Любители на котки - Тема 178

• 28 044
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, може ли да се смесват котешките тоалетни? В момента в легенчето има едри частици от друга тоалетна, която свърши и вчера купих от препоръчаната тук. Може ли да сипя върху старата постелка новата тоалетна?
Сипвай смело. По принцип така трябва да се действа когато се сменя котешка тоалетна (т.е. смяна с друг вид).

# 466
АнМари,сетих се онзи ден-има ли новини около Жасмин?
И взеха ли майката на Аш?

# 467
Нашият Лео много драска и хапе. Само като е сънен дава да го галеш нормално...

Див беше същият! Краката ми още напада на моменти, но ръцете ми са приказка. Вече идва, наглася се сам в мен да го галя.Simple Smile

Храна винаги оставям в купичката му сутрин..Поняга я намирам недокосната, друг път празна. Корем няма.
Но..два пъти на ден чистя тоалетната в повечето пъти от тежката артилерия.
Дали е нормално или от прехранване нямам идея.

# 468
  • София
АнМари,сетих се онзи ден-има ли новини около Жасмин?
И взеха ли майката на Аш?
За Жасмин мисля писах, може да не видяла. Ветеринар я е взел.
Майката на Аш мисля още не е осиновена. Не смея да досаждам нито на тези, които казаха, че ще мислят, нито на Ирина.

# 469
Радвам се за Жасмин.Дано вземат и другата котка скоро.Да вземеш голяма на възраст котка,при това бенгал,не е лесно.

# 470
  • СИ
Плаках дни наред когато прочетох историята му. А сега се разплаках от радост когато видях това видео. Blue Heart
Мило Мече, заслужаваш най-доброто! Hands PrayAnimal Paw PrintsAnimal Dog
...

Нали му бяха счупени краката? Кога се оправиха?         Thinking

# 471
  • София
Откакто застудя...

Снимките са правени в един ден, в различни часове 😹 Спи повече от 20 часа в денонощие, чак се притеснявам да не му е станало нещо... (мяука едно тъъъничко, неубедително, глееезено).
Хапва си добре, в тоалетната всичко е ОК, но повърна няколко пъти за няколко дни (не е характерно за него)- топки косми.
Понякога омърлушен ми се струва, но може и да си въобразявам.
Не дава зор и навън да излиза.
Може и стрес от поредното коте, което му се натресе, да е. 🤔

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 18:46 от AnyHr

# 472
Ани, от смяната на сезона е. И моят Слънчи се кротна и спи по повече, иначе не можеше дя го удържа вкъщи. Студено им е и не им се обикаля на студено, пък и уличните не хойкат много по студовете, така че им е безинтересно.

# 473
  • Свети Влас
Нашият Лео сладко сладко си подремна на лаптопа на мама

# 474
Една помощник читателка

И една мързеланка

# 475
Когато чуе прахосмукачката …
Скрит текст:
Скрит текст:

# 476
Моите, и двете, не се боят от прахосмукачката.

(прахосмъкачката работи). А парцалът им е много забавен - гонят го и го убиват Joy

# 477
  • София
Оникс е фен на всякаква бръмчаща техника. Ако масажира е още по-добре. Имам приставка на прахосмукачката за домашни любимци... стоя да го смучем Simple Smile

Тук се размазва под една въртяща се четка Simple Smile

Останалите двама не са любители. Дейзи снощи искаше да отиде в стаята на сина ми, но не смееше да мине покрай сушилнята. Аз ѝ бях опора Simple Smile Тръгна лекинко и после ускори покрай сушилнята Simple Smile

# 478
Хаха, Ари като чуе инхалатора и идва края на света. Два дни след това не влиза в стаята, където е бил включен. Подскача буквално до всичко, до което се докосне докато бръмчи инхалатора.

# 479
О, нашата се крие от прахосмукачката като я пуснем с часове.
Но пък обича кутийки

Общи условия

Активация на акаунт