Любители на котки - Тема 178

• 28 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Това с драскалките не е много вярно.
Харко си дере картонената драскалка (направо я амортизира) , дере си нарочения за драскалка несесер...
И всички мебели , които му харесват за целта.
Дере гадината.

У нас всеки му казва по различен начин , но схваща когато го викат.
Дали "писи писи" "Иванчо" или "Ооо,Харков"(с "в" накрая),си знае, че е за него. Тича и се обяснява.
Много доверчив и "приказлив" стана.

# 301
За изследванията - може би, най-важните са за носителство на коронавирус и тест за FeVL/FIV. За другите вируси не е необходимо, просто се ваксинира след обезпаразитяване, при положение, че котето е здраво, което значи, че и профилактична пкк с биохимия би могло да се пусне, за всеки случай, за да няма съмнения. Да се вземе посявка за ушна краста, може, също, профилактично... да се огледа кожата, ноктите, козината, очите, зъбите...  50+60+20... Около 150 лв грубо за профилактика + не знам колко са ваксините... Огледът би трябвало да е безплатен. Макс. до 200-250 лв всичко.

Ех, тез британци, все кралски бритиш имена носят... Елизабет, Едуард... добре че нямаме Чарлз Smile

# 302
  • София
не знам колко са ваксините...
75 лв ми излезе 5валетната в ЦВК.
Оникс и Дейзи ги ваксинирах заедно и не помня колко платих.

Това го копирах от ФБ

# 303
  • София
Да ви покажа новодомеца Едуард, който беше 24 часа зад телевизора... Сега вече е навсякъде и е изключително впечатлен от пералнята.

# 304
  • Крайбрежен район
Цар Едуард на обиколка на новите си покои. Wear CrownSmile

# 305
  • София
Да ви покажа новодомеца Едуард, който беше 24 часа зад телевизора... Сега вече е навсякъде и е изключително впечатлен от пералнята.
Скрит текст:

Скоро хазяин ще ви бъде 😂
Много хубаво коте! 😻

# 306
Красавец благороден ❤

# 307
  • Бургас
Много е хубав Едуард.
И аз исках британче, но се влюбих в Бялата гад.
Макар че и той е с име на принц, Хари се казва(принцът е Хенри, ама подробности)
Кастрирахте го обаче котака.

Сигурно заради белите не са го искали, много мирише маркирано от мъжки котарак.
Аз не исках да кастрирам моя, но се оказа, че няма как без кастрация.

# 308
Бях показвала преди време едно бебе, което си прибрах. 3 дни се кри и мяука, после се успокои. Господар е на къщата вече

Обаче е невероятно див и пъргав. Можеби след предната ми мързелиеа маца така ми се струва, ноо всеки ден ме изумява. Сега е на около 3 месеца според ветеринар, още си е малък, далеч от размерите на възрастна котка. Но новото му забавление е да се качва по шкафове те и от тях върху гардероба и от гардероба директно да скача долу. От 2м.Бебе коте. 😳
Като го взех от улицата ми пуснаха,, стандартни изследвания,, казаха че това е най-основното, 4 вируса и още нещо си. И обезпаразитяване вътрешно и външно. Към 60лв излезе всичко. Нямам друга котка в къщи, само бебе.

# 309
Бебето (котешкото) е добре и да се ваксинира. Много е симпатично, а е диво, защото още е малко.
Едуард бързо е свикнал с новата си къща.

# 310
  • Стара Загора
Бебешки истории

# 311
Барби, как е Локумката?

# 312
  • София
Утре ще водим Еди на ветеринар, за да се уговорим за кастрацията и да му изрежат ноктите. Пробвах да му хвана лапичките, но се дърпа. Няма да се справя сама с рязането на нокти на тоя етап. Вече е раздрал килимчето в спалнята.

# 313
А Едуард ваксиниран ли е? Ако не, е добре да се направи сега и да се поотложи малко кастрацията. За да няма риск да се зарази в клиниката.

# 314
Аминка ❤

Вече се чудя ако взема естествен дънер в къщи, дали ще стане любимо място за точене на нокти. Наблюденията ми са, че точи навсякъде, когато му дойде желанието - стол, диван, маса, шкаф.
Само не и на драскалката..
Примирих се вече. То не може всичко да е идеално;)

От както застудя си имам компания в леглото. Странно е;) Събуждам се на ръба на леглото, а Негово Величество Див се разпрострял напреки, опънат:))

Не ми дава да се отпусна и да рева, а само това исках тази седмица.  Sad  Настръхва, скача, хапе ...да ме отвлече от лошите мисли..
Див ❤

Общи условия

Активация на акаунт