На голямата можеш да се облегнеш без да усещаш желязото.

# 143
Simple Smile hblagoeva, след като на теб ти харесва тухлена стена, няма значение какво харесват потребителите във форума! Направи си кефа Simple Smile, важното е да сте щастливи и да се чувствате комфортно в дома си !

Последна редакция: ср, 07 дек 2022, 22:14 от Natt***

# 144
Последният коментар и снимките са 👍🏻👍🏻👍🏻.

# 145
Natt***  ,ще видим какво ще сътворим.Доста работа имаме и ние си правим всичко.Днес приключихме с гипсокартона по таваните.Мъжът ми категорично отказва майстори:smiley:
Сега мисля какво да направя стените,доли латекс или някаква мазилка.
Латекс ми харесва,но се цапа.Повече от 15 години в това помещение бяхме с венецианска мазилка и съм супер доволна.Няма петна,няма запазване.Ако не бях започнала този ремонт сигурно щеше да изкара доживот:smiley:

# 146
Мазилка с тухли ще стане … бомба☄💣

# 147
Зависи oт мазилката.Със сигурност не венецианска де.Зависи и от стила на мебелите.

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 11:27 от ДХ3

# 148
Зависи от изпълнението на мазилката.Виждала съм такова хард изпълнение на венецианска:grinning:
Много е устойчива и ако е еднотонно и светло може и да не е толкова зле

# 149
  • 1st floor
Кажете, моля, как да направя кафява врата бял цвят? Опция за нова изключвам, че ми писнаха тези ремонти. С фолио или някаква боя, която става да се нанесе на недървена врата. И в момента има някакво покритие, като дебело фолио.

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 05:22 от НеПоКоРнА

Общи условия

Активация на акаунт