💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 050
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 310
После имаше нови хора от други племена.
И Ралица спокойно можеше да си играе с момчетата.

# 2 311
Хора, стига с това, че никой не номинира Жени заради връзките й с продукцията. Забравете ги тия неща 🤣
Просто всички се страхуват от нея, ама истински, първичен страх от най-чист вид 🤣.
Тя е като Хълк - дънер я затисна, оцеля 🤣 (дори се върна да подпира платформата с рамо, а с другата ръка редеше пъзел 🤣), вирус я покоси, повърна два пъти и се върна в играта 🤣, изгуби Валерката и Мирелката и веднага пренареди картите таро 🤣. Очертава се да е пожизнен капитан и да си гледа кефа докрая 🤣. Ще си развява разлепените пръсти пред другите 🤣, а те ще капят като пилци, докато тя пийва айрянче и хапва от испанския омлет на Гого 🤣.

Последна редакция: пт, 11 ное 2022, 00:00 от Aaliyah13

# 2 312
  • София
Пуснах новата анкета!

Не съм гледал целия епизод, само видях двубоите и отчасти племенния съвет, че ми беше любопитно как ще се развият нещата. И бързам да пусна анкетата за ваш личен кеф. Ще гледам по-късно през нощта или утре и ще пиша пак. 😊
Ето че масово не познахме и не за първи път този сезон, което е много добре, браво за промотата... Не е като сезон 3. Тогава на 90/95% познавахме, сега е 60 на 40, айде 70 на 30!
Казах ли ви, че Гого ще мачка на Колелото, слушайте Дяволчето, ей! Два пъти го казах, преди 1 месец и нещо и вчера отново за втори път 😈😎
Много ме е яд как Фифо нелепо загуби последния дуел с Георги, ама като цяло съм много доволен и от него, защото имах едно неприятно усещане, че ще се провали на колелото.  2-1 срещу Генчо и 1-2 срещу Георги си е ТОП. От Алекса очаквах повече, в смисъл надцених го! А, Гого - мастър клас!
Разочарован съм от жълтите жени. Провал тотален! Браво на Мирослава, брей това мамче бе! 🤗

Много хубав съвет! Значи имаме 100 гроша за имунитет, да се запише. Ами то Генчо и Георги са уредени бе, хехе! Мира и Зори да му мислят, хаха 😎
Фифо остава с 180 гроша, т.е. има за още един имунитет или за 3 допълнителни гласа. А има и скрития си идол. Ами той си е готов за финала, дано само не загуби нелепо по невнимание на някоя пипкава игра за баланс... Точно от това се опасявам, че в третата фаза е пълно с такива игри. Там многокомпонентни битки няма, а точно в тях е голямата сила на Фифо. Искам да поздравя Фифо и за съвета и след него. Страхотна стратегическа мисъл. Усети, че Мани ще пазарува с грошовете си, а не искаше да гърми амулета и реши и той да пазарува. Конфронтира се с Жени, но по интелигентен начин, провокира я, размениха спор на добро ниво, а тя за първи път срещна умел противник и разгърна и своята игра, където показа завидно самообладание и мисъл. Абе поздравления и за двамата. Беше наслада да се гледа съвета и след него диалозите. А и добре, че нямаше скандали и имаше добро настроение като цяло. А гледам Фифо ще има разговор и с Ралица и то въпреки, че има имунитет и грошове. Така трябва! Построй си къщичката, а тези екстри е най-добре изобщо да не ти трябват по принцип...

Много добър епизод (само от това което видях, преди битката нищо не съм гледал), въпреки че любимото ми племе загуби. Много ме е яд, че Гого ще играе с Лефтеров на когото симпатизирам много, но в случая съм си за Нинджата, няма начин! И очаквам именно Гого да победи в красив и оспорван дуел. 🙂

# 2 313
Джаферович е изтъкана от агресия и лошотия. Тя не просто може да хапе с думи, тя може да е и физически агресивна. Забелязала съм, че възпитаните хора се стъписват пред такова поведение. И тя с пълна мяра се възползва от това стъписване. За наглостта й дори не ми се коментира. Две седмици играела „кьопава“ заради племето. О, Боже, разчувствах се от таз всеотдайност, та чак пуснах сълза. Каква благородна жена! Изпитвам отвращение.
Мани – хитрата сврака отново между капките. Намърда се под крилото на кака си с гласуването срещу Лефтеров и вероятно ще се наложи да гледам лукавата й усмивка до обединеното племе.
Ралица – така и не разбра какво се случва. Просто толкова си може.
Момчетата на безстрашните – възпитани млади хора. Пожелавам успех на всички тях.
И, разбира се, да не забравя – Алекса, слипът му и шоколадът са виновни за всичко.

Джаферович наистина е много агресивна, имаше публикации в пресата преди време, че се е била с друга жена пред децата си, защото и направила забележка.
Не може прикрива злобата си, това е по-силно от нея. Помня я още от Survivor, когато беше на 18 години със същия вече трайно оформен противен характер - заради нея номинираха Ники Мартинов а след това Яна Маринова, а при сливането на племената тя директно започна да играе срещу своите и се присъедини към противника.
На финала не гласува за Спас, с когото имаше забежка, само защото беше обърнал внимание на друго момиче, което я ядоса и  по този начин без да иска направи така, че да има равенство между Спас и Ники Мартинов и публиката един отдушно гласува за Ники Мартинов. Сигурно се е изяла от яд.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:51 от elninio

# 2 314
После имаше нови хора от други племена.
И Ралица спокойно можеше да си играе с момчетата.
По-скоро не.
В коалиция с момчетата винаги щеше да е на последна позиция и първа излетяла.
При Жените е предпоследна - Мани като член на сините е преди нея.

# 2 315
Върнах си да изгледам битката с кеф, че съветът ми отрови хубавите емоции. Гогич е много добър човек. Червените като се радваха на победата и той се усмихна с тях и им се израдва на емоциите, но бързо бе вкаменен от злобната физиономия на Джафера забила поглед в земята. Злоба излъчваше и Мани.
Мира, Вики, Георги, Зора и Гого днес бяха страхотни 😊😊😊😊😊

# 2 316
Фифо щеше да отмъщава за Чакалов, а отмъщението се състоя в това да се коалира с Джаферович ...

# 2 317
Брей редакторите на Продукцията пак са налазили темата с "обективните" си коментари... 🤣🤣🤣🤣

Моите 5 стотинки.
Пукнах се от смях с тоя съвет. Гого се хилеше много, защото според му стана вече известно след вчерашният, че всичко е нагласено. Все едно вчера е открил топлата вода и това не са "честните игри", които е очаквал. Фифо пак пруфтеше поради същата причина, поради която Гого се хилеше. Лефтероф и той покрай тях. Даже се споглеждаха тримата🤣🤣🤣 Все едно са го коментирали преди това и всичко им е ясно.
Никога не съм била за Червените до днес. Много се зарадвах, че биха. Обаче Гого беше топа на вечерта - 4 чисти и красиви победи. Гого побеждава Георги за 3-ти път в битка един срещу друг, защото вярвам на Дяволо, че на истинската вчерашна битка Гого го е бил на въжетата. И вече резултатът е 3:2 за Гого.
И за да съм обективна....Жорката не може да бие на баланс Гого, а Гого не може да бие на плуване Жорката. Единият е феноменален в Калистениката, а другият е шампион по плуване. И двамата са красота за гледане в техните спортове 💗
Жени е ударила дъното, Мани е късметлийка. Разбирам Гого и аз не харесвам предателите, като освен това той си я харесваше много. Въпреки всичко, което се е случило МИФ не спряха да го хвалят в лайфовете, което е показателно. Гого е риба, рибите веднъж предадени от близки, повече там не се връщат.
Фифо мога да го поздравя. Най-накрая живна с този ход да си купи имунитет.
Ралица, ах Ралица... Какво правиш още там!?

# 2 318
В коалиция с момчетата винаги щеше да е на последна позиция и първа излетяла.
При Жените е предпоследна - Мани като член на сините е преди нея.
На мен и в двата случая ми звучи зле.
Аз по-скоро си мисля, че когато Чакалов дойде с предложение тогава можеха да измислят нещо и тук не говоря само с мъжете.
След това Мани и Гого бяха чудесна възможност да се съберат с Михаела и Ралица и да вземат малко контрола над играта, като със сабите на Ралица да пратят един от другата 4ка на елиминация.

Просто на мен не ми харесва твърде голямата пасивност в играта на почти всички. Това прави пътя пред други твърде лесен, а има много потенциал при вкарани повече рискови играчи.

# 2 319
Много хейт в последните страници към Жени. От доста време чета темите, респект към Дяволо, че ги организира по този невероятен начин, принципно нямах желание да пиша, любопитно ми беше да чета. И така, аз пък съм от тези, които харесват Жени. Това не е чисто спортно състезание, на всички ни е ясно. Играе си играта жената както си е решила, получава ѝ се дотук. Струва ми се, че всички се впрягат прекомерно емоциално. Правилата са такива. Има племе, трябва хем да играят заедно на битката, но и в същото време да гонят хора. Ами няма как да не се образуват коалиции на база изгода или симпатии/антипатии и тези коалиции да не се променят в течение на играта. Накрая трябва да остане един. Това е.
В утрешната битка не знам за кого ще стискам палци. Може би  за този, който ще догонва по време на играта Simple Smile В този случай отново съм явно една от малкото, които не харесват особено всеобщия любимец Гого. Добър е в доста игри, но просто дори и чисто визуално не ме впечатлява. Като майка на гимнастик гледам всекидневно мускули и доста по-ефектни изпълнения вече повече от 10 години.
Като победители във формата ще стискам палци за Фифо и Жорката. И двамата са достатъчно силни, а Жорко сме спечели с младежкото си безгрижие и непукизъм.

# 2 320
  • София
При жените най-зле ще е Виктория предполагам, а най-добре, хмм, затруднявам се честно казано, но би трябвало Джаферович и Ралица да блеснат.
На Джафи най-много да й блесне хайлайтъра 🤣
Видяхте ли сега? Урочасахте я. Smile

# 2 321
И Вторник очаквайте:
Джафан войвода болна легнала и не може да стане:

Въпреки това, ще даде всичко от себе си и кьопава, в името на племето!

# 2 322
  • София
Да, източника на Мери е бил верния не моя. Номинационната битка е ден след финала. Но така е и с капитанската, не знам защо тръгна дума тук, че е от ден преди финала...
Снощи бях подведен умишлено от един мой източник, който повече няма да слушам. Но днес мога да ви споделя някои неща от тайника, но само толкоз, повече не може... И аз не знам повече, а и не искам да знам.
Източникът е 100% сигурен
Diavolo, благодаря за цялата информация, както и за изясняването на причината за презаснемане. Не споменавам нарочно монтажа в пост към теб, но леко се възмутих, когато научих, че капитанската битка е заснета след финала. Аз отбелязах обръщението на Мирела към Алекса още в момента, в който го направи, но то това дори не е "edit" от страна на редакторите, направо си е форма на подигравка със зрителите фактът, че са оставили подобни думи, след като са казани след финала.

# 2 323
Не мога да я гледам... Като почне патетичните проповеди... и всичките страхливци я слушат зяпнали...

# 2 324
  • София
Да, ама може да е ирония или нарочно оставена реплика.
Фаворита на сезона...
... който не е спечелил...
шах и мат и ШОК. 😎

Общи условия

Активация на акаунт