Любители на котки - Тема 178

• 27 532
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И Барни така го прави, но по съвсем различни съображения - знае, че когато го направи на плочките, почистването е незабавно и докрай, а когато съкровището е в тоалетната му, почистването не е толкова пълно. Между другото, ако случйно не сме го усетили, че е свършил работа, идва при нас и ни казва: почва да драска по пода - да се сетим, че има нещо.

Аз не се оплаквам - по-екологично е. Прибирам го от пода с тоалетна хартия, хвърлям в човешката тоалетна и пускам водата. Пода допочиствам с препарат и попивам с тоалетна хартия.

# 91
Ами гледам да му е чиста тоалетната, дори да е чисто нова пак се случва да си свърши работата на пода. Наистина кляка където му падне, стига да е в банята.
На мен ми е лесно почистването, но плочките са шарени и трудно се забелязва акото, особено от децата. Настъпва се. Не става просто!

# 92
Може би е добре наистина да пробвате с втора тоалетна. А мисля, че е много лесно да се разбере, че е свършил голямата работа, хако човек има нормално обоняние и да се внимава.
Хрумна ми нещо друго - защо не опитате на едно две места на банята да оставите малко тоалетна или домакинска хартия? Ако реши там да си върши работата, ще е лесно откриваемо.

# 93
Сложи подложка някаква на място в банята, където искате да е тоалетната му.

# 94
  • Крайбрежен район
А ако преместите сандъчето му в друго помещение и затваряте вратата на банята за да отвикне да ходи там? После като свикне да си ходи в неговата тоалетна пак може да го пускате.

# 95
Див лекичко променя поведението си Simple Smile
Взе да се застоява до мен, очаквайки да го галя и мъркащ доволно. От няколко дни за кратък момент и в скута ми се настанава, пак издаващ звук на доволство.
Но се записвам със снимка, в която само той знаеше какво вижда..Доста време се взира и реагира:)

# 96
Мен в такива ситуации ме хваща шубето.Joy
Уши рядко се заглежда, но един път ми изкара ангелите.

За котето с проблемът с тоалетната дано се намери решение. Чист поведенчески проблем за мен.

# 97
  • До морето...
Сладък Дивчо 🙂
И моето се вглежда понякога нагоре и аз гледам с него .Търся какво толкова съсредоточено гледа и като не видя и на мен като Ивекс за момента ми става странно😀

# 98
Закари се взира най-редовно.Одеве се случи пак и го показвах по уотс.Само зениците се движеха леко,а той беше толкова вглъбен в нещото,с изпънат врат,уши,че изобщо не реагираше на това че го виках,а беше в скута ми.
Аз имах подобни проблеми с него в началото,ходеше във ваната.В нашия случай,той отмъщаваше за нещо,което с което съм го обидила.Вече не го прави.Дори одеве видях,че и двамата влизат заедно в тоалетната си.За първи път  ги виждам.

# 99
С постелката, сега е силиконова. Имам усещането, че всичко се стича под нея и малко се абсорбира.
Но в момента, в който я сменя му е такъв кеф..Веднага я маркира, а малко след това с тежката артилерия ..И ме вика да покаже Simple Smile)

# 100
За мене силиконовата постелка е най-лошия вариант. Не само не попива, но и замърсява околната среда, защото силиконът не се разгражда.
Бентонитът е естествен продукт и нищо не замърсява, да не говорим за скъпите растителни постелки, които могат да се изхвърлят в тоалетната. А силиконът дори и за рециклиране не става.

# 101
Ние сме с еко/био постелка, растителна. Супер е. Изхвърлям директно в тоалетната.

# 102
Ние сме с еко/био постелка, растителна. Супер е. Изхвърлям директно в тоалетната.

Би ли споделила марка.

# 103

Би ли споделила марка.

# 104
Как ти завиждам , много хубаво мирише тази, но моите категорично отказват да я ползват.
Днес има намаления в алиекспрес и им поръчах ново дърво - 1,50 с доставката излезе 90 и няколко лева. И след и намалени играчки, но чакам поръчка от зооолюс и се въздържах

Общи условия

Активация на акаунт