💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 665
Подгответе се психически за евентуално отпадане на Гого, което от своя страна ще бъде нещото, заради което ще се изпишат над 300 страници. Най-накрая ще ги минем, но по какъв начин ....
Ако не отпадне тази седмица, то пък ще е другата. След този публичен линч няма да го направят победител никога.

# 1 666
Учудващо, но факт, Жени нито за миг не е губила позицията си като лидер на племето, кой какво прави, тази "женска" коалиция се възражда постоянно от пепелта. Всеки се надява Филип да се коалира с Мани, с мъжете, но той играе за себе си, а не за зрителите. А на Жени - това си ѝ е умение, няма нито грошове, нито скрити имунитети и томахавки, основните членове на коалицията ѝ напуснаха формата при изненадващи елиминации, но тя продължава да е човекът, който останалите слушат.
Това е много интересно и аз също исках да го коментирам, но на по-късен етап, може би при отпадането и'. Ти обаче така хубаво си го синтезирала.
Жени не ми е любимка, но никога не съм била и твърдо против нея. Определено има качества и нещо, колкото и да го тренираш ти нямаш ли умение - няма как да ти се получи, така че винаги е имала поздравления от мен за предварителната си подготовка.
В социалната игра винаги твърдях, че картите и' се нареждат добре, защото тестето, с което разполага( в случая участниците) е подходящото . Досега не съм видяла един ход, за който да я поздравя стратегически - навикваше Михаела, пренебрегнаше Ралица, наставляваше Мирела, видимо беше против мъжете, дори не се прикриваше, верни пажове напускаха, но не -
Жени пак е на върха, пак е с два капитанска гласа в ръкава. Трябва да има нещо, което не сме видели, за да я има тази хегемония. Другият вариант е или да има опасен чар, или съотборниците и' ги толкова ги мързи да се опълчват и са се оставили на течението. Подозирам второто, при Ралица определено това виждам.
Аз на физическата част още не мога да кажа как се справя, всички я сочат за силна, а ние почти нищо не сме видели. Тя реално не е виновна, че винаги я слагат на краен пост и обективно тя неведнъж ги е спасявала, това никой не може да отрече. Можеше  малко да се смири - все пак и' влязоха в положение за контузията, преди капитанска битка беше на легло и пратиха друг вместо нея, не беше нужно и тя да ги "мишкосва".

# 1 667
И аз върнах на плуването, че Жорето беше толkоз бърз, разсеях се и го изтървах 🙂 Генчо много смешно бягаше към водата😂 Жорето половината дължина до понтона го мина с първото гмуркане под вода 😯, красота 😍 И има най-хубава фигура от мъжете - строен и с дълги крака, тия с бицепсите не ми харесват, набити и късокраки малко са ми.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 08:39 от araselia

# 1 668
Подгответе се психически за евентуално отпадане на Гого, което от своя страна ще бъде нещото, заради което ще се изпишат над 300 страници. Най-накрая ще ги минем, но по какъв начин ....
Ако не отпадне тази седмица, то пък ще е другата. След този публичен линч няма да го направят победител никога.

хич няма и да им гледам повече предаването, нито ще се интересувам нататък, ако така се случи.

отдавна чакам да ходи Гого да играе, но те направо го изкараха недостоен! а момчето им направи рейтинга...

# 1 669
  • Другата България
Мъжката част и в частност Лефтеров постъпиха глупаво, като дадоха капитанството отново на Евгения, сега бе момента да го вземат и да стрелят по нея тримата + Мани. С липсата на Мирела, столът й се клати силно, ама пак го закрепиха, като не се замислиха какво можеха да сторят, ако вземат двата гласа.
Нямаше как да стане, това се опитвам да обясня, ама емоциите взимат връх /не за теб, по принцип/.
Мани не иска да играе с мъжете, не са ни показвали никакви разговори, но ако имаше такива, щеше да има поне намек. Както се оказа след приключване на формата, самата Ралица до последно е вярвала, че има женска коалиция и Евгения “ги пази“ - вече е актуалния израз на сезона, някой да пази друг, докато той самия просто си стои. Това беше обяснено и на Мани при идването ѝ в жълтото племе, и тя логично се присъедини към жените, които бяха останали, затова и на предходния съвет номинира Фифо. Сега вероятно Джаферович и задала тона, и всички гласуваха за Гого. От друга страна, и мъжете не направиха поне опит да привлекат Мани при тях, дори и да е имало нещо от страна на Лефтеров, и Филип, и Гого не проявиха интерес - за Филип Мани е слаб играч - той си го каза, за Гого е саботьор - и той си го каза. Затова нямаше как да има съюз мъжете + Мани, поради незаинтересованост и от двете страни. Явно на никой дори не му е минавало през ум да се стреля по Джаферович. На този етап. Заради това беше и онова с капитанството - “ама мъжете предложиха Евгения...“. А кой да предложат? Гого? Добра идея, но неизпълнима, и неприложима.

# 1 670
Евгения обаче я признавам Smile Тази жена е такава лисица.Такъв не знам как да го кажа стратег.Всичко и се получава просто,а дефактно няма нищо както се отбеляза по -нагоре.И ето ,че отново е над всички в племето си  Sweat Smile

# 1 671
  • софия
ИВ не става вече за гледане.((((
Обаче от солидарност към участниците, ще го изгледам.  Вече всичките ги харесвам - добри и  лоши, грозни и красиви, умни и глупави, смели и мишоци, участниците са чудесни))))))

Продукцията,  много посредствено бре хора, спрете алкохола!

Оххх, ама най-важното дето исках да ви споделя днес, значи ...... оня "номер" дето нацепените батки го правят с гърдите, а Гого го прави с мустаците......JoyJoyJoy ох, не могааааа, още ми е смешно Joy ако някой може да направи едно меме

# 1 672
Еми Джафи като не е мишка, да си беше отишла болна на битката и да си падне от Алекса на втората минута и така..

# 1 673
  • София
Евгения обаче я признавам Smile Тази жена е такава лисица.Такъв не знам как да го кажа стратег.Всичко и се получава просто,а дефактно няма нищо както се отбеляза по -нагоре.И ето ,че отново е над всички в племето си Sweat Smile
Дори ѝ отнеха "готовата" коалиция в лицето на Валери и Мирела, но тя бързо намери нови гласове. Бутана от продукцията, но само на думи (имам предвид речите на водещите), други имат томахавки, имунитети и грошове, и на всичко отгоре, не ги изпозлват.

# 1 674
И аз върнах на плуването, че Жорето беше толноз бърз, разсеях се и го изтървах 🙂 Генчо много смешно бягаше към водата😂 Жорето половината дължина до понтона го мина с първото гмуркане под вода 😯, красота 😍 И има най-хубава фигура от мъжете - строен и с дълги крака, тия с бицепсите не ми харесват, набити и късокраки малко са ми.
Така е, добрите плувци печелят с подводната част- Жоро го приложи в тази битка. Дълга подводна и после спринтов кроул- красиво!
Нещо се е случило със спортната форма на Гого- няма свежест, няма хъс, няма ентусиазма на първите седмици… Май е излязъл по някое време от Дзен- състоянието си и е осъзнал къде е и какво му се готви. Чест му прави откровеното :” Не съм съгласен с това…” към водещата Ралица.

# 1 675
Евгения обаче я признавам Smile Тази жена е такава лисица.Такъв не знам как да го кажа стратег.Всичко и се получава просто,а дефактно няма нищо както се отбеляза по -нагоре.И ето ,че отново е над всички в племето си Sweat Smile
Дори ѝ отнеха "готовата" коалиция в лицето на Валери и Мирела, но тя бързо намери нови гласове. Бутана от продукцията, но само на думи, други имат томахавки, имунитети и грошове, и на всичко отгоре, не ги изпозлват.

Играе я играта жената не може да и се отрече колкото и да ми е неприятно да го призная .А мъжете имаха шанс да я отстрелят и не конкретно днес ,не го направиха и сега ще си търпят последствията.

# 1 676
Толкова ме е яд как съсипаха сезона. Такъв силен каст, кому беше нужно това? Можеше пак да побутват този и онзи, но по по-деликатен начин. Защо трябваше да унижават добри играчи? Нима единственият начин да изпъкнат фаворитите на продукцията е да се тъпчат другите?  С явното побутване за едни и спъване за други, накрая към всички се лее хейт, всеки по един или друг начин го отнася.

# 1 677
  • София
Играе я играта жената не може да и се отрече колкото и да ми е неприятно да го призная .А мъжете имаха шанс да я отстрелят и не конкретно днес ,не го направиха и сега ще си търпят последствията.
За Филип може би е по-добре да играе с нея, той не се страхува физически да се изправи срещу нея, а през останалото време му е важно да не е номиниран, което не би трябвало да се случи, ако е в нейната коалиция, освен това отпадането на другите мъже не би трябвало да го притеснява толкова близо до финала.

# 1 678
Добрин няма нито една индивидуална битка.
Милен също.
Андрей срещу Морунов. Ако има друга-не я помня.
Гледам след края, за да превъртя повечето време.
Отдавна можеха да номинират Джафа. Дори и днес. Ама....
Сезона се срути.
За съвета и Лефтеров - без коментар.

# 1 679
Толкова ме е яд как съсипаха сезона. Такъв силен каст, кому беше нужно това? Можеше пак да побутват този и онзи, но по по-деликатен начин. Защо трябваше да унижават добри играчи? Нима единственият начин да изпъкнат фаворитите на продукцията е да се тъпчат другите?  С явното побутване за едни и спъване за други, накрая към всички се лее хейт, всеки по един или друг начин го отнася.

Всичко тръгна от водещите,тоест от Ралица и продукцията която и подшушва може би какво да говори.Но държанието към хора като Гого и Лефтеров е просто недопустимо, незаслужено и много грозно.За мен те просто са две добри и много възпитани момчета,който не обичат да правят сеири да влизат в конфликти като Дон Алесио .Те ще излезнат с високо вдигната глава от това предаване за разлика от други .

Общи условия

Активация на акаунт