Любители на котки - Тема 178

• 28 048
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
Я, Бети чи е съ-рожденничка Simple Smile
Да е здрава и красавица неземна Simple Smile

# 451
Да не пропусна и тук:

# 452
Ред, това за фамилиите не го разбрах... Не му угаждам, като иска, ама той такава врява вдига, едно виене, бутане, голяма драма. В началото му дадох няколко пъти бонус, защото помислих, че му е малко порцията. После видях, че иска още и още. А за ИР, аз не съм с такава, но позачетох, не е точно до оправдание. Това не е и генетика. Просто прецакан метаболизъм с бързи въглехидрати, който трябва да се поправи със смяна на храненето. Не знам защо писан таман свикна с намалената дажба, и сега иска да връща, дано да е от студа. Вет ми каза, че е дебел, аз преди това не се впрягах изобщо, той си е пуфльо

# 453
Ивекс, много сладко спинка. Нашата е подобна, но си се гушка с мечките.

# 454
  • До морето...
Spring, ако ще те успокои малко,ще кажа,че и моето откак стана студено тези дни,си иска храна малко повече от обикновено.

# 455
Спринг,шега е😆хумора ми е друг.
Брат ми са същите-мяукал и храната била единственото му удоволствие.Буди ги през нощта и не спира,докато не станат да го хранят.Така ги е дресирал Смятам,че всичко е въпрос на навик и малко неудобство,докато го промениш.
Котарака им е прекрасен,но едва диша Аз предпочитам,да се поизмъчим,но да не рискувам здраветоним с нещо,което мога да регулирам Сега,не говоря за болести,над които нямам контрол.
Мен котки не са ме будили никога за храна Онзи ден ме вдигнаха в 4,но защото се гонеха и биеха.Вече и Зак спи горе,но ме чакат да стана,без да ме притесняват.Знаят,че храната им идва,когато сляза долу и си чакат.Когато им смених режима станаха много активни и това ме радва.
Една снимка от сутринта на дивачето имам/тя наистина не позволява да я пипаш Винаги идва сама и само при мен-спи върху мен,седи върху,но ако искам да я погаля-бяга.Ако я взема,започва да мяучи тревожно и скача.Явно ще сме така с нея/

Докато от Зак не можем да се откачим.Като сянка е.
И една снимка от одеве.Получих някакви неща от Нотино и Зак уважи кашона,Сакура също искаше да се пробва.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 21:36 от red soul

# 456
При Уши няма лято, няма зима, все е гладен.

Много сладко спинка шушулката обградена с мечета.

# 457
Близост, на за кратко

# 458
  • Крайбрежен район
Плаках дни наред когато прочетох историята му. А сега се разплаках от радост когато видях това видео. Blue Heart
Мило Мече, заслужаваш най-доброто! Hands PrayAnimal Paw PrintsAnimal Dog

# 459
Ох, и аз се разревах. Дано занапред да има хубав живот Мечо Heart А изродът, който се мисли за човек, да си получи заслуженото. (Но едва ли, за съжаление)

# 460
Аз пак не разбрах, как да постъпя... явно твоите са възпитани, моят не е... не бих казала, че храната е единственото му удоволствие. Аз работя вкъщи, така че доста рядко е сам за сълго, редовно се гушка в скута ми, докато работя, или дреме на топче до мен на дивана, нощем се мушва на топло под юргана до мен. Сутрин го поразмачквам по-игриво, нагнявям го, той се активизира, и потичва малко като конче из къщи. От време навреме обръща внимание на играчките. Дебне гълъби или буболечки през стъклото на прозореца. Даже наистина се зачудих да не му е наистина малко манджата, но не е отслабнал, а напъотив. И не ме буди за храна, изчаква ме да се размърдам и чак тогава идва да ме подуши. Ако се извърна да си доспя, и той се свива пак на топче. Много умно и възпитано коте. Тия изпълнения за храната ги прави през деня. И е много странен - както дреме на дивана, в дълбок транс (толкова дълбоко спо, че се отпуска като дроб и като му хванеш главата и пуснеш, пада свободно), и аз както си работя и изведнъж скача като от кошмар и почва мяу мяу и иска храна трескаво... и така даже и като вечеря, докато не легнем, все ме води в кухнята и мяу мяу...
Видеото за Мечо е много хубаво, много ми повдигна настроението, че вече е добре и сред галещи ръце ❤

# 461
  • София
Жива и здрава да е Бети. Много години щастлив котешки живот и игри ѝ пожелавам.

Миналата седмица се замислих, че Аш скоро ще става на 2. А през май ще имам двама рожденика (син и котка) Simple Smile

Само Дейзи става рано сутрин. Понякога хапва малко и започва луда игра. Сега май отиде в спалнята да си доспива. Останалите двама стават много късно. Оникс показва дали е гладен и иска консерва, а Аш яде суха храна. Ако сипя на Оникс или Дейзи навестява купичките.
Аш сам започна да се казва на вратите и е много доволен. Спря да се качва на спалнята, защото отстрани съм сложила едно рошава легло, което не харесват и за нищо на света не иска да минава през него. Оставих леглото с етикет и ще го подаря на някой.

# 462
  • София
Здравейте!
Майка ми спаси няколко котета от улицата и вече трябва да им търси дом. Пуснати са по обяви, но ... Има толкова много. Качвам ги и при вас (дано не нарушавам правила), ако някой знае човек, който иска коте.
Шарените са женски, черното - мъжко. Има още едно черно момиче, но уж обещаха да го вземат.

# 463
  • Свети Влас
Нашият Лео много драска и хапе. Само като е сънен дава да го галеш нормално... И е голям скачач. Хихихи.

Последна редакция: сб, 26 ное 2022, 16:47 от Габриела Радева

# 464
  • София
Момичета, може ли да се смесват котешките тоалетни? В момента в легенчето има едри частици от друга тоалетна, която свърши и вчера купих от препоръчаната тук. Може ли да сипя върху старата постелка новата тоалетна?

Общи условия

Активация на акаунт