Любители на котки - Тема 178

• 28 069
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Аз съм пристрастна,щото никога не съм харесвала и оправдавала дебели хора/деца/животни,обаче имам и живото потяърждение😊.Когато му бяха отпуснали края след лятната ваканция със съседката,котките ми спяха,ядяха и ползваха тоалетната.Седмици,след като ги ограничих от нормалния за тях режим на хранене,но нормален,според упътването върху храната им,котките ми се гонят,играя и търчат след играчки из къщи.Смятам,че това е по-добрият начин на живот за тях.

# 421
Не е толкова лесно соул. Моят е на автомат, премерила съм точно да му дава според инструкциите. Даже и преди беше дажбата по инструкции, но намалих с 10 грама лятото. Устоявам на мрънкане за допълнително. За няколко месеца ок, даже заслабна, купих му играчка да тича. Ама сега напоследък ще ме изяде мен още малко, то едно виене, бутане, буди ме по нощите, как се устоява? Като започна, мислих, че е инцидентно, но започва да се засилва. Все едно както при хората йо-йо ефект - отслабна и айде сега да си навакса. Плюс това не знам дали си запозната с инсулинова резистентност при хората, това е дисбаласът преди диабет или метаболитен синдром, при който дори и да си ял, клетките гладуват и ти все си гладен, и ядеш до спукване, но все си гладен и дебелееш. Хубаво при хората минаваш от въглехидрати на мазнини и протеини, но при котаците как да стане... обсъждахме няколко пъти отслабваща храна за коте, но ни е страх без киселината в гранулките да не направи пак песъчинки. Че и без това сезонни се запушва.

# 422
Ей така се приспиваме. Аз съм там отзад. Защо да не ми лежи на гърдите:) Джуджи фина госпожица-2.5 кг и 6г. Simple Smile

# 423
Зе е 3,200 кг, като за неговата възраст и порода пише, че трябва да е мин 3.600kg , но той си е хилка и атлет -бандит, винаги в нарушение Satisfied Кротват ли се с годините? Изменят ли поведението си?

# 424
  • София
Кротват ли се с годините? Изменят ли поведението си?
Съдейки по Хари... късно Simple Smile Той се кротна към 15г, но тогава започна да има и проблеми с очите. Но пък играеше непрекъснато с въженца и кабели, нищо че беше дърто магаре.
Към 8год. възраст спря да ми краде сламките от чашата с фрапе Joy

# 425
  • София
Момичета, някой ползвал ли е котешката тоалетна, която се продава в Лидъл? Имам предвид постелката за тоалетна.
Изглежда ми ситен пясък.

Коя постелка е на сравнително добра цена и не задържа мирис, както и има добра абсорбация и е харесвана от котетета?

# 426
Тук споделиха за една бетонитена от Кауфланд, и сега само от нея взимам.

# 427
  • София
Тук споделиха за една бетонитена от Кауфланд, и сега само от нея взимам.

Може ли да споделиш снимка?

Какви предимства виждаш за твоето котараче с тая тоалетна от Кауфланд?

# 428
Тази от лидъл не е хубава, тази от кауфланд не съм я пробвала

# 429
Тук в лидл има няколко вида. Едната не е лоша, по неволя се наложи да купим от някъде и бива. Тя е и много евтина тук

# 430
  • София
На мен лидълдската не ми харесва, напишканото става кафява кална маса.
Купувам тези 2 вида- правят добре оформени топки.

Скрит текст:

# 431
Тези ги няма при нас.

# 432
  • София

Скрит текст:

Откъде купувате тези тоалетни?

Знакът на Кауфланд го виждам, но другата тоалетна откъде?

# 433
  • Бургас
Зе е 3,200 кг, като за неговата възраст и порода пише, че трябва да е мин 3.600kg , но той си е хилка и атлет -бандит, винаги в нарушение Satisfied Кротват ли се с годините? Изменят ли поведението си?
Харко ще стане на две години, живот и здраве.
Имаме напредък,не ме буди нощем.
Но е намерил новата ми четка за коса и я нагризал+един колан е нагризал...
Снощи докато обяснявах на сина какво мило коте е, скочи и ми нахапа ръката.
Това е покана за игра, от малък го прави с голямо желание.

Тук май маркира очилата на баба си?
Нали и с отриване маркират?

Вчера много ги хареса тези очила.

# 434
  • София

Скрит текст:

Откъде купувате тези тоалетни?

Знакът на Кауфланд го виждам, но другата тоалетна откъде?
И двете са от там. Тази в плика е турска и е по-скъпа. И в Била има една хубава, но ѝ вдигнаха доста цената:

В общи линии бентонитът е класически, който е с по-едри частици и супер/ултра абсорбиращ, който е доста по-ситен. Класическият се слепва по-малко, прави големи топки, които често се разпадат и тоалетната се умирисва, но пък се разнася по-малко, защото едрите частици се залепват по-трудно в лапичките. Вторият прави малки стегнати топки, чисти се по-лесно, мирише по-малко, по-икономичен е, но се задържа по лапите и се разнася много. Аз предпочитам силно абсорбиращия, но ако котето е малко и пишка малки количества, класическият бентонит върши работа.

И трите тоалетни от снимките са супер/ултра абсорбиращи.

Последна редакция: пт, 25 ное 2022, 15:09 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт