💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 925
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 905
Значи на оригиналната битка, Гого е победил Георги на лабиринта. На преиграването си личеше, че на Гого не му се играе чак толкова.
Да, точно така.
Както казвам не е ок да се коментира преиграната битка, защото не е коректна.

# 1 906
Дяволо,
Обръщам се с апел към теб като водещ темата:
Може ли да се обединим, да пишем на собственика на лиценза за простотиите на Тупарев с молба да отнемат  лиценза?
Щом е станало с Биг Брадър, и тук може да се случи!
Направо съм бясна как шепа идиоти (продуценти) се гаврят с прекрасните ни момчета! Rage
Моля някой да даде идеи, ще се включим, сигурна съм, много хора. Това не трябва да остане безнаказано.

# 1 907
Аз харесвам и двамата водещи, макар че се е случвало да ме дразнят. Димо ми е симпатично смешен, като изреве иииии дааааа. След снощи обаче Ралица се сгромоляса и се надявам, ако има следващ сезон, да намерят друга партньорка на Димо. И не е проблемът в това, че се държа отвратително с участници, които харесвам. Дори с Джаферович да беше се отнесла по толкова брутален начин, пак щях да съм възмутена.

# 1 908
И нещо,което снощи за пореден си казахме с мъжа ми - Георги е просто невероятен плувец, наслада да го гледаш.
Не.за него,ама мен чак ме е яд,че не е могъл да замени за САЩ заради Ковид (каза го във интро визитката си), със сигурност щеше да постигне големи успехи,защото там,за разлика от тук, вкарват луди пари в спортните таланти и ги стимулират/подкрепят.
Но,не е късно още,де,той е млад и тепърва му предстои да се развива.

# 1 909
  • София
Да, ама как да стане това?
Ние нищо не можем да докажем.
Трябва да се пише на колумбийците, ама знае ли човек до кой точно? Кой е продуцента на оригинала и кой продава правата за България и Източна Европа?
Изобщо тук трябва да се знае на кого точно да се сигнализира и за какво. И после те на свой ред как могат да изискат някаква проверка и пр.
Вижте Юлиян колко време го мотаят със съда и есемесите.
Тошко нещо се бе наежил ама нищо не стана. Александър от сезон 3 също много закани и накрая нищо.
И според мен удрят на камък със съда.
Трябва до колумбийците да се пише ама идея нямам към кого и как. Но ако има юристи тук може да се измисли нещо.
И да се напише на английски и испански за по-представително.

# 1 910
Дяволо,
Обръщам се с апел към теб като водещ темата:
Може ли да се обединим, да пишем на собственика на лиценза за простотиите на Тупарев с молба да отнемат  лиценза?
Щом е станало с Биг Брадър, и тук може да се случи!
Направо съм бясна как шепа идиоти (продуценти) се гаврят с прекрасните ни момчета! Rage
Моля някой да даде идеи, ще се включим, сигурна съм, много хора. Това не трябва да остане безнаказано.

Има един сайт за петиции. Пуска се една петиция до СЕМ да се направи ревизия на предаването и ако се подпишат поне няколко десетки хиляди хора има шанс да се стреснат продуцентите. Аз бих се подписала, защото ме дразнят, но не бих пускала самата аз петиции, защото изобщо не съм вманиачена и всъщност ми е все едно. Освен това ВСИЧКИ знаят, че това предаване е нагласен и нечестно, но въпреки това има навалица от мераклии. Ми, аз каква съм им да ги спирам - щом искат и даже се натискат да влизат вътре, знаейки какво ги чака, значи им харесва. Или пък кратката слава да ги показват по телевизията им е по-ценна от изтърпените лишения, унижения и тъпкане. Че и рискове за здравето.

# 1 911
  • софия
Единствено може да се играе по тънката струна " уронване престижа на формата" . За мен е кауза пердута.  Всичко е въпрос на пари. Те продават правата, форматът е печеливш тук. Пито-платено.
 Надеждата ми е турците, които влизат тук сега с префасониран сървайвър да вдигнат малко летвата и Тупарев и ко просто да нямат шанс да продължават по този начин. Защото в момента те конкуренция нямат и си правят каквото си искат.

# 1 912
Черна станция за мен е права.
Всеки много добре знае репутацията на предаването и къде се записва за участие.
Когато има толкова много желаещи да бъдат направени на маймуни е нормално да ги правят на маймуни. Просто е. Играчите извличат ползи от участието си също, независимо какво е отношението на Продукцията към тях.

Иначе да - надеждата е в турския продуцент на Сървайвър да вдигне летвата и нивото на спортно-състезателните реалитита тип "сила и чест" в България.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 18:18 от Bengun

# 1 913
То е ясно, че е "кауза пердута". Просто не мога да стоя и да гледам тези гаври с добри, млади хора.
Гого например въобще не е знаел къде отива. Мислел, че е нещо като спортно състезание. Каза го в един лайф.

# 1 914
То е ясно, че е "кауза пердута". Просто не мога да стоя и да гледам тези гаври с добри, млади хора.
Гого например въобще не е знаел къде отива. Мислел, че е нещо като спортно състезание. Каза го в един лайф.
Аз когато пътувам в непозната страна винаги търся информация предварително. Какво мога да видя, къде мога да отида от мястото на което ще съм отседнал и т.н.
При Гого остава за негова сметка, че не е знаел къде попада. Отделно ми се вижда невероятно да се запишеш за участие в предаване, без да знаеш за какво става дума.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 18:14 от Bengun

# 1 915
  • софия
Абсолютно съм съгласна с теб. Но те сами се закопават. Не участниците, а продукцията. В стремежът си да направят печеливш този продукт сега и на момента на всяка цена не се замислят в дългосрочен план, според мен. Което ми е странно, защото не са от вчера на пазара. Но явно така си действат. Купуват формат, изстискват го по всеки възможен начин и го захвърлят. ББ, ВБ, Ергенът,  ИВ. Изобщо не им дреме. Та сега, след тази излагация според мен ще има наплив по кастингите,  но не и от мислещи хора. Което още повече ще свали нивото на предаването и така по спиралата надолу до следващ формат.

# 1 916
Генчо и Гошо изтърваха момента за развързване на кесиите.
Мани може и да е говорила с мъжете, но не се даде и каза. И там момента беше вчера. Отиде.
Гого е време да си ходи. Много го харесам, но го омаскариха.

# 1 917
2) Причината:
Токов удар!
И материалите от двете битки са изгубени
Това е повече от СКАНДАЛНО - говорим за професионалисти...не мога да повярвам как може да се допусне да бъдат изгубени кадри от ДВЕ игри.
Вече ще правят резервно копие на заснетия материал Simple Smile Този урок винаги се учи по този начин.
Иначе професионалисти, професионалисти .. колко да са професионалисти, като отвсякъде лъха на аматьорщина Simple Smile

Аматьорщината е от алчност. От всичко се икономисва, а най-вече от професионалисти - надеждни и умни хора. Това го повтарям от години.
Единствено при избора на участници нивото е добро, защото там нищо повече не плащаш, има голям избор и добрият избор струва също толкова евтино колкото лошият избор.

# 1 918
Аз лично не съдя водещите за поведението им, защото на тях им се диктува как да се държат и какво точно да кажат. Актьори в роля. За това им се плаща и ако им кажат ще пеят Кукавицаааа  в дует преди всеки епизод

# 1 919
Фифо на стори казва, че Гого е поискал да бъде номиниран и му е казал - " Номинирай ме" така че фенките на Гого може да се успокоят.😂😂

Общи условия

Активация на акаунт