Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво да правя, ако котето ми се събуди след кастрация и иска да излезе от клетката?
Какво да правя, ако котката ми има чернодробна недостатъчност?
Какво да правя, ако котката ми е намачкала дрехите ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво да правя, ако котето ми се събуди след кастрация и иска да излезе от клетката?
-
Какво да правя, ако котката ми има чернодробна недостатъчност?
-
Какво да правя, ако котката ми е намачкала дрехите ми?
-
Какво да правя, ако котката ми отказва да използва тоалетната си?
-
Как да се справя с праха от котешката тоалетна?

Уличните ще се облажат пак. И като написах улични и се сетих колко съм грешна! Вчера направих страхотен гаф. Споделяла съм ви, че като паркирам пред нас, моите уличничета минават все пред колата, зад колата, докато маневрирам. Това е адски опасно и изнервящо, защото те си и посядат пред гумите на колата, докато още съм в движение и така процесът отнема повече от 15 мин. Е вчера същата работа , паркирам с 300 зора и излизам доволна, че и този ден никой не е пострадал, затварям вратата и чувам силно съскане... затиснала съм опашката на Мръсничката. Изтръпнах!!! Милото маце избяга веднага щом отворих вратата и се скри под друга кола. Много съм виновна!!! Ходих да се извинявам с консерва от тези с хайвера, та ми се отсърди бързо и дойде да ми мърка. Добре е, опипах всичко, днес пак дойде..камък ми падна от сърцето, че не повредих този пакостник
Пет лева за консерва, жива да не бях

Обади се преди малко по телефона, докарали му храната и ще мине да ми донесе.