🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 174
  • 984
  •   1
Отговори
# 240
Тоя Чочо много добре описа безхаберното Куку. Толкова противно същество. Кой луд ще я вземе тая?

# 241
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Хепи, Нина и Лили са ми като кошмарно-инфантилно, кахърно и лицемерно трио, способно да побърка и човек с нерви от корабни въжета.

# 242
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тоя Чочо много добре описа безхаберното Куку. Толкова противно същество. Кой луд ще я вземе тая?
Такъв, който е взел и него😄

# 243
  • Вестерос
Хепито е пълно куку наистина 🙄

Дразни ме Валерия как се води по акъла на Аксения.

Нина и тя изпростя...

# 244
Такъв, който е взел и него😄
Друго Куку, да. И ще си народят малки кукувчета.

Нина не трябваше да носи бисквита на Камелия. Или си с едните, или с другите. Именно тя беше много настоятелна да скрият  шоколада. Истински предател.

Имам дилема. Не мога да преценя кой искам да си тръгне пръв. Ваня, Нина или Лили. Жалко че не може и трите наведнъж.

# 245
Жените от старите герои рязко ми станаха неприятни. Дори тези, на които симпатизирах. Май май Веселка ми е най-приятна. Така де от жените и от двата отбора.

Аксения и Валерия ме издразниха. Веси им казва още 1 час, не можели и вече хахо хихи под душа. Не им ли стана неудобно, че другите продължават да работят?

# 246
  • Вестерос
Лили най не ме дразни от трите, ето бачка си днеска. Не клюкари като Нина

# 247
Досега все гледах да оправдавам Ванчето,щото хич не й е лесно, ама щом успя и добродушната Веселка да ядоса тази жена е абсолютно безнадежден случай. Ние я гледаме за по 1 час вечер,а  те трябва да я търпят 24/7 . Направо се чудя как още никой не я е ошамарил,тя наистина не се трае

# 248
Аз не мога повече, хора, тия почти всичките са луди! Това ме натоварва, нямам нужда от такова нещо. Не знам дали ще минавам през темата, но днес е адска досада и супер неприятно всичко. Чал.

# 249
Когато Евгени и Радо изглеждат най-адекватни значи не е добре работата.

# 250
Браво на Веселка! Дар слово няма,но се намесва адекватно.Винаги на място и право в очите.Без шушукане.

# 251
Хепито не е добре с нервите, а е и хиперактивна. Чак им се чудя как я изтрайват - тя не млъква.

# 252
дразня се, че никой не й казва нищо в лицето. чавдар вместо да коментира и да минава зад нея без думичка, да й каже ''аре стига с тоя цирк''

# 253
  • Вестерос
Нямала време Ваня да се социализира от миене на чинии 🙄🤦🤦

# 254
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Ванчето има късмет, че Веселка е фермер, а не някой друг. Не мисля, че другите ще са толкова толерантни и спокойни към изцепките и /тук не слагам Калин/.
Генчо МВР-то и Радо ми харесаха в този епизод. Валерия и Аксения и оплакванията им в стил Ванче и пошлото къпане след това още повече ми затвърдиха, че не заслужават да спечелят. Твърдо зад Яни и Веселка.

Общи условия

Активация на акаунт