Любители на котки - Тема 178

• 28 081
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • София
а сега иска да наваксва ли Sad
Забелязала съм, че моите есента и зимата се хранят повече, съответно наедряват. Пролетта намаляват храната, поотслабват.

Дадоха ми от клиниката пакет Вирбак за кастрирани, харесаха я. Нямаше Дехра. Освен да кажа на доктора да ми даде по-голяма разфасовка от Вирбака.

# 406
Много ги харесвам такива пухкави кръгли мацитата. Моят е хърбак и злояд. Но не губя надежда. Тази седмица му взех някакви нови консерви от магазина с хайвер от скариди и риба хахаххаха и някакви пак такива изгъзици за 5 лв бройката. Продавачът ме увери , че са толкова вкусни, че и аз ще искам да посегна към купата. Прибирам се доволна, слагам в купичката една лъжица и украинецът идва , помирисва и си отива.....Sweat Smile Уличните ще се облажат пак. И като написах улични и се сетих колко съм грешна! Вчера направих страхотен гаф. Споделяла съм ви, че като паркирам пред нас, моите уличничета минават все пред колата, зад колата, докато маневрирам. Това е адски опасно и изнервящо, защото те си и посядат пред гумите на колата, докато още съм в движение и така процесът отнема повече от 15 мин. Е вчера същата работа , паркирам с 300 зора и излизам доволна, че и този ден никой не е пострадал, затварям вратата и чувам силно съскане... затиснала съм опашката на Мръсничката. Изтръпнах!!! Милото маце избяга веднага щом отворих вратата и се скри под друга кола. Много съм виновна!!! Ходих да се извинявам с консерва от тези с хайвера, та ми се отсърди бързо и дойде да ми мърка. Добре е, опипах всичко, днес пак дойде..камък ми падна от сърцето, че не повредих този пакостник

# 407
Аз бих ги върнала на продавача, да си ги яде той, щом са толкова вкусни Grinning Пет лева за консерва, жива да не бях Grinning Не те упреквам, че си я купила, разбирам те напълно Grinning И ти съчувствам.

Ивекс, как си, оздравя ли? Ушатото помогна ли? Grinning

# 408
Горе-долу съм добре, антибиотика помогна. Днес бях на лекар, трябваше и при друг да ида , но имаше много хора и се отказах, ще го оставя него за утре.
Помогна я!:joy:
Живее си живота, когато реши идва и ляга до мен, но когато реши той. Joy

# 409
Аз бих ги върнала на продавача, да си ги яде той, щом са толкова вкусни Grinning Пет лева за консерва, жива да не бях Grinning Не те упреквам, че си я купила, разбирам те напълно Grinning И ти съчувствам.
Права си, просто вече окончателно приключих с търсенето на качествена храна. Да си яде гурмето като е будала!

# 410
Моят пуфльо много взе пак да дебелее Sad все е гладен, реве, направо вие като вълче, докато не му метна бонус манджа… да не е станало диабетно коте с постоянно усещане за глад? Sad пак си е върнал дебелите обиколки… май ще го водя пак на доктор, като ми мине презентацията този уикенд…
Едит да сложа стара снимка с дебелите обиколки

Много е сладък, дори и пухкав.
Харко също е чудесен!
Иначе аз забелязвам, че нашата има по-голям апетит и може би е леко по-пухкава станала, явно се запасява за зимата. Тук се кара отвътре на една муха, че не иска да влезе и да бъде излапана.

# 411
# 412
Аз харесвам едри,но не дебели.Нищо дебело не е добре за здравето.Сакурата влезе в норма и сега само гони играчки из къщи.Закари си е във форма,момчето.
На брат ми котарака е дебел.Чувам го как диша трудно като спи И пак трудно го ограничават.
Аз не го разбирам това Както,когато човек е затлъстял и това е потенциално опасно за здравето му и минава на диета Така е и с животните.Както за някои хора това е трудно,такани за животните.
Тлъсти животни,деца и хора не са ми сладки.

# 413
"Бебето" събира слънце.

И той и майка му са се поналяли доста. Тя е е отпреди, а Бебето много рязко наедря след кастрацията или така ми се струва. Засега не бих го нарекла дебел. То преди това голямо скиторене падаше, а сега е затворник. Дала съм строги разпореждания да им се контролира храната.
Само Шошата даже ми се струва хърбава, но тя сега расте.
Най-удобно се спи върху куче Joy

# 414
  • София
Аш е едър. Сам си контролира яденето.
Оникс е малко по-малък от Аш. По принцип е ламята Спаска.
Дейзи е слабичка. Сестрата от клиниката беше гушкала Дейзи и каза на приятелката си "такава трябва да е формата на котка, а не като нашите шишковци у дома". Но за мен е малка, слабичка. Имах селска котка преди много, много години на село и съм забравила какви са дребоси женските.

Имам супер ветеринар Heart Обади се преди малко по телефона, докарали му храната и ще мине да ми донесе.
Децата ще мляскат Дехра Joy

# 415
Стандартите са,според породата.Бенгалите,всички от ориенталския вид,вкл.абисинците,свинксовете и прочие грации,трябва да са слаби Това е все едно хрътка да е затлъстяла😊 Британците,мейна и европейската са си едри породи.Но има ли висящи кореми и форма на кюфте,работата е излязла от границите.
В тая връзка,Сакурката е една идея по-двбвла,отколкото трябва да е,но влиза в норма.Аз ги храня вече контролирако,щото Сакура не коже да се контролира сама.Закари,милия,няма избор.
Сакура вече няма корем я анфас,търчи и гони разни неща из къщи.Гонят се и двамата,също.
Закито си е точен.

# 416
Е как устоявате на зова за храна….
Шошо особено всяко движение е свързано със заход покрай чинийките.

# 417
Здравето е по-важно.Затова   сравних с хората-на мн от тях не им кеф да са на диета.Децата също.Затова има по-големи от тях,които носят отговорност за тях и се грижат да са здрави.
Изумявам се колко затлъстели деца виждам в България,за съжаление.

# 418
Нашия Феликс няма форма на кюфте, едър е, по кантар е около 4 кг., но коремът му виси. До каква степен му вреди това по някакъв начин?

# 419
Сина е атлетичен, въпреки, че похапва много добре. Но си е елегантен, жичка е.

Общи условия

Активация на акаунт