Любители на котки - Тема 178

• 28 080
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Добре изглежда раната, ама посредата (между четирите гърдички) е надуто като островче ли?

# 391
  • София
Добре изглежда раната, ама посредата (между четирите гърдички) е надуто като островче ли?
Така беше малко след операцията.
Сега е така

Все още е леко твърдо на пипане.

# 392
  • София
Момичета, може ли да препоръчате добър лекар в София за кастрация на нашия младеж Еди.
Водихме го при една лекарка, която не ни обърна достатъчно внимание и се оказа, че там има и хотел за кучета и котки, та беше една суматоха. По принцип имаме уговорка да го кастрират там след две седмици, но ако намерим по-добра алтернатива, ще изберем нея.

# 393
  • София
Да ти препоръчам нашият ветеринар?
Кастрирахме при него два броя младежи и една девойка.
Royal Vet
Кабинетът му е в Света Троица, до сладкарница Неделя.
Във Фб страницата има адрес и телефон. Казва се Иван Додовски.

# 394
  • Стара Загора

# 395
Я каква голяма гранулка има в таз купичка Simple Smile

# 396
  • София
Я каква голяма гранулка има в таз купичка Simple Smile
Не, това е обяда на кучето, сервиран в кучешката паничка. Joy

# 397
Да си лягаме

# 398
  • София
Хора, мен пак ме налази малко коте 😻
Блеки дойде отвън, "говореше" ми бързо и превъзбудено, на висок глас; накара ме да го последвам и ме заведе при котето.
Доверчиво и дружелюбно, мъркащо и гальовно.
Нахраних го, направих му 🏠. Не мога да определя колко е голямо (дребничко е, но може да е недохранено) и пола не можах да определя (утре на светло ще го гледам пак).

Подозирам откъде е... Ние след седмица- до 10 дни се прибираме в София... Ще го похраня дотогава и ще го оставя да се върне там 😻

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 21:55 от AnyHr

# 399
  • Бургас
Ако не сте виждали котка с очила...

# 400
Моят пуфльо много взе пак да дебелее Sad все е гладен, реве, направо вие като вълче, докато не му метна бонус манджа… да не е станало диабетно коте с постоянно усещане за глад? Sad пак си е върнал дебелите обиколки… май ще го водя пак на доктор, като ми мине презентацията този уикенд…
Едит да сложа стара снимка с дебелите обиколки

# 401
  • Бургас
И моят малко се е позакръглил,ама е ок засега все още.

# 402
  • София
Spring Blossom, закръглен, но сладък. Simple Smile
С какво го храниш? Не знам как е диабета и постоянният глад, не съм се интересувала от темата. Изследвания правила ли си?

Онзи ден като купувах храна и ветеринарят и сестрата ме питаха защо толкова съм се дърпала за храната за кастрирани.
Според мен и тримата трябва да качат малко килца. Имам обсесия за теглото (тяхното) и не знам как да се контролирам. Сега съм щастлива, че кантарът няма батерии и не съм ги мерила скоро.

# 403
Пухчо ми е, сладък ми е, но не искам да му се разболеят бъбречетата Sad храня го с вирбак за кастрирани котета и против песъчинки, на този режим е перманентно, иначе се запушва... пролетта му пуснахме едни кръвни, защото от тлъстинки не можеха да му видят мехурчето и бъбречетата на ехограф, и си беше добре. Но с док коментирахме, че той не би рискувал да го сложи на нискокалорична храна, защото трябва да си похапва киселинната за камъчетата. Иначе пак ще се запуши... Иначе те в кабинета му обръщат внимание, че с годинките ще направи диабет, артрит, ако не заслабне... та лятото му бях намалила постепенно дажбата и се пооформи, а сега иска да наваксва ли Sad

# 404
  • Велико Търново
Пухкави ли казахте 🙄😁

Вижте една дълбоко почиваща си Пига ❤️ Обожавам я!
Иначе не е толкова дебела, но като легне и изглежда квадратна 😁 Изобщо не яде много, даже е злояда🙄

Общи условия

Активация на акаунт