💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 996
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 890
  • софия
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.
Гого снощи показа точно, каквото са му казали да покаже. Вие падате, сега трябва да го изиграете, гледайте да не си давате много зор. Даже на знам как изобщо на някой му хрумва да коментира точно тази пародия за да оценява играта на някой в целия сезон.
 Жорката беше прекрасен!

Жорката прекрасен, обаче Гого няма да го коментираме??!! Преиграна или не тази битка, видя се и двамата как играха. А след прекрасното плуване на Жоро, мога да кажа само респект. А Гого ако е играл вяло, щот битката се била преиграла и не му се искало да се хаби....еми ще го коментираме как е играл, а колко е красив... слабо ме интересува.
Всъщност казах съвсем друго. Че на база на точно тази игра, която е била преиграна няма как да съдим Гого как се справя с битките. А пост над вашия се обяснява на дълго и на широко какво точно се е случило в оригиналната битка.

# 1 891
Да, източника на Мери е бил верния не моя. Номинационната битка е ден след финала. Но така е и с капитанската, не знам защо тръгна дума тук, че е от ден преди финала...
Снощи бях подведен умишлено от един мой източник, който повече няма да слушам. Но днес мога да ви споделя някои неща от тайника, но само толкоз, повече не може... И аз не знам повече, а и не искам да знам.
Източникът е 100% сигурен

Така:
1) Капитанската и Номинационната битка са преиграни ден след финала! Играчите са били шокирани, че трябва да играят отново, едвам са ги събрали и навили...
бтв: Финалът е бил на 13.08, проверих изрично в сайта на Нова. Значи тези две битки, които гледахме от епизодите във вторник и сряда са от 14.08
............
Относно капитанската битка момичето в темата за спойлерите се кълнеше, че е била на 14.08. Просто ние тогава си мислехме, че финалът е бил на 15.08. и че се е преигравало ден преди финала.

# 1 892
  • София
Ахаа, окс.

# 1 893
  • София
А ясно ли кой печели сезона? Къде мога да видя спойлер за победителя? Защото няма да си причинявам епизод повече. Joy Ако може и на лично да ми напишете, за да не разваляме изненадата на останалите във форума.

# 1 894
Ей на, кого да покаже в добра светлина продукцията? Гого, момчето, което никой не познаваШЕ преди началото на формата, или Джаферович, която е известна отдавна на аудиторията? Преди Гого беше Лефтера, още по-преди Чакалов, а най-преди Фифо. Сценарият си върви, зрителите “лапат“, и те така. Затова има и такива, които не харесват и Фифо, и Лефтеров, и Чакалов....

Има, разбира се, но не затова Wink  Някои не харесват един или двама от изброените, защото харесват другиет или другия. Но не знам да има някой, който да не харесва тримата, понеже харесва Джафката. Тя е универсално нехаресвана, даже повече и от Слипа и Виктория.

П.П. И Ралица е много мразена, ама не я споменах, че е водеща, а не играч.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:43 от Черна станция

# 1 895
  • София
А ясно ли кой печели сезона? Къде мога да видя спойлер за победителя? Защото няма да си причинявам епизод повече. Joy Ако може и на лично да ми напишете, за да не разваляме изненадата на останалите във форума.
Анатема! Grinning Тези въпроси са строго забранени тук. Отиди в съседната тема.

# 1 896
Ами все пак зрителите имаме собствени сетива и, както и да го мажат и цапат по сценарий, разбираме малко от малко. Не може да се налага така на зрителя кого да харесва и, ако обича, да не харесва другиго. То ще се види сигурно и по рейтинга. Децата още миналата седмица казаха, че стана много тъпо - спряха да го гледат вече. Едно предаване следяхме, пък то стана "Игри на наглостта и простотията". Ми за кво ни е, в днешно време кой изобщо гледа телевизия?!
Сбогувам се и аз, а Гого няма нужда да бъде защитаван, надявам се да е удовлетворен от това на колко много хора е запалил искрата и дано да се чувства добре обратно в Родината! Simple Smile

# 1 897
  • София
Факт, че от снощи Ралица-водещата ми е топ в анти-класацията на всички, които са се мяркали в ИВ и не само този сезон. Постижение си е, че успя безпроблемно да избута и Джаф-Джаф, и Алеко, и Викито от първото място с отвратителния си унизителен тон, назидателност, гримаси и ехидност. И то си й идва отвътре бе, личи си, надскача сценария многократно с личното си отношение. Колкото е красива, толкова и противна.

# 1 898
Да, източника на Мери е бил верния не моя. Номинационната битка е ден след финала. Но така е и с капитанската, не знам защо тръгна дума тук, че е от ден преди финала...
Снощи бях подведен умишлено от един мой източник, който повече няма да слушам. Но днес мога да ви споделя някои неща от тайника, но само толкоз, повече не може... И аз не знам повече, а и не искам да знам.
Източникът е 100% сигурен

Така:
1) Капитанската и Номинационната битка са преиграни ден след финала! Играчите са били шокирани, че трябва да играят отново, едвам са ги събрали и навили...
бтв: Финалът е бил на 13.08, проверих изрично в сайта на Нова. Значи тези две битки, които гледахме от епизодите във вторник и сряда са от 14.08

2) Причината:
Токов удар!
И материалите от двете битки са изгубени

3) Не са променяни победителите

4) Мирела е била много близо до това да победи Алекса, не това което видяхме в епизода.

5) Не са променяни постовете на стартиралите в номинационната битка. Едно към едно е било.

6) Гого е победил Георги при разплитането на въжето

7) Вики и Алекса са наредили много бързо пъзела. Лефтеров и Гого не са имали реален шанс. Вики била много добра в този пъзел.

Толкоз.

Фръц! Smirk

# 1 899
  • София
Красима (сезон 3) за този сезон...

# 1 900
Не мога да се отърва днес от мисълта, че  е 10 ноември и продуцентите снощи като за урок ни показаха как можеше и очевидно все още могат да се мачкат хората през инструмента на властта. В случая дадени в гласа и физиономиите на Ралица. Много зловеща демонстрация на "на мен ли ще вярваш или на очите си". Да разпънем на кръст "лошите момчета"- миналата седмица Георги заради Фейгин, тази седмица Лефтеров и Гого. И пусто те нали не са научени с топките на масата мигат на парцали, а ако решат да се защитят, както Гого направи, ги донавират в стената с въпроси като към седем годишен и репликите "не те чувам". Голяма простащина. Каквото и да става възрастните хора си дължим уважение един другиму. Гледам достатъчно шоу програми от Изтока- там е забавление, флирт, култ към красотата. При нас долни страсти и слипове. Това набиване на простотии през екрана трябва да спре. Може да са частни предприемачи, но парите са наши, на потребителите, които плащат за реклами. Толкова ми харесва как се стараят на арената, колко хъс и страст показват участниците, но това облечено в дребни страсти е отвратително.

# 1 901
2) Причината:
Токов удар!

Това е повече от СКАНДАЛНО - говорим за професионалисти...не мога да повярвам как може да се допусне да бъдат изгубени кадри от ДВЕ игри.
Хайде да речем техниката изневерява, НО поне да бяха презаписали по-качествено и внимателно кадрите - то не са зумнати кадри, не са неточности (Мирела очевидно стреляше пред ограничаващата греда) итн. А и няма как да очакваш играчите ти да са актьори и да изиграят всичко автентично...

Гафът е повече от огромен, но не е първи този сезон...жалко, че няма конкуренция и затова получаваме много по-некачествен прдукт, отколкото би трябвало

# 1 902
2) Причината:
Токов удар!
Това е повече от СКАНДАЛНО - говорим за професионалисти...не мога да повярвам как може да се допусне да бъдат изгубени кадри от ДВЕ игри.
Вече ще правят резервно копие на заснетия материал Simple Smile Този урок винаги се учи по този начин.
Иначе професионалисти, професионалисти .. колко да са професионалисти, като отвсякъде лъха на аматьорщина Simple Smile

# 1 903
Скрит текст:

Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.
Гого снощи показа точно, каквото са му казали да покаже. Вие падате, сега трябва да го изиграете, гледайте да не си давате много зор. Даже на знам как изобщо на някой му хрумва да коментира точно тази пародия за да оценява играта на някой в целия сезон.
 Жорката беше прекрасен!

Жорката прекрасен, обаче Гого няма да го коментираме??!! Преиграна или не тази битка, видя се и двамата как играха. А след прекрасното плуване на Жоро, мога да кажа само респект. А Гого ако е играл вяло, щот битката се била преиграла и не му се искало да се хаби....еми ще го коментираме как е играл, а колко е красив... слабо ме интересува.
Всъщност казах съвсем друго. Че на база на точно тази игра, която е била преиграна няма как да съдим Гого как се справя с битките. А пост над вашия се обяснява на дълго и на широко какво точно се е случило в оригиналната битка.

СлаБе не се хаби. Няма смисъл. Това е част от онлаин каста на ТЪпарев.

# 1 904
Значи на оригиналната битка, Гого е победил Георги на лабиринта. На преиграването си личеше, че на Гого не му се играе чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт