💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 208
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 245
Diavolo съвсем резонна теза изказваш.
За мен това е висша форма на лицемерие и шизофрения - хем да си недоволен когато те пращат на битки (защо не те пазят), хем ако не те пращат защо те мислят за слаба жена. Това го забелязвам и в крайния феминизъм (подчертавам крайния), където хем искаме права, хем да нямаме задължения. Не работи така, обаче.
Жалко, че продуцентите обърнаха сезона на това да коментираме кой кого не пази или не зачита за силен - пълна каша.

Иначе интересно ми е наистина дали се знае за този скандал между Мирела и Михаела - мислех, че е заради външни хора, не знам какво общо има Лефтеров с това. Все пак този разрив разруши женската коалиция и накара Жени да трябва да играе с Фифо (аз лично смятам, че това беше причината за разрива макар и да се опитат да го изкарат, че е Чакалов). На практика Михаела номинира Мирела заради това мистериозно скарване.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 16:55 от outcast

# 1 246
  • София
Току-що получих зелена светлина за въпроси към Мирела в Надкаста.
Ще снимат утре на обяд, така че който има въпроси към Мирела да ги пуска в темата.

А аз късно тази нощ или утре сутринта ще ги обобщя и ще ги изпратя, като ще публикувам тук кое е изпратено към по-качествената продукция... Радвам се, че наистина ни задават въпросите и те се харесват на участниците. 😊

==>

# 1 247
  • Другата България
Те и за Гого, Фифо, Виктория и Алекса се изписаха “много неща“, повечето неверни и субективни, естествено, за “насилието“ пък колко се изписа, та ако ще говорим за неприятни неща за четене, пак ще стигнем до личните пристрастия  и респективно, “неприятните“ ни неща за четене, когато се отнасят за нашите лични фаворити, които са безгрешни в личните ни “очи“.
Не вярвам някой лично да си признае с кого се  е сексил в ТВ формат, дори и да е вярно. Лично аз не виждам никакъв проблем, ако това е така, а и мисля, че е точно така. Двама млади, необвързани, изолация, хормони, харесват се - нека, това не е престъпление. Естествен ход на нещата. Защо след формата същите “неща“ не потръгнаха - те си знаят, явно е имало защо. За мен е гадно другото, и недостойно - очакванията на Мирела от Лефтеров при все, че вероятно е имала отношения с друг мъж под носа му, и това как тези очаквания се навират в очите на зрителя в нескопосан опит да се направи образа му “черен“ и най-вече - недостоен.

# 1 248
  • София
Въпрос към Мирела:
Какъв е бил точно скандала ви с Михаела и защо не е бил излъчен?
А ако откаже да отговори, защото въпросът е "личен", то тогава въпросът ще е - А, защо тогава ни занимавахте половин сезон с това.... че и отгоре?

И, за бога, някой ще каже ли най-накрая какъв е бил тоя скандал?!? Защото оставам с впечатление, че всъщност никой не знае, а маса хора умират да се правят на интересни.... Сори, ако засягам някого, но наистина взе да става смешно! Или разкажете или спрете да го споменавате с нотка на мистерия, разбираш ли...

# 1 249
Пак ще напиша никой не е длъжен да ходи заради някой на битка, независимо от причината. А най тъпата причина за мен щото нали те са мъже, пък жените трябва да се пазят. За какво да се пазят-да стигнат по лесно до финала. Няма такъв филм. Там всички са равни и наградата е равна и е за един. Сега друг е въпроса ако Мирела също не бе изявил желание.  А тя пред Джаферович се би по гърдите, че иска са ходи, после гледа като мишка някой да я спасява.Щешве да е интересно как ще се случат нещата, ако Мирела беше казала че не иска. . Дали чрез жребии. Но пък не е и честно двата гласа да останат в Джаферович  след като не е играла. То така и аз ще участвам догодина. Видя ли зор - лошо ми е, спасявайте ме.
А и да говоря гръмки като Алекса мога, и да се карам мога. Абе там съм
Видите ли едно куцо, кьораво и са като дето за нищо не става, да знаете аз съм. Само да сте гъкнали.

# 1 250
  • София
За кои други участници обективно (виждам, че тази дума се подхвърля на ляво и на дясно) се е твърдяло, че са правили секс? Не си спомням някой да го е твърдял за Виктория и Алекса, трудно ми е изобщо да повярвам, че някой ще прави секс в това предаване. За вербалното насилие, може би апелът трябва да бъде отправен и към играчите в "Игри на волята", които говориха за това многократно.

# 1 251
Какво се е случвало между Валери и Мирела си е останало между тях. Мисля, че за всеки беше очевидно, че и двамата са искрено хлътнали един по друг, докато бяха заедно в игрите. Нито един от тях не беше обвързан по това време, нито един тях не е направил нищо лошо спрямо никого в тази ситуация.

Лефтеров не е длъжен да пази Мирела, но е нещо което той самият е обещал да прави и причината да не го направи е, че е обиден, че бившата му приятелка не е все още заслепена от него, а не стратегически ход. Хем я иска, хем се държи много пренебрежително с нея.И изрично изяви желание да е капитан миналата седмица и Фифо му обеща подкрепа, но пък той явно може да е болен, но не и Жени. Неговото поведение за мен е много повече червен флаг от това, че Мирела е вятърничава девойка.

Жените все са виновни в този формат, независимо какво направят, за да напреднат - единствения им ход е като жълтите миналата година да се дадат в жертва на невероятно силните си мъже, които са най-заслужилите, най-честните, най - невероятните.

# 1 252
За кои други участници обективно (виждам, че тази дума се подхвърля на ляво и на дясно) се е твърдяло, че са правили секс? Не си спомням някой да го е твърдял за Виктория и Алекса, трудно ми е изобщо да повярвам, че някой ще прави секс в това предаване. За вербалното насилие, може би апелът трябва да бъде отправен и към играчите в "Игри на волята", които говориха за това многократно.

За Елизабет и Андрей.

# 1 253
  • Другата България
Diavolo съвсем резонна теза изказваш.
За мен това е висша форма на лицемерие и шизофрения - хем да си недоволен когато те пращат на битки (защо не те пазят), хем ако не те пращат защо те мислят за слаба жена. Това го забелязвам и в крайния феминизъм (подчертавам крайния), където хем искаме права, хем да нямаме задължения. Не работи така, обаче.
Жалко, че продуцентите обърнаха сезона на това да коментираме кой кого не пази или не зачита за силен - пълна каша.

Скрит текст:
Иначе интересно ми е наистина дали се знае за този скандал между Мирела и Михаела - мислех, че е заради външни хора, не знам какво общо има Лефтеров с това. Все пак този разрив разруши женската коалиция и накара Жени да трябва да играе с Фифо (аз лично смятам, че това беше причината за разрива макар и да се опитат да го изкарат, че е Чакалов). На практика Михаела номинира Мирела заради това мистериозно скарване.
Лицемерно по-скоро. И изкривено като представа, обусловено от друга страна и от вероятно личен момент, за мен винаги има личен момент, такава е човешката природа. Което надали е ненормално, но е супер досадно когато започне да се навира под път и над път и да се използва като единствен аргумент в такива моменти като снощния. А и това с “пазенето“ на Мирела не е от вчера, то е от самото начало, знаем как само при изричането на името ѝ на съвет Евгения скачаше като майка орлица, това, че е слаба и Илина го казваше, и Чакалов, и Фифо....естествено, туширано в зародиш, защото просто беше нужна. Тя и затова толкова се обиди на Чакалов, защото от него не го беше очаквала, и той трябваше да я “пази“.  Всъщност, тази тема сме я дъвкали многократно, няма смисъл от повече.

# 1 254
Туджаров каза, че и за Стратимир и Паулина имало слухове.

# 1 255
"Пак ще напиша никой не е длъжен да ходи заради някой на битка, независимо от причината"

Така е, никой не е длъжен. Но като се биеш в гърдите като голям герой и тръбиш наляво и надясно какъв си мъжкар и как ти се играело на арената, редно е да отидеш на битка. Но когато вместо това се криеш по стаите на резиденцията да църкаш, пращаш малките момиченца за бушони и отгоре натуй злорадстваш по техен адрес, естествено е да бъдеш нарочен за мишка. Но не, не, извинявайте - Алекса е мишката, че отстранил Гайтанов в сървайвърския етап на играта. И, разбира се, Продукцията е черната, че представяла тези достойни български мъже в лоша светлина да изглеждат едва ли не като мишки. Смех, смех, смех!!!

# 1 256
  • София
Прословитият скандал между М и М няма как да е за друго освен за мъж. Предположението ми е, че Михаела е започнала да се увърта около Лефтеров, но Мирелка веднага е й скръцнала със зъби, нищо че вече се е сваляла с Валери по същото време. Мишето й е репликирала, че не е ок да иска и двамата едновременно и да не пуска бившия си и така се е стигнало до обидите.

# 1 257
  • Другата България
Скрит текст:
Въпрос към Мирела:
Какъв е бил точно скандала ви с Михаела и защо не е бил излъчен?
А ако откаже да отговори, защото въпросът е "личен", то тогава въпросът ще е - А, защо тогава ни занимавахте половин сезон с това.... че и отгоре?
И, за бога, някой ще каже ли най-накрая какъв е бил тоя скандал?!? Защото оставам с впечатление, че всъщност никой не знае, а маса хора умират да се правят на интересни.... Сори, ако засягам някого, но наистина взе да става смешно! Или разкажете или спрете да го споменавате с нотка на мистерия, разбираш ли...
Това към мен ли???
Че любимото ми е “някоИ хора“, а понеже и аз го писах....мислех, че е прочетено, когато вече беше написано преди време. Но, тенкс, ако е към мен.
Всъщност, съфорумката го е написала, ето, и на мен не ми пречеше да го повторя
Прословитият скандал между М и М няма как да е за друго освен за мъж. Предположението ми е, че Михаела е започнала да се увърта около Лефтеров, но Мирелка веднага е й скръцнала със зъби, нищо че вече се е сваляла с Валери по същото време. Мишето й е репликирала, че не е ок да иска и двамата едновременно и да не пуска бившия си и така се е стигнало до обидите.
Оттук и “кучка“ от Мишето за Мирела.
Разбира се, това са само слухове, нищо не е доказано, няма и да се каже, защото Михаела си има приятел и това е била, и е причината нищо да не е раздухано. Всъщност, нищо и НЕ се е случило.
Но това вече се писа тук в темата преди време.

# 1 258
  • София
Въпрос към Мирела:
Защо реагира така остро на първата си номинация?

# 1 259
Така е, никой не е длъжен. Но като се биеш в гърдите като голям герой и тръбиш наляво и надясно какъв си мъжкар и как ти се играело на арената, редно е да отидеш на битка. Но когато вместо това се криеш по стаите на резиденцията да църкаш, пращаш малките момиченца за бушони и отгоре натуй злорадстваш по техен адрес, естествено е да бъдеш нарочен за мишка. Но не, не, извинявайте - Алекса е мишката, че отстранил Гайтанов в сървайвърския етап на играта. И, разбира се, Продукцията е черната, че представяла тези достойни български мъже в лоша светлина да изглеждат едва ли не като мишки. Смех, смех, смех!!!

Щом това да искаш силно да спечелиш игра, в която си влезнал и си отделил огромна част от времето си, те прави мишка - то тогава имаме много грешни представи за чест и достойнство.

Тази игра си има правила и никъде в тези правила не пише, че е забранено играчите да не се пазят, да се лъжат с цел да продължат по-напред в играта или да сменят коалициите си.
Точно обратното, лично на мен ми е по-интересно да гледам хора, които мислят и искат да спечелят, макар и с лъжи, саботажи или стратегии.

Общи условия

Активация на акаунт