Любители на котки - Тема 178

• 27 505
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Скрит текст:

Едни писанки в лобито на хотел. 😻
Тъкмо реших, че си се обзавела с още една котка. Joy

Ред, разсмя ме до сълзи! Чак мъжът ми дойде да види на какво се смея. Joy Милият Зак! Как може да го "измъчваш" така? Joy Още една прилика с Киро. И той е много досаден и винаги залепен за мен. Joy

gabidi, кака Ая свикна ли с малкото разбойниче? Подмлади ли се?

Две кравайчета:

Simple Smile

# 541
Тъкмо реших, че си се обзавела с още една котка. Joy

Аааа, Танче, сакън, едно лудо Ленче ми стига!

# 542
Ох, много е хубаво с поне две котета. Ама и да се разбират и харесват. 😀 Аз много искам още едно приятелче да осиновим. ММ е категоричен, че няма да купим коте.

Когато бях бременна имаше едно страхотно коте за осиновяване, но не се решихме. Sad Още не знаехме как ще е положението с бебе.

Иначе да ви кажа, нашата дебелушка се чувства много добре след премахването на зъбите. Доволна съм, защото тя е на 10 години и много ни беше страх да не стане нещо с нея, но докторите пуснаха кръвни, направиха изследване на сърцето, за да преценят. Тъй като е бая дебелка изследваха и щитовидната жлеза, защото е на хранителен режим, но не сваля, а си стои тумбичка и има много мастна тъкан. Докторите казах, че това е дало изменения и на сърцето, още не е за лечение, но трябва да се следи. Сега след 1-2 седмици като й оздравят местата на извадените зъби ще мине на нискокалорична храна.

Нооо да ви кажа, явно са я боляли зъбите, беше станала доста мързелива, а снощи игра, търча. Направо искрено й се радвах.

# 543
  • София
Аз много искам още едно приятелче да осиновим.
В темата можем да предложим няколко Joy

Ред, милият Зак.

На нас само пред нощта ни се залепват. Ама тъй че да не можеш да станеш.

Така се работи

А тъй се пра'иш на лъв

# 544
Ох, то има много за осиновяване, ама тая нашата маймуна е малко серт. Ние имахме и още едно коте и не бяха първо приятели, нищо, че от малки са събрани заедно. :/

Вечер често се биеха и скубеха козини. 😀

# 545
Таня, още не е свикнала Angry И мисля, че никога няма да ги видя да спят заедно, като твоите кравайчета Heart Eyes
Но са затоплили отношенията - душат се, закачат се вече. Малката гони Ая, Ая тича, после обратното. На Ая хем и е интересно, хем и е досадно и като и писне съска, удря един тупаник на Кари, която ляга по гръб и вирва лапи и се спасява някъде, където Кари не може да я стигнем все още, обикновено на хладилника или в мен. А Кари е много досадна - постоянно ходи след нея и в тоалетната дори, качва се отгоре (махнала съм вратичката), и закача Ая, която е вътре и се опитва да си свърши работата. Чуе ли ме да чистя тоалетната, пристига моментално да ме инспектира, как съм я почистила и дали не съм пропуснала нещо Joy.
Надявам се с времето да започнат да се гушкат и да си спят заедно, но за сега не е така, но поне не се нараняват Hug

# 546
Наистина има много за осиновяване - пускам снимки просто така, защото е много сладка. Ще напиша с дребни букви, че е за осиновяване.

А големината й е ето такава:

Последна редакция: чт, 01 дек 2022, 15:40 от Шарлот

# 547
Ойййййй Heartbeat

# 548
Оле мале какво сладкишче Heart Heart Eyes

# 549
Прекрасно коте, прекрасно! Blue Heart

# 550
  • Свети Влас
Дано си намери семейство, което да я обича истински !

# 551
Приютила я е жената, от която взехме Тери (също спасено уличниче). Пуснала е обява и котето е било поискано от неколцина. Дала го е на най-надждните според нея, но те забелязали петънце в козината (навярно микроспория) и са го върнали. Сега тя го лекува, за да няма повтарящи се "изненади". Нов сблъсък с хора, които вместо жив живот виждат (и търсят) движеща се играчка, с гарантирано качество, която при дефект се връща.

# 552
Е, думи нямам, как така, не могат ли те да го лекуват. Прекрасно котенце.
Ско, много сладка муцунка. Прилича на нашата мустачка.

# 553
За някои е на шега, не и подозират каква отговорност се поема....
За съжаление.

# 554
  • София
Шарлот, невероятен бонбон си показала.

Общи условия

Активация на акаунт