💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 125 126
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 2 280
кой знае за нейните саби освен ние, зрителите ?
Всички освен Гого, който не е гледал предаването. Дори да не са саби, знаят че има нещо щом е единствената с раница. Просто се правят на луди. Знаят, че има грошове и лично предимство, дори да не знаят какво е то, само сабите са били показвани досега в предишни сезони и тя е с раница.

# 2 281
Айде казвайте утре за кой сте на битката
Аз за Гого естествено.
Аз съм да взимат Джафера и Мани за секунданти и връзкарката да отпада 😎😎😎

# 2 282
Оф, Гого, любимец форумен, ай, отпадай вече, та и аз да се откажа да гледам тази пародия.
До онзи ден нищо, но днес точно, за да си наредят пионките обявиха черен петък, награбиха се имунитети на намаление и пей сърце.
 Гледам със закъснение и превъртам някои моменти, но сега съм на номинациите и метнах всичко след като чух, че Жени гласувала като част от женска коалиция, нали чухте - същата тази Жени, за която допреди седмица "женска коалиция" беше лоша дума и такова животно не съществувало.
.

# 2 283
Обаче, ако Джафа изхвърчи, мъжете ще ги освяткат за нула време. Гого направо ми е противен вече. С тая ехидна усмивчица и хитро гласче, направо ме дразни. Дразни ме и с отношението си към Мани. Вече толкова я е погнал, че няма накъде. Беше по-добра стратегия да се държат двамата, а не непрекъснато да се подлагат на арогантността на жълтите. Жълтите се държат един за друг и се съдират да ги номинират, а той им приглася. Стана ми несимпатичен.

# 2 284
Иска ли питане, за Гого съм естествено. Simple Smile

# 2 285
  • Буркина Фасо
Отчайващото е, че участниците са наясно, че и да номинират Джафера, който се изправи срещу нея, изправя се срещу продукцията и е изгорял в нагласена игра.
А че ги разминаха в директната елиминация с Алексата означава само, че продукцията не е могла да предпочете кой и е по-голям любимец 🤑🤑🤑
над продукцията е Нова. те дават наклон кой да е победител. ако искат де.

# 2 286
  • София
До преди малко не мислих, че мога да се изкефя вече на нещо в игрите до края на сезона. Ноооо,  този епизод беше чиста наслада. На съветът се хилих, като Гого. На играта виках за червените. Доволна съм.

И аз се чувствах точно така. Супер емоция и то положителна. А за играта, много се радвам , че падаха във вода, защото преди с падането на пясък беше неприятно за гледане.

# 2 287
Джаферович е изтъкана от агресия и лошотия. Тя не просто може да хапе с думи, тя може да е и физически агресивна. Забелязала съм, че възпитаните хора се стъписват пред такова поведение. И тя с пълна мяра се възползва от това стъписване. За наглостта й дори не ми се коментира. Две седмици играела „кьопава“ заради племето. О, Боже, разчувствах се от таз всеотдайност, та чак пуснах сълза. Каква благородна жена! Изпитвам отвращение.
Мани – хитрата сврака отново между капките. Намърда се под крилото на кака си с гласуването срещу Лефтеров и вероятно ще се наложи да гледам лукавата й усмивка до обединеното племе.
Ралица – така и не разбра какво се случва. Просто толкова си може.
Момчетата на безстрашните – възпитани млади хора. Пожелавам успех на всички тях.
И, разбира се, да не забравя – Алекса, слипът му и шоколадът са виновни за всичко.

# 2 288
  • софия
Ай, да видите, че съм човек.

Все ми е тая кой ще отпадне. И в двата случая печеля. Ако остане Гого ще му се радвам на терен.  Ако отпадне ще видя какво му е в главата покрай подкастовете.

# 2 289
Много се смях на репликите на Зори в отговор на тези на Димо по време на битката. Той каже: "Това беше изненада", тя :"Никаква изненада не беше" Joy Toй : "Тя вече веднъж победи Джеферович", а тя : "Още веднъж може" Joy

# 2 290
Не мисля, че знаят за сабите, понеже номинираха Рали. 
Утре ми е все едно кой ще излезе. Никой от номинираните не ме впечатли.

# 2 291
  • София
Айде казвайте утре за кой сте на битката
Аз за Гого естествено.
Аз съм да взимат Джафера и Мани за секунданти и връзкарката да отпада 😎😎😎
Идеално , да отпаднат и двамата секундата, а момчетата да се върнат.
Водещата като че се опита да им помогне да номинират Джаферович,като я накара първо тя да гласува, ама не посмяха.

# 2 292
Че не мога да им пратя аз един Ерген, да им раздаде по една роза на тия жени и да си ходят дОма Joy
Не, пълна пародия е тоя сезон...
Много показателно е и че Джафа май с никой не поддържа контакт след предаването.
Поне с Мирела имат ли някакви допирни точки и след предаването или и там вече няма нужда да се хаби - взела е от Мирела, каквото е могла и хайде да бяга...
Вие ги следите повече из инстаграмите.
Само моето впечатление ли е, че никой не я брои за жива Джаферович или си е така?

# 2 293
  • София
Не смятам, че Жени показва дори частица от перфектна игра, просто нейните конкуренти стратегически са доста зле. Ралица дори след като Жени предаде нея и Михаела пак й има доверие. Същото важи и за Филип, който беше абониран за номиниране в началото, но после влезе в коалиция с нея наивно и си мислеше, че може да е спокоен.
Ралица няма по-добра алтернатива, тя е по-ценна на Жени, отколкото на мъжете в племето, така че се е ориентирала към коалицията, която ще ѝ осигури повече време, същото прави и Мани. А щом Жени без грошове и имунитет успява да се опази от номинации само със силата на убеждаването, значи все нешо прави. Бостън Роб също доминираше сезон, в който вечен аргумент е това, че е управлявал племе от новаци, които не знаят как да играят.

Последна редакция: чт, 10 ное 2022, 23:26 от La Vikinga

# 2 294
ИВ сезон 4 : Най - рицарското предаване.😁 Алекса пази жените. Джаф пази жените.Ралица Паскалева пази жените. Продукцията пази жените. Илиян и Валери и те там могат да се наредят. Всички пазят жените. Пазители до пазители наредени .😁 Само Жорето , Лефтеров, Гого и Фифо мишки. Не пазят жените.Лоши бееее. Наглиии, влезнали в предаване под надслов" Честит 8 март " и не пазят жените. 😁😁😁
Забрави Генчо!😂

Общи условия

Активация на акаунт