🐑 ''Фермата 8: Мостът на времето'' - тема 10 (07.11 - 13.11) 🐄

• 42 968
  • 984
  •   1
Отговори
# 765
  • Другата България
Хора, гледам някакви жени в лодка, които си говорят за намазани тЕла с бита сметана, Камелия обяснява как лежала на маса и имала сметана във всички части на тялото, която после била изядена, съответно върви фон на забелен банан, намазан със сметана.....Камелия с някакъв бански, който очертава за мен излишните кубици силикон, а Лили...тя дори не знае какво да каже, защото надали някога е виждала или пък анатема, случвало ѝ се нещо такова!
Та, кое предаване гледам??? След това лодка с три жени, други три жени, този път близък план на гърдите на една от тях..., след това задните части на същата жена....

# 766
Пупитка, 20 човека х 3 хранения на ден х 15 седмици х 1 чиния, вилица и чаша е равно на 50,400 пластмасови отпадъци.
Ако има чешма, да речем и водопровод могат да си направят.
Иначе, колко туби ще им трябват?
Не разбирам за какво е спорът.
Само една лека корекция на математиката Simple Smile
180 пластмасови отпадъка на ден. ( 20 човека х 3 (чиния, вилица и чаша) х3 хранения )
1260 на седмица ( 180 х 7 )
18900 за 15 седмици Simple Smile ( 1260 х 15 )

# 767
Мери, ами малко и зрителите на Фермата да оплакнат очи...В ИВ само секси тела, тук гледаме Маженка и Гечо...

# 768
Гечо точно има завидна за възрастта си фигура!

# 769
Абе той и Чочо е супер трениран и във форма за възрастта си, ама младото си е младо.

# 770
Ами Чочо ми е като пиле до Гечо. И ако не е кърпата на главата, е като репа. А на Гечо и дългата коса му ходи.

# 771
  • Другата България
Аз като жена, която чак сега видя циците на Камелия, наистина разбирам защо Ками завижда.
На Акси циците са по-добре направени. Вероятно защото са и една идея по-малки.

# 772
  • earth
Simple Smile Аха, ако го закъсам някой ден вече знам къде да ходя да си търся фенки.

# 773
  • Велико Търново
Bengun, нужна е още една корекция на математиката. Техните седмици не са от по 7 дни, а от по 5. Резултатът намалява още - 13500. Не че е малко, де...

И на мен резултатът от намесата на пластичната хирургия в бюста на Аксения ми харесва повече. При Камелия са някак далеч от естественото.

# 774
Чочо до вчера се дразнеше от Генчо и Иван, както и те на него. Сега изведнъж Генчо искал да прилича на Чавдар, а последният направо се разтопи от удоволствие. Тия хора ме изумяват колко  са лицемерни и в същото време колко податливи на ласкателства.

Лилиту е чудо на чудесата. Критикува Ваня че е мързелива и мрънкаща, а тя я задмина. Тя докато се възмущаваше колко мръсно било, щеше 2 пъти да измие чиниите. След 2 месеца вътре, сега се сети, че е чистофайница. Ясно, че не е лоша, но много е натоварваща и досадна. И защо Веселка да е виновна за мръсотията  ?

# 775
  • София
А какво правят през другите два дни? Някой знае ли.

# 776
А какво правят през другите два дни? Някой знае ли.
Другите два дни са част от следващата седмица. Снимат без почивка.

# 777
  • Велико Търново
В допълнение на Bengun - седмицата при тях е пет дни, а не понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък. Пет дни без значение кои дни от седмицата са.
Влизат на 1 и 2 май, после от 3 май започват да им текат седмиците - първите 5 дни са им първата седмица, вторите 5 - втората и т.н. 15 телевизионни седмици при тях се равняват на 75 календарни дни.

# 778
Като обсъждате тела.. чудя се за Генчо. Нали МВР-то, КАТ-арето.. па у тело ми напомня момче преди да влезе в пубертета. Не изискват ли по академиите да се покрият някакви норми?!

И Камелия и Аксения са прекалили с кубиците и формата. Като 2 шамандури. Лили (която иначе ме дразни ) да сложи едно деколте и веднага ги засенчва. Има там какво да се покаже.

# 779
Като обсъждате тела.. чудя се за Генчо. Нали МВР-то, КАТ-арето.. па у тело ми напомня момче преди да влезе в пубертета. Не изискват ли по академиите да се покрият някакви норми?!

Покриват само за да влязат.

Общи условия

Активация на акаунт