Любители на котки - Тема 178

• 28 083
  • 750
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Ох, и на нашия хич не му дреме кой къде го боли.
Тази година го оставихме вкъщи като бяхме на почивка и свекърва мни идваше да го храни.
На баба детето бая беше загладил косъма. Всичко си изяждал и тя удвоила порциите Simple Smile

Малко смях:
10 Божи заповеди за котки
1. Не хапи!
2. Не бий хората, с които живееш!
3. Не ги буди докато спят, особено ако тичаш през тях, все едно са пътека за тичане!
4. Не им пишкай в чехлите и където и да е!
5. Не се бий с другите котки в къщата!
6. Не тичай нощем като кон, или стадо бизони!
7. Мъркай и се гали!
8. Не късай със зъби важни документи, дрехи и други неща в стаята!
9. Гушкай се цяла нощ в този, който те храни!
10. Не бягай от къщата, като има отворена врата!
PS : Не бутай елхата🤣

# 376
Лалка Joy

Вчера го гледам Таласъма, че се мъчи да отвори гардероба, където ми стои палтото. Ама застанал отгоре и направо предчувствах как отваря вратата и ми увисва на палтенцето. Казах му, че ако го направи, ще го оскубя косъм по косъм. Разбра ме вероятно, защото скочи от гардероба и изчезна Grinning noragami знае за кое палто говоря и ще ме разбере Grinning

# 377
Тези дни само това ми изскача:

# 378
Честит рожден ден на Зеленски!
Жив и здрав и много палав!

И да попитам вие имате ли такива затруднения , когато сменяте спалното бельо ? ... Аз , всеки път Joy

# 379
Аз имам една наметка от праисторическо време с някаква козина, мисля че заешка, подарена и никога неизползвана, но стои в гардероба и трупа прах. Преди седмица реших да преподредя всичко и Зе естествено се включи...такова облизване й направи. Не можах да я опазя. Аз го изкарвам от гардероба, той на засилка се хвърля отново на нея

# 380
  • София
Зе, както не е кастриран, си е намерил “гадже”. У нас Барни си има една играчка, плюшен плъх, когото разнася и му говори, когато никой не гледа, а един ден си измъкнал моя блуза от ангорска вълна и си я разнасяше по етажите (е, скрихме я, все пак имам намерение да я нося).

# 381
  • София
Ама как точно пухкавият любимец пътува с вас?

Възможно ли е да го оставя при майка ми например за десет дни и после да си го вземем или трябва непременно някой да идва вкъщи, за да се грижи за него?

Нашият младеж е насочил нагона си към една възглавница и един пухкав пуловер. Казаха ми, че трябва да му се даде плюшена играчка за случая.
Какво всъщност е правилното поведение при разгонване на мъжкия котарак?
Трябва да го оставим да се настървява с пуловера/възглавницата/играчката или трябва да го разсейваме с нещо друго и да му ги вземем?

# 382
  • София
с някаква козина, мисля че заешка,
Прочетох "човешка". Върнах се пак да прочета и даже се замислих може ли Simple Smile

Хари беше лечител. Свила съм се на кълбо, а той спи прав до/върху мен.
Момците не са лечители. Аш проявява емпатия и вчера се навря под одеялото, да се гушка до мен. Оникс обаче го усети и му скочи отгоре. Та щастието ми беше кратко.
Днес си мислех, че Оникс ще ме уважи и ще ме топли... метна се върху мен и ме ухапа по дупето през одеялото Simple Smile Толкоз за Ониксовата емпатия Simple Smile

Възможно ли е да го оставя при майка ми например за десет дни и после да си го вземем или трябва непременно някой да идва вкъщи, за да се грижи за него?
Може разбира се да го оставяш. Предполагам обаче ще му трябва време за адаптация.
Има и хотели за кучета/котки, но никога не съм ползвала.

# 383
Честит рожден ден на Зе! Чаровен пух! Да мърка от кеф и винаги здрав!

С храната..Не знам адванс, колко са качествени. Но в клиниката ми казаха, че са висок клас и купувам такива гранули. Плавно минахме от такива за бебета към кастрирани.
С паучове, консерви е ужас..
На Флекс ( само бебешките) и Про План налита като държан гладен,особено вторите..
Но с други души, рови с краката около купичката и накрая се врътва и до там.

# 384
И Уши подбира, но повече е на мокра храна, с БАРФ не ни се получи, а ми се искаше. Предпочита Нуево и Шезир, засега купувам само тях.
Имаме напредък, дойде и ми легна в краката.

# 385
Навън застудя, може да му е станало студено 😂.

# 386
Joy
Остави ме да се радвам.Joy

# 387
  • София
Мдам... ако им дам ПроПлан отказват всичко друго. Взимам от време на време ако не съм поръчала от Зооплюс или се бави доставката.
Собственичката на единият зоомагазин при нас категорично отказва да зарежда паучове и казва, че никога няма да ги продава.
В другият магазин зареждат, но пък те не "държат" на висок клас храна. Нямало кой да я купува.

Предпочита Нуево и Шезир
Cosma Original в желе по консистенция и аромат е като Schesir. Аз бях взела малко, но следващият път ще им взема повече.
Другото което много харесват е Rosie's Farm и Yarrah Bio. На Yarrah Bio не съм пробвала паучовете и консервите.

Ще се стопли гадта и ще ти покаже опашка Joy

# 388
Самата истина....

# 389
  • София
Милото Дейзи днес изпи последното хапче. Ветеринарят ми беше дал един цял блистер, остана повече от половината и днес му го върнах. Може да послужи на някой друг. В петък ще я водим на контролен.
Ето как беше няколко дена след кастрацията
Скрит текст:
Добре е вече девойката.

Храна нямаше, ще поръчва. Подари ми опаковка Virbac, която да закрепи положението. Хареса им, и на тримата.

Общи условия

Активация на акаунт