💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 325
Много хейт в последните страници към Жени. От доста време чета темите, респект към Дяволо, че ги организира по този невероятен начин, принципно нямах желание да пиша, любопитно ми беше да чета. И така, аз пък съм от тези, които харесват Жени. Това не е чисто спортно състезание, на всички ни е ясно. Играе си играта жената както си е решила, получава ѝ се дотук. Струва ми се, че всички се впрягат прекомерно емоциално. Правилата са такива. Има племе, трябва хем да играят заедно на битката, но и в същото време да гонят хора. Ами няма как да не се образуват коалиции на база изгода или симпатии/антипатии и тези коалиции да не се променят в течение на играта. Накрая трябва да остане един. Това е.
В утрешната битка не знам за кого ще стискам палци. Може би  за този, който ще догонва по време на играта Simple Smile В този случай отново съм явно една от малкото, които не харесват особено всеобщия любимец Гого. Добър е в доста игри, но просто дори и чисто визуално не ме впечатлява. Като майка на гимнастик гледам всекидневно мускули и доста по-ефектни изпълнения вече повече от 10 години.
Като победители във формата ще стискам палци за Фифо и Жорката. И двамата са достатъчно силни, а Жорко сме спечели с младежкото си безгрижие и непукизъм.
Предполагам, че никой няма нищо против коалициите, но лично аз не приемам такава злоба като Евгенината.
И Генчо правеше коалиции, даже не ги криеше и получи доста одобрение. Не му се получиха, де 🤣🤣🤣

# 2 326
Много хейт в последните страници към Жени. От доста време чета темите, респект към Дяволо, че ги организира по този невероятен начин, принципно нямах желание да пиша, любопитно ми беше да чета. И така, аз пък съм от тези, които харесват Жени. Това не е чисто спортно състезание, на всички ни е ясно. Играе си играта жената както си е решила, получава ѝ се дотук. Струва ми се, че всички се впрягат прекомерно емоциално. Правилата са такива. Има племе, трябва хем да играят заедно на битката, но и в същото време да гонят хора. Ами няма как да не се образуват коалиции на база изгода или симпатии/антипатии и тези коалиции да не се променят в течение на играта. Накрая трябва да остане един. Това е.

+100. Абсолютно съгласна. НО само ако продукцията не се намесваше да я подпира. В бокса, в тениса или даже шаха ако единият състезател се контузи по време на състезанието напуска борбата победен, а не му намират заместник.  Да не говорим за останалите съмнения, че много дълго ще стане.

# 2 327
Много ми е интересно в договорите има ли клауза, че са длъжни да преиграват състезания по искане на продуцентите??? И как ли е формулирано...

Да, има, длъжни са да преиграват битки, ако финалният резултат не се харесва на продуцентите. Не, че не знаете, но също така им вкарват думи в устите, не само с подвеждащи въпроси по време на синхроните, понякога директно им казват какво да кажат, каква емоция да излъчват и тем подобни. Ако някой не иска да го прави му се напомня по много хаплив начин, че е подписвал договор. И това напомняне не винаги е насаме, обикновено е пред племето/племената за да служи и за показно пред другите. Да свикват, че не може да си позволяват своеволия.

Защото ако не ме лъже паметта, нито Добата, нито Милен бяха ходили на елиминационни битки, пък спечелиха. Андрей също се включи в последния момент...

Не съм чела абсолютно всички мнения и не знам дали сте коментирали, но май Андрей беше номиниран и първата седмица. Не съм много сигурна, но май гласуваха за него, защото не бил отборен играч.

Скрит текст:
Коментар на Ваня (сезон 2.):
Скрит текст:

Ваня е моя любимка и съм склонна да ѝ простя, че сравянва това, което се случва в това риалити с феминизъм. Осъзнавам, че е модерно да не се знае дефиницията на феминизъм в наши дни, но това не е противоположното на "мачизъм", и няма общо спревъзходсто на един от двата пола, а с равенство и в този формат такова няма, да речем, че вчера мъжете на съвета нямаха равни права. Никой не трябва да пази никого - да, и съответно не трябва да обещава това преди влизането си в подобно предаване, но на хората ни е в природата да обещаваме, да се уговаряме и пр., да нарушаваме обещанията си и да се разочароваме. Лефтеров го обвиняват, че не е спазил уговорката си с Мирела - да я пази, а тя била спазила нейната част (склонна съм да се съглася с последното, защото единствената причина Жени да не се насочи към Лефтеров, е именно Мирела). Той от своя страна признава, че обещал да я пази, но в тази уговорка не влизало тя да се прехласва по друг мъж, и решил, че след като последното се случило, уговорката им отпада, но пък Мирела си е спазила уговорката, защото не намира връзка между едното и другото. И от там: разочарованието. А Ваня писала ли е подобен коментар за идентичния епизод след отпадането на Александра, в който тя имаше доста по-нелогично прощално съобщение към останалите и Георги, с когото бяха от две седмици?

Гого в снощния епизод, показа, че не толкова комплексен, както сам се изтъкна.
Никога не се е самоизтъквал.

La Vikinga, удоволствие е да чета мненията ти на тема феминизъм, винаги много интелигентно и точно написани.

# 2 328
  • София
Да, ама може да е иорния или нарочно оставена реплика.
Фаворита на сезона...
... който не е спечелил...
шах и мат и ШОК. 😎
Ами дано, но ако не е, не бих казала, че това е добър или дори очевиден монтаж, щеше да е "намигване", ако Мирела е кзала и си е мислила това, когато още са били в играта и понеже после наистина е победил, са го оставили, но ако е победил и Мирела го е казала, защото вече е било факт, а от продукцията са го оставили след собствената си некадърност, която е довела до презаснемане на битката, си е подигравателно.

mon day, благодаря много. За мен наистина е голям проблем, че продукцията, често "продава" случващото се във формата като феминизъм и по този начин насърчава писането на неинформирани мнения особено във Facebook, всъщност, самата продукция за много неща "възпитава" зрителите си и изобщо не я интересува какво генерира, важното е да се говори, а не какво.

# 2 329
Фифо щеше да отмъщава за Чакалов, а отмъщението се състоя в това да се коалира с Джаферович ...
Конфликта на Чакалов беше с Михаела, не с Джаферович.

# 2 330
  • Другата България
Пожелах ли ви приятно гледане? Blush Е, беше. Гого беше като Юлиян на тази игра - същата тактика, безапелационен. Страхотен. И много усмихнат, най-вече защото разбра най-сетне за какво става въпрос в тази игра. Опс, в този сериал. Мерникът му е на гърба, ако утре оцелее, другата седмица пак. Евгения не прощава, а той се опълчи. Позволи си да каже, че не е съгласен с нея. Това се наказва. Може да го спаси само Фифо, с грошове и герданче. Но надали. Не и на този етап.
За дружинната всичко сте казали. Аз нямам какво да добавя. Само слагам емотикон повръщащо човече точно като нейната реакция на съвета. Иначе добра стратегически игра.

# 2 331
Техническите проблеми, които са наложили презаснемане, да не се казват Димо. Днес ми приличаше на почерпен 🤣🤣🤣🤣🤣 Ако в технически проблемния ден е приказвал глупости или му е личало някакво веселие или издънки, това би обяснило запазените  синхрони 🤔😎😮

# 2 332
Чакайте да предположа: ако Алекса се беше покрил от номинация зад кесийка с грошове, щеше да е триж анатемосан за най-долен мишок, ама щото нали иде реч за свети Фильо Безстрашний, вече това е умно изиграване на картите и велика стратегическа мисъл. Буахахаха Simple Smile)) Както се казва, висш пилотаж на обективността.

# 2 333
  • София
Пореден 1234 неуспешен, даже нелеп опит да си оригинален.
Специално пък на един виден Сървайвър фен това никога не можеш да го пробуташ.
И да, тези грошове са за да се харчат, а не да се прибереш с тях вкъщи или по-точно чужд играч да ти ги харчи.

# 2 334
  • софия
На мен пак ми се отвори третото око и от сега знам как ще започне сезон 5.
  Изсипват трите племена на плажа. Едното племе ще е от 5 до 7 годишни. В резиденцията ще ги посрещне Джафа, като 8 член на племето, пожизнено. Ралица и тя с нея, защото година след формата още не е намерила правилния изход от резиденцията към Кюстендил. Джафа почти ще е излекувала пръстите, ще си е татуирала "капитан" на челото да не объркат случайно подрастващите кой е шефът. Хем ще  възпитава бъдещето на България в достойнство и безстрашност, хем Ваня ще дъхне малко, завалията.

# 2 335
Готин съвет, малко ми беше сървайвърско. Харесва ми, че не е номиниран този, когото очаквахме. Нека да ползват грошове, саби, томахавки, имунитети. То си доскучава да знаеш всеки път какво ще се случи.

# 2 336
Ето и мойте 5 стотинки от епизода:

Ако реша да участвам ще си сменя името на Мани (нищо че съм мъж, но в днешно време можеш и също е модерно
 SmileyTrollface), с това име ти предлагат за 100 гроша 2 седмици инмунитет в началото на предаването или инмунитет седмица преди финала.

Тук беше ясно че ако я нямаше Мани на филип нямаше и за 280 гроша да му дадат инмунитет.
Ще видим другата седмица колко ще струва инмунитета.

Джаферович освен летния вирус май е хванала и вируса Алекса, като хване капитансвото не го пуска.

# 2 337
  • софия
И като го е хванала, така другата седмица да падне на капитанска и да я пленят червените. Малииииий, хем жълтите ще излязат малко от пълното лунно затъмнение, хем Зори ще и подейства, кат летния вирус за отрицателно време. Направо и виждам физиономията на пълна погнуса сред плебса в стопанството. Ще и окапе хайлайтера, кат лански сняг. Ееех, мечтииии.

# 2 338
За пореден път едвам ви прочитам Blush

Тааааааа, топ съвет, много се смях, особено с Джаферович, която тропаше нацупено с краче против мъжката коалиция Joy
Лефтеров в днешния епизод най-после се събуди! Да е жива и здрава Мирела, че го разтърси с глупостите, които изпляска вчера.
Добро решение на Фифо и Мани да ползват грошове. Те са, за да се харчат.
И да си призная, ужасно исках Мани отново да извърти някой плот туист и да гласува за Ралица. Просто ви казвам, чаках да минат рекламите и да я обявя за стратега на сезона Joy
Да ама не. Междудругото, според мен тук грешката е на Гого. И ако утре той падне, ще е защото той сбърка с Мани.
Какво имам предвид? Видяхме Мани как обработва Ралица с феминистки приказки, за мен това беше нарочно, тя търси хора, на които да влияе. С Евгения е трудно, с Ралица е елементарно. Ако Мани беше гласувала за Ралица, тя няма никаква гаранция, че това щеше да се оцени от мъжете и на следващия съвет да я пазят като една от тях (пазят вече е мръсна дума май, но мисля, че ме разбирате). Ако Гого не беше позволил на емоциите, егото и чувствата да го завладеят и беше държал Мани близо до себе си, вярвам, че тя щеше да гласува с мъжете.
Но той просто не е от участниците - стратези, това е. Не е неговото нещо това.
Който и да победи, мисля, че утре ще е една от добрите битки за сезона.

# 2 339
  • София
Идвам с една камара обещани гифчета, че и повече... 😊

Фифо пуфти! 😃😎

Гого мустака! 😃😎

Ралица Паскалева ~ Продукцията напада Гого нинджата

Ралица:
''Да, и аз сега не те чух!
Защо не тропна по масата и не каза, Аз съм!''
-
Гого:
''Нямам отговор!''
-
бтв: Хахаха точно така. Какъв отговор да имаш на такава безподобна наглост!

Реакциите са един път! 😈

Ралица Паскалева ~ Продукцията отново дава уклон и напада Гого и жълтите мъже като цяло, че са се покрили от елиминационен дуел!

Гого се опълчва на наглата Ралица:
''Аз не го виждам така! Никой не е знаел, че капитанската битка ще бъде директна елиминация''

Реакциите пак са един път...

Общи условия

Активация на акаунт