💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 680
Продукцията от Хейта се храни, някои играчи също-то , под ,над ,пред  зад, през..,кастове, филмчета, рекламки,  последователи,нови оферти  за работа и  т.н.
ММ каза за Гого(миналата седмица,)-на това  момче не му е добре в това племе..Ще иска да си ходи.

# 1 681
Ралица си има сценарий и заучени реплики, а и в ухото и подават, ако се наложи. Нищо не импровизира, освен ехидните физиономии може би

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 06:10 от araselia

# 1 682
Как някой ще си позволи да гласува за “ свещената крава” Джаферович, всички са наясно , че е близка с продуцента Вито, сакън! Участниците си имат едно наум, даже водещите внимават да не си ритнат трудовите книжки. Още в епизод едно Димо ѝ направи дълбок поклон, имаше нещо от сорта , че се е представила впечатляващо на кастингите, не виждам нас зрителете какво ни интересува. Самата Джаферович едно фамилиарно, мило се обръща към Ралица, направо като към колежка, демек знаем си се, нали😆

# 1 683
Пуснах си пак да гледам плуването на Георги и ми стана густо.
Това беше единствената наслада от целия епизод. Поне за мене.

# 1 684
А бе каква игра играе Джаф ,то и от самолет е видно , че е човек на Продукцията. И на Фифо и на Лефтеров им е ясно и затова и дадоха отново капитанството, "Страх , лозе пази.".Те да не са кьорави , че не беше  болна, ами се измъкна тихо по терлички, защото е наясно със сценария ( или по скоро подшушнато и е , както всеки път) .Ясно им е от къде духа вятъра и на двамата. Срещу Продукцията не се скача, ако нямаш застраховка, да не са подписвали договори. Ще им набиват канчето там пред всички някави трътли и някакви измислени водещи и те ще мълчат  без причина ,да бееее ...как ли пък няма да повярвам. Чудния цирк на Тъпареви и сие.🤮
Аз и затова много се кефя на Алекс от миналия сезон как им тегли по една дълга и тънка на цялата продукция. Те само това заслужават. Нещастници.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 02:12 от Joy 05

# 1 685
  • Другата България
............
В социалната игра винаги твърдях, че картите и' се нареждат добре, защото тестето, с което разполага( в случая участниците) е подходящото . Досега не съм видяла един ход, за който да я поздравя стратегически - навикваше Михаела, пренебрегнаше Ралица, наставляваше Мирела, видимо беше против мъжете, дори не се прикриваше, верни пажове напускаха, но не - Жени пак е на върха, пак е с два капитанска гласа в ръкава. Трябва да има нещо, което не сме видели, за да я има тази хегемония. Другият вариант е или да има опасен чар, или съотборниците и' ги толкова ги мързи да се опълчват и са се оставили на течението. Подозирам второто, при Ралица определено това виждам.
Аз на физическата част още не мога да кажа как се справя, всички я сочат за силна, а ние почти нищо не сме видели. Тя реално не е виновна, че винаги я слагат на краен пост и обективно тя неведнъж ги е спасявала, това никой не може да отрече. Можеше  малко да се смири - все пак и' влязоха в положение за контузията, преди капитанска битка беше на легло и пратиха друг вместо нея, не беше нужно и тя да ги "мишкосва".
Естествено, че има не нещо, а нещА, които не сме видели, не само при нея, при всички, за всички, във всичко. Аз също много съм писала за Евгения, и мнението ми е ясно. Първо - за “подходящото тесто“. Много добре казано, между другото. Когато то е подходящо, фигурките от него няма как да са несполучливи, или кекса да не се надуе. Така и с нея - тя си влезе с готов отбор, подбрани хора, като за нея. Хора, които част от тях познаваше, другите или нямаха избор, или така им беше по-лесно, или просто имаха респект и уважение към нея - все пак надали някой не знае коя е Евгения. Знаеш - в много случаи името говори преди човека. Търсен ефект, и добър резултат. Единствената, която си позволи да се опълчи на тази хегемония, беше Илина и беше веднагически отстреляна.
Второ - за “мързела“. Не точно мързел, а удобство. И на четирите жени в един момент, до един момент просто така им беше удобно. Сигурни в коалицията, имаха кого да пращат да се бие, за да ги “пази“, капитанството винаги в тях, двата гласа сигурни - пей сърце. Защо ѝ е на Евгения да се мОри и да печели грошове, саби, гердани и манари - най-сигурното “оръжие“ - хората, тя си ги имаше. Така ги манипулираше и местеше по дъската, че такива като Мишето и Ралица сигурно още се чудят откъде им е дошло. За Валерко вече писах - предвид близките отношения на мама Гроздева с дружинната, вероятно и той ѝ е бил зачислен, затова и той винаги беше барабар Валери с жените.
И последно, сега вече наистина никой не иска да маха Евгения. На никой не му се занимава, никой не се замисля, никой не се интересува. Защото наистина няма какво да се направи. Утре и да се съветват тримата останали жълти мъже, вече е късно - Гого е на пангара, Лефтера е следващия, ако случайно се усетят тепърва да “ухажват“ Ралица и Мани, подозирам, че това може да стигне до ушите на дружинната и да ускори пътят на Лефтеров, а защо не и на Фифо до номинацията, а и след нея до София или там където ги държат, докато не се наложи да преиграят още нещо.

# 1 686
По нашите ширини не си ли “Алфа-мъжкар”/термин взет назаем от еволюционните биолози/,  с вид на австралопитек - те унижават, не те броят за мъж или жена/огромните Жени и Вики сигурно са алфа - нещо си 😵💫/.
Затова и блондинът Лефтеров и дребният и жилав Гого и нихилистичният Жоро са гледани с пренебрежение и с унизително снизхождение.

# 1 687
Добрин няма нито една индивидуална битка.
Милен също.
Андрей срещу Морунов. Ако има друга-не я помня.
Гледам след края, за да превъртя повечето време.
Отдавна можеха да номинират Джафа. Дори и днес. Ама....
Сезона се срути.
За съвета и Лефтеров - без коментар.
Точно и аз се сетих за "финала преди финала" миналия сезон между Андрей и Морунов и нито една друга негова битка. Така че съвет към господата и дамите дето седят от другата страна на микрофончето - айде като използвате миналите сезони, поне ползвайте факти, не някви фантазии. И имам чувството, че всъщност на Ралица и е било отговорено и е изрязано, щото как ще си признаем, че сме неподготвени. Нещо много мълчаливи ми се видяха момчетата,някак си...изрязано ми се видя.

# 1 688
Тази вечер водещата Ралица беше главният герой на сапунката. Да, знам, че думите ѝ са по сценарий, но тонът ѝ, отношението ѝ към Гого и Лефтеров бяха унизителни. Не знам, не разбирам защо един риалити формат иска да унижи, да срине главните си герои, хората, които правят рейтинга му. Беше грозно и обидно и за тях, и за нас, зрителите.

# 1 689
  • София
За играта само ще кажа - страхотен Георги във водата и страхотен Филип като цяло на терен!
За съвета - както и очаквах Гого е номиниран, единствено не познах, че Филип няма да гласува за него. Но, това че Гого каза, че иска да ходи и да си понесе последствията, му даде идеалното оправдание на Фифо да го посочи. А ако вземе, че отпадне Гого, това ще е супер за Филип. Както знаем в последния етап игрите са доста статични, тип държиш делва с крак или се увисваш на въже и подобни, а там Гого ще има по-големи шансове от Фифо според мен.
За Филип, Лефтеров и Жени - за мен тяхната взаимноизгодна коалиция си продължава да съществува. Просто Жени дръпна и другите две жени и уж направи отново женска, но това си е само прах в очите според мен. Отпадне ли Гого, следващи са Мани и Ралица. Другите трима мисля, че ще се пазят докато могат/им е изгодно. Ралица почти със сигурност няма да се усети, но се надявам Мани да опита да направи нещо. Не вярвам, но се надявам 😊
За водещата - продължава с безумно дразнещото си поведение. Но вече всичко сте казали относно това, нямам какво повече да добавя.

# 1 690
Един факт още Илина не е била поканена в На кафе, дори след запитване не й дали отговор... Супер тъпо

# 1 691
Аз съвсем сериозно питам къде е разликата между Лефтеров и Жени?
И двамата имаха още от начало силна коалиция, никой не беше близко да ги номинира, останаха сухи до края.
ЗАЩО обаче продукцията трие сол на главата на Лефтеров? Вероятно заради контузията не я обвиних, но ако ние като зрители сме необективни, то какво да кажем за продукцията?

И пак ще го кажа - чудя им се на хората, които ходят и ще ходят на кастинг за ИВ. Това да ти издават ходовете (Мани и Фейгин), да те обиждат, че не си си ползвал грошовете (Георги) или че не си отишъл доброволно на игра, за да запазиш друг играч и в очите да ти казват, че си мишка и подлец (Лефтеров и Гого) - явно има доста мазохисти  Satisfied Smiley

# 1 692
  • Другата България
Един факт още Илина не е била поканена в На кафе, дори след запитване не й дали отговор... Супер тъпо
Това сериозно ли? Дори не съм го отразила.
Той и Юлиян не беше поканен...
Аз съвсем сериозно питам къде е разликата между Лефтеров и Жени?
Скрит текст:
И двамата имаха още от начало силна коалиция, никой не беше близко да ги номинира, останаха сухи до края.
ЗАЩО обаче продукцията трие сол на главата на Лефтеров? Вероятно заради контузията не я обвиних, но ако ние като зрители сме необективни, то какво да кажем за продукцията?

И пак ще го кажа - чудя им се на хората, които ходят и ще ходят на кастинг за ИВ. Това да ти издават ходовете (Мани и Фейгин), да те обиждат, че не си си ползвал грошовете (Георги) или че не си отишъл доброволно на игра, за да запазиш друг играч и в очите да ти казват, че си мишка и подлец (Лефтеров и Гого) - явно има доста мазохисти  Satisfied Smiley
Във фамилията.
Димитър е Лефтеров, Евгения е Джаферович.
Димитър е Незнайко на слънчевия плаж, Евгения е...просто Джаферович.
Едно име, ама колко врати отваря....

# 1 693
Сериозно.

Видях го в ИГ в нейни отговори.
Това сериозно ли? Дори не съм го отразила.
Той и Юлиян не беше поканен...

# 1 694
На мен съвета ми беше нелепо смешен 😆

Общи условия

Активация на акаунт