Любители на котки - Тема 178

• 27 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Благодаря много,Недоволна,дано си права!🌻

# 526
+1 повърнато. Багрилото е било силно. Навярно освен цвят, е имало и вкус и е изхвърлено. Куча с удоволствие хапва червено зеле, червено цвекло - тогава всичко се оцветява  - и език, и урина, и "тортички"...

# 527
  • София
Червеното цвекло и у хората прави всичко червено.

# 528
  • До морето...
Red,още в първия момент като погледнах и грам не ми заприлича на кръв.Много неестествен ми се видя цвета. Сега като прочетох какво е яло,съвсем си затвърдих мнението.

# 529
  • София
Ред, и на мен на повърнато ми прилича.
Чела съм, че може да се даде активен въглен, но не знам какви са дозите.

gabiplus, откъде са пеперудите за стъклата, много са хубави.
Имам 3д пеперуди от Алиекспрес. Налепила съм гърба в кухнята, защото направих малка дупка (пръсна ми се стъклената кана на робота).

Изтрила съм си поръчките, но мисля че бяха тези 3D Stereo Wall Stickers
Имам и едни червени, но стоят "по-пластмасово". Нямат тяло.

Сега прочетох в другата тема как някои котани хапвали цитруси.

Оникс обожава печена тиква. Joy С дъщеря ми се бият за тиква Simple Smile "Изяде ми половината тиква с лапи крадеше. И си заспа сладко след това".
Онази вечер отворихме консерва зеленчуци на Бондуеле, и хапнаха моркови, грах и царевица.

Изглежда ще допълвам пак Simple Smile
Някой има ли опит на съжителство на по-възрастно коте (нашето е на 10 г.) с бебе коте?
Напълно е възможно да се разберат.

Имахме възрастен котарак на 19. Взехме бебе коте, Аш. Малкото много искаше да играе, но големият не му обръщаше внимание. Но го прие.

На Аш доведохме бебе когато той беше на 8м. В началото беше трудно, но сега са неразделни. На тези двамата доведохме бебе лятото. Тя играе с по-малкият, но я е страх от големия. На него също му се играе, но е малко груб, т.е. не си преценява силата. Едно е да мачка брат си, който е колкото него на килограми и дължина, друго е да мачка някой който му е на половината.

Девойката я спасихме от улицата. С нея имаше и друго коте, което прибра една съседка. Оказа се котарак. Съжителства в момента с възрастен котарак и много се разбирали, играели и т.н.

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 23:15 от AnMary

# 530
Много готино клипче с мацитата, смях се от сърце.
Ред, като собственик на диване, което дъвче какво ли не, и на мен ми прилича на повърнато от наядена хартия. Зе често дъвче различни по естество материали и след това ги повръща.
gabiplus, в една група сме във фейсбук. Днес ми попадна снимката на котарака с пеперудите, мноооого е красив!

# 531
Коя е тази група? Simple Smile

# 532
Британска късокосместа котка

# 533
Котки, елхи и Коледа.
Коледен календар, 24 дни до Коледа.

# 534
Днес съм сърдита на писан Sad всяка вечер се муши под юргана на топло. Сега тъкмо бях заспала, не знам какво сънува, изведнъж като хукна връз мене, как дълбоко ме издра... трябваше да се дезинфекцирам с 65% спиртов гел за ръце, защото нямах друго... уфф... Sad
Скрит текст:

# 535
# 536
Какъв сладък мъник,само!❤️
Зак винаги е леко досаден с прилепчивостта си за мен.Днес не му разреших да ми е грейка за кафето сутрин и той седя така.

Дреба не ме отрази,изобщо тая сутрин.

Двете крайности са ми котките.

# 537
Ни лук ял, ни лук мирисал

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 08:20 от Анонимен

# 538

Едни писанки в лобито на хотел. 😻

# 539
Днес съм сърдита на писан Sad всяка вечер се муши под юргана на топло. Сега тъкмо бях заспала, не знам какво сънува, изведнъж като хукна връз мене, как дълбоко ме издра... трябваше да се дезинфекцирам с 65% спиртов гел за ръце, защото нямах друго... уфф... Sad
Скрит текст:
Оф, как бавно минава такова одраскване. На мен ми седя месеци на кракът.

Общи условия

Активация на акаунт