💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 230
  • Другата България
Хубаво гледайте какво ще каже Лефтеров днес, макар че пак няма да излъчат всичко. Само Мирела си мисли, че е скрила нещо от Лефтеров, то всички участници говорят под сурдинка за с*кс между нея и Валери на резиденцията, обаче тя се криела. Ако някой мъж стане и иде на битка вместо жена, която спи с някой в съседната стая за мен е подлога, а не мъж! Ще си плюе по гордостта и достойнството заради Мирела танцьорката? По-добре да го мислят за мишка, отколкот да се унижи пред себе си по тоя начин. Мирела...айде да не си казвам истинското мнение за нея, само се надявам да поумнее!
Радвам се, че се включи, че не исках аз да го пиша това. Joy
Ще излезе, че е заради пристрастност, а то е заради факти.
Сега ако искаш напиши пак онова за триъгълника Мирела - Лефтеров - Мишето, което писа веднъж при въпрос какъв е би конфликта между тях, че явно е изостанало по темите, а е важно да се знае и то. Не заради Мирела, а заради Лефтеров, щото очернянето му върви с пълна сила.

# 1 231
Хахаха, първият въпрос в анкетата кърти. Да обобщим: трите жълти мишки барабар с мама Джафа се крият под юргана, сакън някой да не изгори срещу страшилището Виктория, затова пращат малката Мирелка на битка като щит, но видите ли Алекса, който всяка седмица е на капитанска, бил мишката, щото бил изгонил Гайтанов при резервите. Кажете честно Joy

# 1 232
  • София
И кой по-точно я е пратил Мирела или сама си се предложи и отиде, макар и с напълнени гащи, а? Нещо да са гласували тя да ходи?

# 1 233
Ухаааааа, сексът в къщата не е мираж май Joy

# 1 234
А при какво условие щеше да е ок Лефтеров да излезе на тази битка вместо Мирела?

# 1 235
  • София
Факт ли е, че Мирела и Валери са правили секс в Резиденцията? Тук се изписа, че тя се предлага на всеки мъж, до когото се е снимала - не беше Георги, не беше Генчо и пр. Неприятно е за четене.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 18:54 от La Vikinga

# 1 236
"Джофранка е болна легнала, а на китарата Алекса жабата!/нямам вече думи за това предаване/"
Цитирам Gyunyul Aliibryam от фейсбук групата без разрешение, за което се извинявам, ама много ми хареса

# 1 237
  • София
Нищо чудно, ако не в къщата, веднага след излизането, голям зор беше. Георги и Фейгин много ми харесаха в това отношение, нямаше тупане на задници, тъпи подмятания, излагации пред камера, оставиха си нещата за навън. Но както всички знаем Мирела и Зори се борят за палмата "най-тъп" участник този сезон.

# 1 238
  • София
Имаше слухове за секс между Мирела и Валери в резиденцията, но бяха заметени.
Но за мен това са недоказуеми неща, освен ако не си признаят самите участници.
И думите на Михаела пред Чакалов, че Мирела е кучка не идват ей така от нищото...

Един въпрос ако може към защитниците на Алекса и продукцията (двете са синоним да знаете)
Въпросът е и към по-крайните фенове на Жени и хейтъри на Фифо.

Мирела категорично си каза, че иска да отиде на дуел, за какво да се жертва някой за нея?
Освен това жълтите си мислеха, че Виктория е капитан на червените. Ако пък се бе натиснал да отиде мъж нямаше ли да го обявите, че е сексист и женомразец? Ауу, вижте го този мъж, иска да елиминира жена и да спечели грошове.
Жените не искат ли да са равнопоставени? Не се ли борят за това, а вече сме 21 век, а вижте на запад какво става.
Та в този ред на мисли, имам още един въпрос към тези хора:
Не е ли по-справедливо да има честна битка между жена и жена? Или мъжете вече трябва да се бият и с други жени и изобщо да се бият за всичко и всеки, а жените само да пият кафенце в резиденцията?

Благодаря.

Последна редакция: ср, 09 ное 2022, 16:55 от Diavolo

# 1 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Някой да ми обясни как и в синьото и в червеното племе Алекса става лидер и никой не може да му каже и гък? 😎
В синьото Цецо можеше да му скръцне със зъби, а в червеното - огромния Генчо. 
В жълтите щеше да е същото положение.
Явно просто той си е лидер и алфа-мъжкар без да го казва, а само с присъствието си 😎. Сори 😎.

Сериозно ли задаваш тези въпроси,които са с очевидни отговори.
Синьото племе се нуждаеше от такъв играч като Алекса и го приеха с отворени обятия.Той да е на страната на Вики и компания е 1. двамата се знаят още от резервите 2.закрепи се за "по-силната" група от спортисти като него,вместо да има доверие на манита,касимчовци и тн. Логично.

Червеното племе ..е,там беше толкова очевидно,че да се обяснявам е загуба на време. Коалицията на Елица е с повече гласове,"огромния" Генчо няма как да пребори математиката.

# 1 240
Хахаха, първият въпрос в анкетата кърти. Да обобщим: трите жълти мишки барабар с мама Джафа се крият под юргана, сакън някой да не изгори срещу страшилището Виктория, затова пращат малката Мирелка на битка като щит, но видите ли Алекса, който всяка седмица е на капитанска, бил мишката, щото бил изгонил Гайтанов при резервите. Кажете честно Joy
Защитниците на бог Алеко пристигнаха.

# 1 241
  • София
Думите на Михаела пред Чакалов, че Мирела е "кучка" говорят за първата, а не за втората.

Не съм обвинила Лефтеров, че е "женомразец" и това няма нищо общо с желанието му да ходи или не на битки. И Филип не съм наричала "женомразец", това се подхвърля само от собствените му фенове, а впечатлението за сексист оставят коментарите, които ръси от време на време, и да, разбира се, напълно е възможно да са по "сценарий", само че не виждам причина да се защитава някой, който се е съгласил да казва неща, с които по принцип не е съгласен, нито да участва в "сценарий" като този на Веселин Панчев в първи сезон, да речем.

А отношението на Лефтеров към Мирела през целия сезон, постоянното подценяване, това, че я нарече "шматка", че не веднъж я обяви за наивна (като по-скоро имаше предвид глупава), че често ѝ подвикваше и тя в два отделни случая се наложи да му каже "мразя, когато се държиш така", за мен беше в пъти по-неприятно, от който и да е подхвърлен коментар на Филип преди или след битка, защото неговите коментари не са лични, и не ги прави с цел да уязви някого.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 11:50 от La Vikinga

# 1 242
За палмата най-тъп трудно ще пребориш Зори; Мирела поне е по-мълчалива и не бие на очи;
Не смятам,че е чак толкова зле за да прави секс с Валери 2 седмици след запознаство снимайки се в реалити;

# 1 243
  • София
Аха, сега разбирам, тя Мирела другото пазене имала предвид Simple Smile Напълно го вярвам за секса с Валерко още вътре и явно от там идва и драмата с Мишето и т.н.

# 1 244
След този брутален рант на Diavolo, няма какво повече да се коментира!

Чакам само да видя по какъв идиотски начин махат Филип и Гого от играта. За другите не ме интересува.

Дано само да ги махнат още този петък, че поне в оставащите 2 седмици да си покоментираме само истинските фенове на играта, че от болна фенщина, примесена с патриотарщина, взе леко да ме хваща "вирусът" на Жорката.... Angry

Общи условия

Активация на акаунт