🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 43 173
  • 984
  •   1
Отговори
# 255
дразня се, че никой не й казва нищо в лицето. чавдар вместо да коментира и да минава зад нея без думичка, да й каже ''аре стига с тоя цирк''
Ми то какъв е смисъла, щом някой й каже нещо Ванчето започва да плаче. Веси се опита да бъде по-мека и въпреки това ревна щото й го казала пред всички , а някой ако й каже нещо директно ще стане още по-голяма драма

# 256
Много ме издразниха Валерия и Аксения, голям зор да се кълчат под душа.

За Ваня нямам думи просто...

# 257
Аз такова чудо не бих могла да го изтрая.
Ваня и Нина да се хванат за ръка и да се махат. Лили ще  си я отстранят на двубой. Тя е най-малкия дразнител от трите.

# 258
Ванчето си каза- да не сте ме избрали за ратай, толкова мога...дрън дрън.Не иска при животните, защото около печката все нещо яде.Тя и Нина са ми супер дразнещи, Камелия чак забравих...

# 259
дразня се, че никой не й казва нищо в лицето. чавдар вместо да коментира и да минава зад нея без думичка, да й каже ''аре стига с тоя цирк''
Ми то какъв е смисъла, щом някой й каже нещо Ванчето започва да плаче. Веси се опита да бъде по-мека и въпреки това ревна щото й го казала пред всички , а някой ако й каже нещо директно ще стане още по-голяма драма

не знам, просто си мисля как няма полезен ход с този човек - ако бъдеш твърд, започва рев. ако не й кажеш си вее коня и си мисли, че е хванала господ за шлифера.

# 260
  • гр.София
Ами тя Аксения така се държеше и в другия отбор. Помня как със Симона се препичаха на слънце, докато другите работеха. Сега същата работа и с Валерия.

# 261
Днес като гледах Ваня и се зачудих как я търпят толкова време всички там. Това ни се води, ни се кара. Не я харесвах и преди / Мара като метна ножа по Поли, Ваня беше " не видях " /, но сега направо е непоносима.

# 262
  • У Диспансера ...♥♥♥
Намери си същата дружка като Симонка, Аксения и показа пак истинското си лице. Който вярваше, че е променена ето колко е друг човек.

# 263
Та кой казваше,че Аксения не била злоба? За една бисквита ще прави циркове

E, понеже ти е безкрайно черна Аксения, естествено, че злоба ще откриеш в поведението й...Но аз открих това, че въпросът беше принципен - Аксения през цялото време си държи на мнението и го отстоява, определено не е предател и фурнаджийка лопата, за разлика от Нина. Тази жена не спира с лицемерието, тъче на два стана, не е лоялна спрямо досегашния си отбор и главно спрямо момичетата, с които са си обещали дадено нещо, а тя го нарушава - така че изобщо не иде реч за едната бисквитка...Вече доста кофти неща се натрупаха по отношение на Нина и държа да кажа, че в началото ми беше симпатична, ама уви - след поредица от неприятни действия вече определено ми опротивя...Нужно ли е да изброявам всичко? Който е гледал внимателно досега - знае, няма нужда от тафтологии...Бисквитката беше само "черешката на тортата" в лошия смисъл...Честно казано стискам палци скоро тази двулична страхливка да бъде извикана на дуел и да си ходи вече!

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 22:43 от White_Freesia

# 264
Наистина може да са се изморили от копаенето, но можеше да не се къпят, кикотейки се, докато другите работят.Веселка като ратай вършеше всичко, не мрънкаше...дали не е била изморена?После и на дуел излезе.Обаче като фермер не е удобна и гледат да я провалят, големи приятелки иначе.Сега вече са пряка конкуренция и дай да покажем малко дупета на зрителите, че другите не показват..

# 265
  • Асеновград
Тази хахавата Ваня , не мога вече да е трая. То това чудо за никъв не става.
Валерия след случката с Гечо , отвори път към победата на Веска и Яни. Така че да се къпе , хихинка с Аксения , все тая.
Веска трябва малко по сериозно да подхожда към фермерството.
Най досадни за сега са ми Ваня, Нина ,Камелия и Чавдар.

# 266
  • София

Фермата - сезон 8, епизод 57 (08.11.2022)

# 267
  • Вестерос
Чавдар обаче като цяло правилни неща каза за Ваня този път

# 268
  • при късмета
Кукото от нестабилна, минава в графа "сериозен проблем". Как може да не разбира елементарни неща? И все тя жертвата и неразбраната, ами няма да е разбрана, защото не е нормално мисленето ѝ. Не съботира според мен, както се изрази Аксения, просто наистина не разбира. Толкова ѝ е капацитета. И каквото и колкото и да прочете за себе си такива коментари, най-лошото е, че няма да го разбере докато е жива.
Аксения и тя се връща към нормалното си състояние и с всеки следващ епизод съм все по-сигурна, че играеше театър за пред старите. Тя е наясно кое е редно и кое не, просто искаше тя да е мацката при новите, глезената, щадената и хвалената, ама Камелия ѝ взе ролята, за която се бореше.
Валерия и тя игра някакво порастване до сега, но и тя се пропуква все повече. На който не му е дошъл акъл навреме, не случайно хората казват да не го чака изобщо. Макар и в предишното ѝ участие да беше минала двайсетте, някак можеше да се преживее (макар на мен лично да ми беше неприятна поради лигавщината ѝ), то приближавайки трийсетте е непростимо да си инфантил.
Хареса ми номера за Радо. Ето, че Иван можел да измисли и нормална шега, че и забавна даже, а защо до сега всичките му опити бяха продиктувани от злоба? Хареса ми и включването на другия Иван - водещия, веднага го изигра. Само трябваше някаква бланка да вземе. А как измисли цялото словосъчетание, не разбрах, но беше забавно.
Нина се издъни за пореден път. От два стола, най-лесно се пада на земята.
Веселка я съсипват, а не заслужава. И изпращане и послещане за дуела също не беше на ниво и малко претупано, и това не заслужаваше. Пак старите си свършват работата, тогава почиват, Аксения само Валерия подведе. Ако се беше случило в нейната седмица, как щеше да реагира? И това ли щеше да е насилие? Хубаво да си помисли по чий акъл се води, поради липса на свой. Категорично изпада от фаворитите ми

# 269
Та кой казваше,че Аксения не била злоба? За една бисквита ще прави циркове

E, понеже ти е безкрайно черна Аксения, естествено, че злоба ще откриеш в поведението й...Но аз открих това, че въпросът беше принципен - Аксения през цялото време си държи на мнението и го отстоява, определено не е предател и фурнаджийка лопата, за разлика от Нина. Тази жена не спира с лицемерието, тъче на два стана, не е лоялна спрямо досегашния си отбор и главно спрямо момичетата, с които са си обещали дадено нещо, а тя го нарушава - така че изобщо не иде реч за едната бисквитка...Вече доста кофти неща се натрупаха по отношение на Нина и държа да кажа, че в началото ми беше симпатична, ама уви - след поредица от неприятни действия вече определено ми опротивя...Нужно ли е да изброявам всичко? Който е гледал внимателно досега - знае, няма нужда от тафтологии...Бисквитката беше само "черешката на тортата" в лошия смисъл...Честно казано стискам палци скоро тази двулична страхливка да бъде извикана на дуел и да си ходи вече!
Ти да не си Аксения, че така яростно се защитаваш. Аксения за епизод два ми се отлепи от низините, в които се беше настанила. След последните няколко епизода отново ми се срина от класацията. Противна, злобна и неприятна ми е, много си повярва при това. Честно нито една от дамите не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт