Любители на котки - Тема 178

• 28 064
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Аз поръчах сега 18 литра соева , дано стигне за повече време.

# 436
Това в България ли? Защото аз в лидъл само един вид съм виждала

# 437
  • София
Това в България ли? Защото аз в лидъл само един вид съм виждала

Тези не се предлагат в Лидл (в Бг).
В Кауфланд и Билла- когато са на промоция, цената е много прилична.

# 438
Днес нашата Бети е рожденичка- става на 1 годинка. Много добричка, спокойна и гальовна - идеално се вписа в семейството.

На 5 мес. - първите дни у дома.

На 1 год.

Определено порасна. Не мога да преценя дали е дебела. Сега я претеглих- 3700 на 1 годинка. Беше 2400 като я взехме. Определено напоследък увеличи храната. Взимам за кастрирани котки. В началото гледах винаги да има в купата, но вече сипвам сутрин и вечер. Основно гранули яде,  пауч 1-2 пъти седмично. Иска и от нашата храна, но избягвам. Давала съм бульон с месце когато варя пиле за супа.

# 439
  • Пловдив
Здравейте, извинявам се, някой да знае откъде мога да намеря хапче Еспиравир за ФИП

# 440
Да е жива и здрава Бети и дълги години да ви радва. Balloon

# 441
  • Крайбрежен район
Честита да е красивата госпожица Бети! Tada Много щастливи и мъркащи моменти заедно! HeartAnimal Paw PrintsAnimal Cat2

# 442
Честит рожден на Бети! Още много години да мърка, да се гали и да прави бели.

# 443
  • Велико Търново
Здравейте, извинявам се, някой да знае откъде мога да намеря хапче Еспиравир за ФИП
Кой ви насочи към лечение на фип с еспиравир? Дайте малко повече информация за котето и фип - а

# 444
  • До морето...
Честит рожден ден на Бети.Да се радвате едни на други дълги години 🥰🥳
Моя котак на 7 месеца е 3,600 кг.Само като седне и легне си личи ,че е малък шошко,но е високо и едро коте ,няколко часа препуска у дома и мисля ,че засега е добре положението. Яде сутрин около 30г гранули,но ги изяжда постепенно, на обед и вечер по около 60 г консерва.Стига му .Не знам дали е правилно количеството храна.Но усещам,че му е добре засега.Консервите не са ми много рентабилни, особено след вдигането на цените им,но нали не било добре да преобладава сухата храна и затова така го храня.🙄

# 445
Честита Бети 🐱 много фина дамичка, още много да ви радва!
Имам чувството, че вкарах темата в чуденка дали са ви дебели котетата , според мен изобщо не са, не сте видяли моя наживо какво шкембенце, 7,500 килца 🐱

# 446
  • До морето...
Spring,мен лично не си ме вкарала в размисли.Аз постоянно съм в такива за какво ли не.С една дума умувам си често така или иначе😄Имах нужда да споделя ,а и темата е да си коментираме всичко свързано с котаците😊

# 447
Честит рожден ден на прекрасницата Бети! Hug
Да е здрава и много палава.

# 448
Да е честита Бети! Още много години напред:birthday:
Закари е 7 кг и не е дебел.На брат ми котарака е около 5 и нещо и е дебел.Сакура е 3 и нещо и е закръглена.Когато я взех беше хилка,но Ирина каза,че е нормална.
Блосъм,като ще си говорим на фамилии😊,абс ми е позната резистентността от първо лице Строго здравословните причини за проблемите изобщо не ги засягам.Знам,обаче и пе доста хора си трият ръцете с тях,и оправдават безволевостта си.
Сама каза-как да му устоиш орез кощра на воплите.Създала си му навик-той мяучи,защото знае че сако така ше получи това,което иска.И го полупава.Котката си е твоя✌️

# 449
Честит рожден ден на прекрасната Бети

Общи условия

Активация на акаунт