💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 340
  • софия
Дяволче, да илядиш. Имам си най-яката профилна евър. Ти си виновен, хахахах.
  А това с Фифо и намилащата над главата му Джафа е простоооо. Направо си е за корица. Нимоа!

# 2 341
  • София
Така, продължавам с гифчетата. 😈

Фифо и Георги - наслада за окото, като за последно! 🤩
Дори с това да се запомни сезона ще е нещо...
а.к.а. От преиграната битка, ден след финала...

Фифо с уникална техника (като бивш плувец да ви кажа, че Фифо има най-изчистената техника от мъжете, както и Зорница от жените), но Георги е просто много по-бърз/честотен! 😊

Фифо с най-якото излизане на понтона от всички участници в битката
УАУ! 🤗😎

Фифо с перфектното скачане от понтона! 😏

И сега на сцената последен излиза Георги а.к.а. Майкъл Фелпс на ИВ. 😊😎

1) Георги се хвърля през глава в морето, да си направи кефа за последно!
2) Подводната на Жорката
3 и 4) Георги пори морето със скоростта на акула!

Георги скача от понтона и уникалната подводна! 🤩😎

Георги и влизането му в морето - изцяло!
+
Георги и скачането му от понтона и втората подводна - изцяло!

😜😏🙄🤩🤩😎😎

# 2 342
Ето едно гифче от мен на Зори от миналата седмица.

Ако не се лъжа не сте го качвали

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 02:44 от mbivanov

# 2 343
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Георги,Георги...радост за окото. Revolving Hearts

Ех,Мани пак се измъкна на елиминации.
Нито Гого,нито Лефтеров искам да отпадат.

# 2 344
  • София
Жени, Валери и Генчо на участие на Папи Ханс:

Ралица отговаря на едни и същи въпроси, защото според мен част от зрителите не могат да съберат 2+2, защо все още играе с Жени - защото няма избор, защо не е говорила с Филип относно това да играят заедно - защото той вече в бил в коалиция с Жени. И така, rinse and repeat. Не е злопаметна и не таи лоши чувства към Мирела:

Скрит текст:
Ралица пак отговаря супер бодро на въпроси, явно бързо ѝ минава обидата с течение на епизодите.
Ваня (втори сезон) и Валери:

# 2 345
Моля оценете  Епизод 51  (10-ти ноември)
https://www.surveymonkey.com/r/BKVKVTR

Всеки може да си променя гласуването ако пожелае,
както и да види резултатите след изпращане на своите гласове (бутона "Done")
Обобщена статистика за седмицата ще има през уикенда.

Какво оценяваме:

# 2 346
  • Другата България
Като гледам долната снимка, и като се сетя как "горката" две седмици играе кьопава "за вас, за вас и само заради вас"..... и освен на смях, няма на  какво друго да ме избие. Добре, че е кьопава, та да има някакво оправдание за това, че домакиня с травми в коленете я отнесе няколко пъти. И откога два бинтовани пръста са оправдание за излишък от телесна маса, за 'кьопавост' да не говорим.....

# 2 347
Целия хейт навън срещу Жени продукцията го създаде. Даде и образ на мега успяла и известна, отношение като към галеница на продуцентите,  мазнене от водещите, провъзгласиха я по сценарий за водеща в племето.
Другите участници, всеки иска да стигне напред и си трае, наясно са, че бързо ще ги извадят с подходяща игра. Само един да предложи коалиция срещу самата Жени, не е достатъчно, ясно е, че ще си остане сам, ще го извъртят.

Гледах Мирела при Гала, Неделчо я посъветвал да се прикрепи към силен участник, ако иска да стигне напред и да не ходи на елиминации. Тя се хванала до Жени и това и помогнало.
Това ми прави впечатление, че уж хубав кастинг, пък тоя познава оня, чертали схеми, ситуации и вътре подготвени с репетиции.

Само Жорката е неуправляем да бъде прикоткан, глати глава и накрая бам, гласува си там нещо на момента

# 2 348
Здравейте!
За пръв път и аз да изрецитирам моите отговори от анкетата:
1 - все тая;
2 - да;
3 - не;
4 - Филип;
5 - Мани;
6 - 50/50(не подценявам никого,а и много зависи от битката);
7 - Лефтеров.
Ииии...това е моят рецитал(Почувствах се като ученичка,която е изпитвана от учителя си.😂Върнах се в ученическите години,които не бяха далеч,но за пореден път се радвам,че вече от години не съм ученичка 😂)

За епизода:не знам кое ме изкефи повече - дали че Непобедимите спечелиха,или че Мира победи Джафа,но повече клоня към второто!Джаферович е голяма злобарка.Донякъде я харесвам,защото има акъл,а аз харесвам интелигентни хора.Но злобата й ми идва в повече.Преди 1-2 години с Ваня участваха в шоуто на Цитиридис.Още там забелязах,че е арогантна,а мъжът й ми е направил добро впечатление,когато съм го гледала тук-там.Тая не знам как е с него,явно е заслепен от любов...Нямах голям интерес към интервюто,защото не ги следя и двамата,просто за няколко минути го зазяпах,,дори не го догледах,но тази още тогава ми се стори скрита лимонка,а тук се показа в целия си "блясък".И коментарът й за Зори беше отвратителен,но не и неочакван,това е Евгения все пак.Тази,която ще дава пример на децата си...Изкефи ме Зори,радва се искрено,а и беше права,когато каза и преди,и снощи,че на тъпите патета все друг им е виновен за загубите и все се присмиват на другите.А когато загубят,не търпят да се радват другите,елементарни хора.Много се изкефих,когато Георги победи Филип.Тоя Филип излезе с гръмкото "Аз,срещу когото и да се изправя от тях,ще го победя!",а в следващия момент се изкъпа в басейна!😂😂😂Когато много се хвалиш и си вярваш,накрая си падаш на мястото!Георги ме изненадва положително,единия ден бие уж единия фаворит,а другия ден бие уж другия фаворит,а не съм го чула да се похвали,не е високомерен като Филип и другия Георги.Браво на момчето,той също заслужава да спечели формата.А т.нар. нинджа се уплаши,че ще излиза срещу друг мъж,физиономията му смени 20 цвята.Решението да си купят имунитет Филип и Мани го подкрепям.Не харесвам Мани,но не е честно да я номинират всеки път,само защото идва от друго племе.Тя хубаво намекна,че въпреки че Евгения се изложи снощи,няма нея да номинират.Досега не си спомням веднъж някой да е номинирал Жени.Защо ли?!?А Гого се прикотка към мъжете,каза две мили неща на жените и него не го номинират,освен когато той уж не изяви желание.А и хубаво каза Ралица водещата,че Непобедими са по-сплотени и това се вижда и на арената,вярно е.Те и да се карат,нямат коалиции и разделения,нито шушукания.Обсъждат си всичко в лицето и на арената са топ.А тия не се надумваха,не се саботираха,тъпотия.Колкото и да не харесвам Мани,ми е жал,че все я нарочват,не е никак честно.Стискам палци за Митко довечера,не харесвам особено нито него,нито Гого,не са моят тип хора(харесвам скромни,не самоизтъкващи се хора),но Лефтерката ми е една идея по-симпатипен.Той не подценява противниците си,а Гого все се изтъква за най-добрия,но май не е много уверен в себе си.Мислеше,че ако излезе срещу Ралица,ще я бие 100%,защото е жена - голяма глупост.И после защо имало женско сдружение - ами то като са само сексисти там,как няма да има женски отбор.Довечера не се знае каква ще е битката.И двамата имат равен шанс.И Елица е по-силен играч от Ралица,пък Рали я победи.Така че не мисля,че трябва всички да точат ножа на Лефтеров.Успех и на двамата,пък по-добрият да победи!

# 2 349
  • Sofia
Не е спойлер, лично мнение е. Мисля, че тази вечер ще се сбогуваме с Лефтеров. От няколко дни ни подготвят за това. Изкараха го злодей, очерниха го подобаващо, а какво по-хубаво от това "злодеят" да си тръгне? Прави са, голям злодей, който не си мръдна пръста да опази Мирелка, същата тази - бившата, която не се посвени да прави джиджи биджи с Валерката в другата стая. Каква драма уважаеми зрители! 😀

# 2 350
  • SF
Добро утро! СлаБе, къде ми е кафето??

Страниците в темата растат, а на мене ентусиазмът ми е спаднал.
Вече споделях, че идва най-безинтересният етап за мене - обединяването на трите племена в едно и играта на коалиции изчезва. Има някава подкрепа. Мъжете скачат, че са мъже и искат да срещнат едикой-си силен войн на финала, но тайничко си мечтаят да им се падне момиченце в игра с варели.

Продукцията усети моя спаднал интерес. Твърде предвидимо стана с номинирането на Мани.
 И й продадоха имунитет за 100 гроша. Все едно, че е спечелила саби, огърлици и други аксесоари.
Но така стана интересно. Иначе наистина ни подсигуряват игра с изометрия, без особена интрига.

Искам играта с тичането и преследването на двете племена. Нали се сещате коя? Тази, на която Андрей спечели.

# 2 351
Напред  Мани!

# 2 352
  • София
Имунитет за Гената и Жорката защо нямаше? Супер насочена игра от Продукцията, за да се пази коалицията на Дон Жуан. Другата седмица Филип отпада на капитанската, после още един дуел между жълтите на елиминациите Grinning Какво да се гледа повече тая идиотщина. Поне битката довечера да е хубава.

Край на връзката Simple Smile

# 2 353
Добро утро! Влизам да пиша на 158 и изведнъж се озовавам назад във времето.Явно съм уцелила"санитарния🤣 час".
Както и предполагах казали сте всичко.
На ВИП-а им беше даден шанс, та даже два, но не се възползваха от тях.
И имам едно питане:Какво значи тая"соц.игра"???-ако това е да играеш мръсно като разчиташ да правиш схеми,интриги, мърсотии, саботажи и т.н и т.н.Радвам се ,че на някои хора им липсват умения в тази игра.
Все още имаме шанс като биологичен вид.

# 2 354
Прочее вчера се доредихме  да гледаме игра - нещо което се случва много рядко в "Игри на Волята".  Една от любимите ми игри е тази с баланса върху дървения цилиндър.
Мирка ме зарадва изключително много, а Джафата ме дразни все повече и повече.  Зори пак имаше изцепки, но това си е Зори.

Общи условия

Активация на акаунт