Любители на котки - Тема 178

• 28 096
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Да сама котка - някой да я посещава, да дава храна и почиства тоалетната. Но е добре котката да го познава.
Зависи си и от животното. Мъри е агресивна към външни хора, за това от две-три години стои сама без посещение.

# 361
  • Крайбрежен район
Честит да е рожденика! Да бъде много здрав, игрив и пакостлив! TadaAnimal Paw Prints

Днес трябва да ходя да купя консерви за моя хубавец. Ако успея де. Яде само на една определена марка, един единствен вкус. Ходя в един отдалечен магазин да му я купувам. В суперите около нас я има тази марка,но нямат точно този вид, които той харесва. От няколко дни само протестира и не ще да яде гранулите. Види ли ме, че отивам към хладилника тича и започва едно врещене. Показвам му купичката с гранули, вири важно нос. Абе капризна му работа.

# 362
  • СИ
А как организирате грижите за котетата, когато ви се налага да отсъствате от вкъщи за седмица или повече?

Наши познати си оставят котарака за по 4-5 дни без проблем. Имат си хранилка, която се настройва и пуска гранули. И някаква подобна поилка. Котешката тоалетна е в мокрото помещение със стърготини.

# 363
Мъкнем го с нас, друг избор нямаме.
Котарака ми е темерут, болна съм, а ни един път не дойде да ме види как съм.Joy

# 364
Мъкнем го с нас, друг избор нямаме.
Котарака ми е темерут, болна съм, а ни един път не дойде да ме види как съм.Joy
Това ми направи впечатление и на мен. 10 дни бях в болничен след операцията. Изобщо не ме доближи. Поправям се- веднъж ме доближи, за да се изпласка баш на  болното място и да се качи на хамака си

# 365
  • София
И на мен ми лягаше Барни на оперираното място, с лечебна цел явно.

# 366
А мен ме избягва!:joy:
Връщам го там откъдето го взех.

# 367
Да е жив и здрав Зе! Дълги години да ви радва!

Бети не е капризна за храна. Хапва всичко, даже налита на нашето ядене. Почнем ли да слагаме масата има един дежурен пазач на котката или я затварям в другата стая.  Пауч сипя ли и облизва купата. Моя мъж вечеря с риба - не може да я изгодни. И само някой да си забрави чинията на масата веднага я е опитала.
А котките страхуват ли се от гърмежите по празниците? Обмислям дали да не отидем на гости за нова година, ама се колебая заради Бети. До сега една голяма буря с гръмотевици имаше откакто е при нас и не я отрази особено. При положение, че са спуснати външните щори  се колебая още. Нищо не сме организирали още.

# 368
  • СИ
И на мен ми лягаше Барни на оперираното място, с лечебна цел явно.

Това е характерно за котките. Лягат и топлят на болното място на стопанина си. В някои случаи и стопанинът още не е усетил, че там има проблем, но котката е усетила.

# 369
И нашият дзвер пътува с нас. При невъзможност да го вземем, е командирован на село.
Преди две вечери ми беше много зле. Болеше ме глава, повръщах, щях да умирам Grinning Отидох да си полегна и котаранчо дойде при мен и ми легна в краката. Не ми мърка, но беше до мен, докато се пооправя.

# 370
Отказвам се. Joy
Аз бера душа на дивана, той си спи в кашона.

# 371
Еми явно не е толкова зле положението и просто се преструваш Grinning Усеща Уши, не можеш го излъга Joy

# 372
Joy
Давам му време до вечерта, да видим дали ще ме отрази.

# 373
Отново е до животно. Първата котка се опитваше да лекува, предишната и сега Мъри изобщо не се са интересували в какво състояние съм.

# 374
Joy
Давам му време до вечерта, да видим дали ще ме отрази.
Направо го пускам и Зеленски! Неблагодарна работа! Аз го гледа като писано яйце, а той не иска да ме лекува!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт