💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 440
Не е сигурен спойлер, просто ще коментирам теглото на един от участниците, лично мое мнение
Скрит текст:
и това е Алекса, не ви ли се вижда напълнял на битката? Ако е седял до финал, разбирате ме какво казвам, не би ли следвало да е "по-строен"?
Само ти се сети! От вчера викам никой ли няма да види паласките на Алекса, теглото на Джафа… на Генчо?
Дори Гого се е налял...
Алехандро пък едвам тичкаше с телесата.

# 1 441
  • София
Не е сигурен спойлер, просто ще коментирам теглото на един от участниците, лично мое мнение
Скрит текст:
и това е Алекса, не ви ли се вижда напълнял на битката? Ако е седял до финал, разбирате ме какво казвам, не би ли следвало да е "по-строен"?
Само ти се сети! От вчера викам никой ли няма да види паласките на Алекса, теглото на Джафа… на Генчо?
Точно вчера коментирахме с мъжа ми колко е видима разликата при Алекса. За Жени днес забелязах, ама тя в последно време не съм я виждала в друго освен статично положение, та не ми направи такова впечатление

# 1 442
  • софия
Как са се лъснали всичките, хахахах. Нищо общо с положението в което са в този момент. Аз пуснах играта само. И ДА!!!! Жорката е наслада за окото във водата.

# 1 443
Аз пък този път я харесвам битката( сравнение с вчерашната). Едни такива позитивни са , без напрягане , все едно всички се забавляват. Много ме радват.😃😃😃

# 1 444
Причината: Загубен запис от целия ден.
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

# 1 445
  • Другата България
Цитат
Финалът не е ли сниман на 13.08, т.е. презаснемането е ден след, а не ден преди финала?
Иначе много гадно, ако са преигравали, докато има хора, които на другия ден ще се състезават за 100 хиляди лева.
Именно, това казвам за ТРЕТИ път.
След финала е, как ще преиграват ден преди него, като трима от тях на другия ден играят финал!
А за теглото, най-много си личи при
Скрит текст:
Евгения и Генчо.

# 1 446
Обърках се в коя тема съм за спойлери или ...

# 1 447
Защо Жени не нарежда пъзела с Лефтеров?

# 1 448
И двата  отбора са мъка  на този пъзел.

# 1 449
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Алекса освен да си прережда фигурките какво точно прави? Трябваше да сложат Мира.
Гого брат, реди и стига братосвай вече.

# 1 450
Демек сега това, което гледаме е лъжа и всички играят в цирка на продукцията? 🤣🤣🤣

# 1 451
Направо си личи как Лефтеров и Гого се вайкат... WTF

# 1 452
На Фифо му е толкова смешно, че чак е несериозно... егати смешната продукция. Симулации и излагации.

# 1 453
Пъзелистите докараха шок на ранената Джаферович. Пак ще легне болна.
И двата отбора са зле на пъзела.

# 1 454
Всички са отгчени, освен Вики

Общи условия

Активация на акаунт