💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 193
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 410
Брей, Жени как се хвърли, а болна 🤣

# 1 411
Недомлъвките на Лефтеров със сигурност ще се изпозлват като доказателство и амониции срещу Мирела, макар и да обяснява, че на него му били казали и той не бил разбрал. Но думите на други участници, говорещи от първо лице за неща, които са видели, ще бъдат игнорирани.

Лефтеров си го каза ясно. Другите са му казали какво се случва, той сам ги е чул в съседната стая. Така че никой не изкарва Мирела уличница, просто тя се държи така.

# 1 412
Димо гледал щафетата на САЩ и Австралия все едно. Брей , брей , брей големи нашти бе.😁😁😁

# 1 413
А защо са преигравали битката?
Има един потребител в темата за спойлерите (който всъщност пуска достоверни спойлери), обеща да разбере защо е преигравана, предположението му е, че някой от екипа се е издънил и не са я заснели като хората.

# 1 414
Спортните горнища на жените явно не са много качествени, тичането на Жени изглеждаше болезнено.

# 1 415
Офффф! Заради технически проблем. Губят записите от целия ден. Ейййй ама сте! 😃😃

# 1 416
И пак Димо: Стила на Ралица е пазя си косата.🤣🤣🤣

# 1 417
Незнам какво да коментирам. Трудно за гледане. Гого с прическа и добре оформена брада, Жорката в прекрасна форма. Жени е топ. Зори е мега бърза с тая леща и има свеж вид. Ралица също. Абе думи нямам.

# 1 418
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не знам кое ми е по-отвратително и нелицеприятно като гледка. Алекса с вечното му слипче, или силно изрязания и подчертаващ детероден орган и д..... бански на Зори. Жестока е при тези двамата конкуренцията за най-нелеп избор на бански. Колебая се на кого да връча приза.

# 1 419
  • Другата България
Да, моето инфо е сигурно.
За вчерашната битка разбрах от форума.
За капитанската.
За сегашната инфото ми е на 100%. 16.08. Ден след финала.
Имена не съм споменала, просто то е очеизвадно, за прическите имам предвид.
Бради, и т.н. Но да предположим, че в резиденцията имат машинка, а и в стопанството де.....Joy

# 1 420
Котвите на двата отбора Мира и Ралица Smile

# 1 421
  • София
Да уточним, ден преди или ден след?
Защото за капитанската се знае, че е преди финала. А ми писаха и че тази е от преди финала. В един ден с капитанската. 14.08.

# 1 422
Да, моето инфо е сигурно.
За вчерашната битка разбрах от форума.
За капитанската.
За сегашната инфото ми е на 100%. 16.08. Ден след финала.
Имена не съм споменала, просто то е очеизвадно, за прическите имам предвид.
Бради, и т.н. Но да предположим, че в резиденцията имат машинка, а и в стопанството де.....Joy

И има много добри фризьори, като ги гледам.

# 1 423
Преди харесвах Димо
Сега се моля някой да го хвърли в морето
Що за нелепи коментари

# 1 424
Днес не мога да защитя Мирела, макар да не е приятно да се коментират такива лични неща. Изобщо не е нужно дори. Всеки си има глава на раменете, като е позволила да се излага така в предаване, където е наясно, че все ще се разчуе, да бере плодовете си. Лефтеров не и е виновен за отпадането, нито за това, че се е набутала сама на капитанска. Всеки влиза за победа, а не за да пази някого и да го бута да победи.
Тази седмица предусещах за отпадане на Мирела (не е спойлер), а сега ми се струва, че е време за Мирослава, Зорница. Поне на мен ми се иска да се изчистят вече по-малко комплексните.
Битката почти не я гледам, защото ми е неестествена, също като снощи.

Общи условия

Активация на акаунт