💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Лефтеров си го каза ясно. Другите са му казали какво се случва, той сам ги е чул в съседната стая. Така че никой не изкарва Мирела уличница, просто тя се държи така.
Ще си върна момента след епизода, за да си припомня точните му думи, но ми се стори, че каза, че цялото племе е разбрало преди него. А това какво са правили в съседната стая е намек, че са правили секс, в случая дори обвинение. Ще видим дали двамата обвиняеми ще го подминат или ще го коментират. Според мен Валери със сигурност ще го игнорира, но то едва ли ще има същия ефект върху него, какъвто би имало върху Мирела.

# 1 426
  • София
Пак ми писаха.
14.08 е презаснета. След капитанския дуел. Т.е. ден преди финала.
Причината: Загубен запис от целия ден.

# 1 427
Жорката е като някъв изтребител във водата... До сега такъв плувец е нямало.

# 1 428
Жорката стопи голяма част от преднината на жълтите SmileМашина в плуването.

# 1 429
  • София
Леле, Георги ми напълни душата! Уникално плуване Heart

# 1 430
Искам Жорката да ме научи да плувам! Много е добър. 😊

# 1 431
Браво на Георги!

# 1 432
Финалът не е ли сниман на 13.08, т.е. презаснемането е ден след, а не ден преди финала?
Иначе много гадно, ако са преигравали, докато има хора, които на другия ден ще се състезават за 100 хиляди лева.

# 1 433
  • София
Мале, Жорката е ФЕНОМЕНАЛЕН HeartHeartHeart

# 1 434
Не е сигурен спойлер, просто ще коментирам теглото на един от участниците, лично мое мнение
Скрит текст:
и това е Алекса, не ви ли се вижда напълнял на битката? Ако е седял до финал, разбирате ме какво казвам, не би ли следвало да е "по-строен"?

# 1 435
  • Другата България
Гошо и Фифо с плуването си са наслада за окото, направо....само заради тях си струва да презаснемат ако могат още каквото има за презаснемване....

# 1 436
Георги е професионален плувец, съвсем нормално. Както Андрей нямаше кой да го бие в бягането.

# 1 437
Не е сигурен спойлер, просто ще коментирам теглото на един от участниците, лично мое мнение
Скрит текст:
и това е Алекса, не ви ли се вижда напълнял на битката? Ако е седял до финал, разбирате ме какво казвам, не би ли следвало да е "по-строен"?
Само ти се сети! От вчера викам никой ли няма да види паласките на Алекса, теглото на Джафа… на Генчо?

# 1 438
Сигурно ли ти е инфото, Мери? На 100%
Аз получих съвсем друго преди малко. И че е от 14.08, в един ден с капитанския дуел. Ама няма как да съм на 100% сигурен.

И моля ако гледате кой с какви прически е да не го пишете явно. Може в скрит текст. Някои хора все още не знаем кои са финалисти и не искаме да знаем. 🙂

Защо са тези презаснимания? Какво пак не се е получило както им се е искало?

# 1 439
Жорката беше болен и съсипан и знаем как плуваше тогава и как сега. Сега е феноменален. За Фифо се отнася същото. Мамка му и малоумна продукция.

Общи условия

Активация на акаунт