💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 867
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 1 875
  • София
Няма да спра да се учудвам на Джаферович и уникалната й способност да извърта нещата в своя полза и да изкарва другите виновни ever! Ей това умение ми бяга на мен и сигурно затова не я разбирам жената Laughing
Пред нея сто пъти бих предпочела Виктория с безпардонното й държание и ако трябва да избирам между двете, винаги ще стискам палци за втората. За другите жени, които в момента са там, даже не ми се говори.
Забравих да напиша за номинацията на Гого от срана на Филип - според мен е предварително договорено. Гого няма нищо против и дори като че иска да отиде на индивидулна игра, дано да му е ден и да се справи.

# 1 876
  • Другата България
Още малко смях, че довечера сигурно пак ще е трагично, аз няма да гледам в реално време, не знам дали и после изобщо ще гледам на запис.

# 1 877
Аз не знам Ралица още какво прави в предаването.
Може и да дразнеше Мирела с лиготията си,ама е много по-добре подготвена физически от нея и на повечето постове в битките се справяше супер.
Ралица я бива за носене,бутане, подпиране,чисто като сила е мощна,ама общо взето с това се приключва.
Когато си тръгна Михаела пак се запитах : " Ами Ралица кога, бре,кога?"
Може и да е мила и добра,ама тотално й сложих Х-икса, когато реши да се прави на неразбрана(да се чете "тъпа") и намаскари уж най-близката си приятелка,за да се прилепи пак към Женя (в този формат половината участници имат Стокхолмски синдром,честно).
Ако не я даваха в кадър, изобщо нямаше да се сетя за нея,много безлична,без мнение, наляга си парцалите и го играе швейцарска Хайди с тези инфантилни плитки, пълна шушумига.

# 1 878
Всичко е казано. Абсолютно правилно е решението ми да не гледам епизода вчера пряко.
Аз само ще кажа, че с нетърпение чакам играта довечера, защото за мен е една от най-добрите игри в предаването. Очаквам оспорвани битки и победа на Жълтите.

Гого му беше време да отиде на арената в елиминация. Не приемам думите му, че Мани е най-слабата жена в племето. Мани беше най-силната жена преди да разбере за саботажа ... след като разбра за него оттогава Мани е най-слабата. Самия саботаж също се оправда, поне що се отнася до развитието на играта на Мани. Все още е в играта, три седмици след него.

Ралица и държанието и на съвета към играчите - дъно.
В мен остана усещането, че и доставя и удоволствие ролята, която играе.

В анкетата
- Мирела сама си е виновна
- Ските на Гого ги намаза Жени, но с помощ от цялото племе - защото я направиха капитан отново.
- За играта на Фифо номинацията на Гого е правилен ход - ако се върне - добре, ако не се върне още по-добре - един много сериозен съперник, от когото е губил няколко пъти по-малко.
- Залагам за победа на Жълтите, Червените на съвет, Генчо на арената.

В дуела между Генчо и Гого съм 1000% за Генчо.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:00 от Bengun

# 1 879
  • София
За тези, които нямат инстаграм или време ще преразкажа думите на Филип за случилото се снощи.
Бе видно колкото е издразнен, но разбираемо бе обран в думите си... Но похвали аудиторията, че е застанала на негова страна (и на мъжете в племето като цяло), явно не е имало много хейт от масовата публика, която знаем понякога много лесно се манипулира...

Та:

1) Нелепо е Алекса да ги нарича мишки и страхливци. Доста високомерно му отговори, както и трябва да бъде! Все пак два пъти го бие на терен (първия път не бе бой а направо унижение), а Алекса го би на играта на Мани 1.0

2) Гого сам е пожелал пред племето да бъде номиниран, а после и пред него. Фифо на няколко пъти го е питал, ''Сигурен ли си'' и т.н. Гого бил категоричен и уверен. Думите които Филил е казал на съвета, наистина ги е мислел така.
бтв: С неговия си рационален, трезв и директен начин е пожелал на Гого да се върне с грошове. Какво повече да каже...

3) Нелепо (това е най-тежката дума, която си позволи да употреби) е продукцията да ги изкарва мишки, 'Вие всички (визира нас феновете) виждате, че това не е така'
Първо, четиримата (Жени, Мирела, Митко и той) са се разбрали помежду си да не изпускат капитанството, за да имат 2 гласа и да се пазят. Т.е. те трябвало да се редуват да са капитани. Така са се разбрали, да се изредуват и всеки да вземе нещо за себе си ако има този шанс. Първи е бил Филип. След това е трябвало да бъде Лефтеров, но той се разболява тежко и няма как. И са се разбрали Мирела и Жени да се разберат помежду си, все тая е за него. Той самия вече не е искал да капитанства, защото си има достатъчно грошове плюс личен имунитет и иска просто да пази сили за предстоящите битки. Мирела имала лошо предчувствие и се дърпала и Жени казала, че ще е тя. И избрали Джаферович. Но после и тя се разболява. И тя тежко, било е видно, че е много зле. И тогава по естествен начин е трябвало да е Мирела. Самата Мирела също е казала, че иска да отиде и да се пробва.
-
п.п. Т.е. извън всичко друго, Ралица, Мани и Гого не са имали никакъв шанс, обаче от продукцията сложиха в кюпа и Гого, че е мишок. Чудничко...

4) Наистина не са предполагали, че Алекса е капитан, всички са били убедени, че е Виктория.
Ако са знаели, че Алекса е бил капитан, то или Филип или Лефтеров са щели да отидат със сигурност.

5) Всички са го минали този вирус в резиденцията! Той също се е разболял, но го е изкарал много по-леко и за това не е излъчено.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:06 от Diavolo

# 1 880
  • София
Дааа, така излезе, че Мани оправда саботажа си и за нея си постъпи правилно. Позадържа се при жълтите, може и още да си постои, добре се стекоха нещата за нея.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:06 от Grace

# 1 881
За Еми. И не само. Като допълнение на предходния ми пост.

Ей на, кого да покаже в добра светлина продукцията? Гого, момчето, което никой не познаваШЕ преди началото на формата, или Джаферович, която е известна отдавна на аудиторията? Преди Гого беше Лефтера, още по-преди Чакалов, а най-преди Фифо. Сценарият си върви, зрителите “лапат“, и те така. Затова има и такива, които не харесват и Фифо, и Лефтеров, и Чакалов....
Точно тук Гого осъзна че мача е свирен и че играта е за едни. Осъзна пародията в която се е набутал и че всичко е без смисъл. Пролича му. И за това на преиграната битка не беше той. Играеше защото трябва да се преиграе. Ей така да мине и замине.

Физиономиите им казват всичко - и на Джаф, и на Гого, и на останалите.

# 1 882
  • Другата България
Да, доста добър колаж, казва много за всички.

Точно това са отговорите на Фифо, и звучат логично, за който иска да “чуе“, разбира се.
Но от цялата логика ще е прецакан най-“нелогичния“ там - Гого. Момчето, което просто е отишло да играе, да вдига рейтинга на Тупарев дъното, едно добро и наивно момче, което може и да не спечели чек, но пък със сигурност ще спечели много повече - любовта на зрителите. На голяма част от тях. Включително и моята. Heart

# 1 883
  • София
За мен продукцията пази някои играчи и директно си им казва как да действат, за да си запазят мястото в играта.
За мен Джаферович знаеше кой е капитан, знаеше, че са елиминации, знаеше за Алекса и хайде.. болна. А ако Джаферович бе останала капитан, то сигурно щяхме да гледаме само пъзели, които тя ще знае сигурно и предварително. Нямам вече никакво доверие на този формат, дъно.

А Мирела какво очакваше от Лефтеров? То момчето добре си го каза, че  дори не ѝ е и на второ място по близост в племето. А в началото как си я пазеше, но Мирела си проигра шансовете. Загуби доверието на Лефтеров заради шайка интриганти. Сега участниците са групичка просто да си помпат увереността и популярността в инстаграм, а сигурно не могат да се дишат. Joy

# 1 884
По въпроса защо Евгения не е била на пъзела имам мое виждане. Пропусна капитанската си битка, защото беше болна. Болеста не се оправя за един ден, но номинационната е в същия ден и тя е на терен с останалите. Както сам Гого каза предния ден, ще трябва да покриват Евгения защото е болна /във връзка с това, че и Мирела не е добре и ще трябва да покриват двама/. Т.е. тя е на терен, но не е активна като друг път. Може да са били по-бавни и слаби на трасето при оригиналната игра. Затова и не е била на пъзела, защото не се е чувствала добре. При преиграването така трябваше да го играят, кой както си е бил на поста, но и да не вдигат темпото, за да са втори, както е завършила оригиналната игра.

За довечера ако паднат жълтите, номинирана ще е Мани със сигурност. Но ако паднат червените Генчо и Георги ще са големите глупаци, ако не си купят общо 4 гласа /т.е. всеки от тях да похарчи по 100 гроша/ и да пратят Мира или Зорница на елиминации. Не ми се вярва Алекса да си похарчи грошовете за друг освен за себе си и евентуално Виктория, като ако се стигне до там, той може да извади и секирата. А и зависи и Ралица в какъв ред ще ги пита за грошовете. Ако той е последен може и да развали плановете на Георги и Генчо като купи един едничък глас и с тоя жест жените в племето ще го обявят за всемогъщия бог Алекса - бога защитник на жените.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:18 от pepi_r

# 1 885
Скрит текст:
Цитат
Ама ако червените паднат днес, как номинирани ще са Генчо или Георги?! Забравихте ли "мъжките" приказки на Алексата в понеделник, че ако паднат на номинационна битка, той ще е номиниран? 🤪 Или май очкаваме, че ще се скрие под полите на жените си с аргумента аз исках, ама те не ми дават. 🤣 Нали е "лидер", ще тропне по масата и ще ходи той... 🙄
Той непрекъснато тропа с топки по масата и това е проблема всъщност 🤣. Жените все повече се влюбват в него и атрибутите му и не искат за нищо на света да се лишат от тях 🤣. Това е положението 🤣. Ако Георги и Генчо бяха показали на тезгяха какво предлагат 🤣 можеше и те да се спасят 🤣.  
Той тропа по масата, ама не е с топки, дори не и с топченца. Махленските му разправии на друг пол се приписват. А с жените на жена си е толкова близък, защото са си първи приятелки. Георги и Генчо никога не са искали да "се спасяват". Те топки да ходят на елиминация имат. А Алексата има ли? Да я видим, ако Непобедими паднат днес, дали ще сложи нещо на масата, за да изпълни "мъжката" си дума. Ако има някакви липси (каквито предполагам, че има), да вземе назаем топки от Генчо и Георги, че да не се окаже: много ми се иска, ама не ми стиска.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 18:00 от Bilyana14.

# 1 886
  • софия
Начи, девойки, гледайте сега какво се казва подмазване към шефовете на темата. Гледайте и се учете.🤣
 Бенгън, едно към едно са и моите отговори по анкетата. Този път сме на един акъл.
 Дяволче, мерси за отговорите на Фифо. Чак сама си се издигнах в очите  колко съм била прозорлива снощи, защото точно това си мислих, че е станало.
 А, а, а? Зори и Мира на малкия пръст на левия крак не могат да ми стъпят.😃

# 1 887
  • София
Да, източника на Мери е бил верния не моя. Номинационната битка е ден след финала. Но така е и с капитанската, не знам защо тръгна дума тук, че е от ден преди финала...
Снощи бях подведен умишлено от един мой източник, който повече няма да слушам. Но днес мога да ви споделя някои неща от тайника, но само толкоз, повече не може... И аз не знам повече, а и не искам да знам.
Източникът е 100% сигурен

Така:
1) Капитанската и Номинационната битка са преиграни ден след финала! Играчите са били шокирани, че трябва да играят отново, едвам са ги събрали и навили...
бтв: Финалът е бил на 13.08, проверих изрично в сайта на Нова. Значи тези две битки, които гледахме от епизодите във вторник и сряда са от 14.08

2) Причината:
Токов удар!
И материалите от двете битки са изгубени

3) Не са променяни победителите

4) Мирела е била много близо до това да победи Алекса, не това което видяхме в епизода.

5) Не са променяни постовете на стартиралите в номинационната битка. Едно към едно е било.

6) Гого е победил Георги при разплитането на въжето

7) Вики и Алекса са наредили много бързо пъзела. Лефтеров и Гого не са имали реален шанс. Вики била много добра в този пъзел.

Толкоз.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 16:30 от Diavolo

# 1 888
Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна. Пъргавина и гъвкавост, Георги направо го отвя. Георги и Фифо на финал най заслужават. Ще видим страхотна битка между тях, ако са на финал, а Гого е направо смешен между тях. Все по противен ми става Гого, а в началото го харесвах. Вчера на арената ясно се видя, че не е толкова добър, колкото всички го превъзнасяхме.
Гого снощи показа точно, каквото са му казали да покаже. Вие падате, сега трябва да го изиграете, гледайте да не си давате много зор. Даже на знам как изобщо на някой му хрумва да коментира точно тази пародия за да оценява играта на някой в целия сезон.
 Жорката беше прекрасен!

Жорката прекрасен, обаче Гого няма да го коментираме??!! Преиграна или не тази битка, видя се и двамата как играха. А след прекрасното плуване на Жоро, мога да кажа само респект. А Гого ако е играл вяло, щот битката се била преиграла и не му се искало да се хаби....еми ще го коментираме как е играл, а колко е красив... слабо ме интересува.

# 1 889
Току що си причиних зора да изгледам записа на снощния епизод, и без да ви чета, бързам да споделя отвращението си от продукцията, която суфлира в ухото на и без това отвратителната мазна водеща, и се получава нещо отвратително за гледане.ТО бива ,то може, ама чак пък толкова фалш... Мазната Ралица пита кой е ходил на елиминационна битка-ръка вдигат Мани и Фифо. Пита кой е ходил на елиминационна капитанска-ръка вдига  Ралица. И разбира се, водещата заключва - ето ,само Гого и Лефтеров не са ходили ни веднъж никъде, а се скатаха да спасят Мирелка кухавелка. Мазното гуси отзад никой не го споменава, то е все болно нали, много е точно и достойно добиче. Затова ще го добутаме до финала.
Много долна история стана вече. Направо ми опротивя иначе стартиралия прекрасно сезон.

Общи условия

Активация на акаунт