💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 650
Евгения не просто не вярва, че Гого ще се върне, а се надява да го е елиминирала. Никак не обичам да определям човек по външния вид, затова и до сега не съм коментирала ничий външен вид. Тук обаче, за съжаление, характера и личността на Евгения силно влияят върху външния и вид…… Имам предвид, че е отблъскващ.

# 1 651
Почвам да си мисля, че след цялата тази гавра Гого е поискал сам да си ходи или са го викнали по спешност да спасява някоя камила в Саудитска Арабия.
Наложило се е да пуснат всички в двуседмичен болничен и са си направили едно хубаво моренце докато чакат да се върне за преиграванията...
На дуела в петък ще се разбере. Някак си ще се насиля да го гледам.

# 1 652
Положението е - за Фифо оправдания, за Жени порицания.
Цял сезон така, но в случая нито един от двамата не заслужава порицания за участието си на съвета.
Аз и двамата смятам, че направиха възможно най-разумния ход една седмица преди последните съвети. Просто аршина, с който се мерят е различен. И не само те, ама ово е стандарт са го казали съседите победители.

# 1 653
Скрит текст:
Ако Гого ми изгори в петък, Джаф да не ми се мярка пред очите. А тъпанаря му с тъпанар Лефтеров  ,защо за Бога и даде на таз гадна оса двата гласа. Фифо с черна точка , ама голяямааа. Цял сезон го номинираха , а той все още на класната верен. Чехльо, ама голям. Тоооолкова съм бясна... Това май ще ми е последния сезон. Ще си търся друго спортно риалити пък на Тъпарев да му изсъхнат ...всички цветя да му изсъхнат.
Гласа на Филип не променяше нищо. След като Гого заяви че иска да е на номиниран, защо да не го направи?
Нали нямаше да гласува срещу Гого или го хвана страх да не е следващия и бързо пак при класната. Като толкова искаше да даде глас за Мани и да остави Джаф да реши. И не само преди това защо се съгласи да дадат капитанството на Джаф ,като виждаше на къде отиват нещата. Ами май ще се съглася с Алекса, като мишка играе. Можеха точно тази седмица да отстрелят Джаф , ама се покриха като мишки и той и Лефтеров. Големи черни точки от мен. Това е.
Той не може сам да номинира Джафера. И утре ако загубят те ще стрелят по него така че е все тая.
Сам не може , но тримата уж мъже могат , особено ако капитанството е в тях. И дори да не бяха стреляли по Джаф, по Мани можеше. И в двата случая отслабваха позициите на Джаф и се запазваха и тримата. Ама не нали е по- лесно да приказваш отколкото да действаш. А от Фифо не го очаквах, той доскоро беше все на пангара. Ако целта му е да махне Гого ,като силен противник е браво , но пак си е мишкарско държание.

# 1 654
Мъжката част и в частност Лефтеров постъпиха глупаво, като дадоха капитанството отново на Евгения, сега бе момента да го вземат и да стрелят по нея тримата + Мани. С липсата на Мирела, столът й се клати силно, ама пак го закрепиха, като не се замислиха какво можеха да сторят, ако вземат двата гласа.

# 1 655
Много ми хареса как Лефтеров с poker face стоеше и слушаше срещу глупостите на Ралица... 1-2ти я смути само с поглед "Не ти е работа"...

# 1 656
Ако Жълтите случайно изгубят утре ,Мани срещу Гого очаквам .

# 1 657
Джаферович: Деца, следвайте моя пример. Бъдете смели, поемайте рискове и когато дойде време да платите сметката - прехвърлете към най-близкия си човек да направи това вмето вас.

# 1 658
Ахахахаха, пародияя Joy

Може ли Неделчо и Туджаров да добавят към "Блиц въпросите" от Надкаста и въпроса - Преигравали ли сте битка?!   Joy
Правилният въпрос е - По колко пъти преигравате всяка битка?

# 1 659
А дали няма да има обрат със сабите на Ралица :Д

# 1 660
Ралица закакво да си вади сабите ,за Мани ли -неее .Рали ще си ги пази ,за да издрапа по-напред .

# 1 661

Ралица ще е много глупава ако ги използва за Мани,и да си изгуби предимството за в бъдеще .Но като я гледам е способна.И тя е с мозък като на пиле.В тая игра само Евгения колкото и да ми е неприятна има мозък от жените.

# 1 662
Оттук нататък това, което очаквам с най-голямо нетърпение е отпадането на Джаферович.

# 1 663

Ралица ще е много глупава ако ги използва за Мани,и да си изгуби предимството за в бъдеще .Но като я гледам е способна.И тя е с мозък като на пиле.В тая игра само Евгения колкото и да ми е неприятна има мозък от жените.
Еми ако ги изпозлва и пратят Филип срещу Гого тва си е направо гейм чейнджър един фаворит отпада...

# 1 664

Еми ако ги изпозлва и пратят Филип срещу Гого тва си е направо гейм чейнджър един фаворит отпада...

Няма да стане.Филип ще си извади имунитета и пак ще изгорят Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт