💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 11 (07.11 - 13.11)

• 124 740
  • 3 234
  •   1
Отговори
# 3 150
Joy
Благодаря.
Знаех си и очаквах нещо такова.
Да поговорим за финалната битка.
Коя?
Тази, която се излъчи на зрителите. 🤣

# 3 151
Като голяма фенка но Юлиян и аз да се изкажа. Винаги съм намирала Добрин за най-достоен като човек в първия сезон. Чисто като сила няма кой да го бие и от четирите сезона.
Разбира се не е комплексен, разбира се като спортни качества Юлиян беше най-подходящ за победител.
Но и до ден днешен в него ме отблъсква грубият му език и злоба. Това е проблема му всъщност. Толкова години живее с миналото и не може до продължи напред. Да обиждаш човек на карикатура показва “страхотно” интелектуално ниво. Да си излива насъбралата се жлъч върху продукцията колкото си иска, те си го заслужават. Но Добрин не му е виновен за нищо.

# 3 152
Страхотни 85 минути с Надкаста, горещо препоръчвам за гледане.

Много хубава дискусия се получи, разведрена на моменти с много шеги и смях. Един от много добрите Надкасти за мен лично.
Юли страхотно имитира Зори и Георги и като цяло ситуацията при Червените Simple Smile Има голямо желание като атлет да премери сили с най-добрите играчи от сезоните, би участвал в звезден сезон срещу скромен хонорар Simple Smile Намира Жени за много добър стратег, но също така смята, че е подкрепена от Продукцията. За Вики и Цецо каза, че са най-добрите играчи във викането.
Помагал е на Михаела със съвети, познава я и смята, че е уникален атлет, но просто е нямала шанса да си развие играта и освен това е допуснала грешка в отношението и към Фифо и Чакалов, и че после се е уплашила от думите на Чакалов, че ако не е с тях те ще я номинират. Тук говори и за шанса и късмета в едно такова предаване, защото понякога трябва и малко късмет.

Последна редакция: нд, 13 ное 2022, 13:54 от Bengun

# 3 153
  • Другата България
Joy
Благодаря.
Знаех си и очаквах нещо такова.
Да поговорим за финалната битка.
Коя?
Тази, която се излъчи на зрителите. 🤣
Joy Довечера ще го гледам, отсега предвкусвам това, което ще чуя. И което вече знам, но се радвам да го чуя от главното действащо лице.

# 3 154
Aaliyah13 как да оцени Добрин, като 3 пъти се е играл финала и два пъти го е победил в битката и финиширал първи. Добрин му подариха победата.

# 3 155
Бих се радвал да видя Юли в евентуален all star, но зя съжаление надали ще го поканят.  След толкова атаки по продукцията, като добавим че това си ги, и съдеше.

# 3 156
  • София
Да, Радо от Фермата е този висок и здрав мъжага, който се е снимал в НСА с Елица, Вики, Зори, Цецо, Гого и Алекса. Мъжът най-вдясно.
Радо определено е сбъркал форматите и би имал успех в ИВ, защото освен натурална груба сила има и много експлозия в него. Прилича ми малко на Брок Леснър от UFC и WWE, за тези, които се интересуват.

Кои са фаворитите на Юлиян от настоящия сезон? Пак ли е повторил имената на Филип, Гого и Алекса или е споменал и други имена? В подкаста на Гуспата бе казал, че най-много харесва Фифо, тук подобен въпрос зададоха ли му?

# 3 157
С две думи този Юлиян е бил "прецакан" от продукцията и го е яд на нея . Ами няма как да взема мнението му за обективно ))Следващият

# 3 158
Моля ви се Юлиян е всичко друго ,но не и злобен.Той е спортист ,и иска като пада поне  да е честно😄Какво е било честно в битката му с Добрин?Това че е е преигравана  100 пъти за да спечели Добрин ли?Човека просто си казва  истината това е.Нито е лъгал, нито със злоба е говорил.За него Добрин не е бил достоен за победител и не веднъж го е казвал.Най вече заради начина по който е победил заедно с продукцията.Същото което ни очаква и този сезон общо взето.

# 3 159
  • София
Чакай да видиш как този сезон ще има още двама прецакани масови любимци на народа.
Аз имам малко по-различно мнение за план А и план Б.
За мен Алекса е човека на продукцията покрай Елица и сръбските корени...
По-скоро има план Б за жена победител и се надявам на някакво чудо.

# 3 160
Aaliyah13 как да оцени Добрин, като 3 пъти се е играл финала и два пъти го е победил в битката и финиширал първи. Добрин му подариха победата.
Продукцията е за линч, това го знаем 🤣. Но Добрин да се обеси ли? 🤣 Какво точно да направи той, че Юли да се успокои?

# 3 161
Кои са фаворитите на Юлиян от настоящия сезон?
Герой на седмицата
За Неделчо - Алекса
За Туджаров - Георги ( и за победата му срещу Фифо на цилиндъра )
За Юли - Жени ( че се спаси от елиминация Simple Smile с много смях )

Тримата фаворите на Юли са Фифо, Гого и Алекса, каза ги в края като отговор на въпроса на Надкаста.

# 3 162
  • София
Добрин не е виновен, измиха си ръцете с него. Той си е добряк.
Продукцията още от този първи сезон така си постла и след този финал хората нямат никакво доверие в тях.
Можеха да се реабилитират през следващите сезони, но нещата станаха още по-зле и този сезон по всичко изглежда ще е черешката на тортата.

# 3 163
Diavolo абсолютно те подкрепям. Абсолютно очаквам финал Алекса или Джаферович и на финалната битка да им се дадат компоненти, които те вече са играли на индивидуална битка и да имат предимство срещу противниците си.

# 3 164
Мен най-много ме изненадаха две неща от снощи - първо, че Фифо си купи имунитет, това не го очаквах изобщо, и второ - как Гого искаше за противник Мани, няколко пъти го повтори.
Нищо против Гого, ама уж според него Мани била най-слабата и без качества сред Безстрашните.. Явно иска срещу слаби играчи 😝 Защо не искаше "по-силните" Ралица или Джаферович..?

Общи условия

Активация на акаунт